Za nas koje smo jos na forumu.
Isla piskiti na trakicu jer me nesto jajnici zigaju od jucer, pogotovo desna strana a danas tek 9dc.
Nikad nije ovako rano krenila tamniti, doslovno se nebi uopce vidila testna.
https://ibb.co/b5CmKbKx
Mogla bi uvatiti peak kroz koji dan 🤞🏻
Ovo izgleda kao da ce peak sutra 😁 testiraj i dva puta dnevno ovih dana 🤞 ja još nisam krenula,sutra mi je 11 dc. Nista ne ziga pa kontam nece još. Budem sutra/prekosutra pa javim 😁
Možda ovaj mjesec porani ovulacija. Meni je dva dana bio peak, sjećaš se slikala sam trakice, odem treći dan na uzv folikul samo što nije pukao. Znači četvrti dan od peaka je zapravo bila o, vjerovatno da sam piškila trakicu i na dan uzv bio bi peak. Pokrivajte sad svaki drugi dan 🤞🤞
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, blaga trombofilija 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Da, i mogla bi sutra tako, bas me zanima kako ce se ovo razvijat.
Nadam se sa ces ga i ti brzo uloviti 🤞🏻
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
02/26 CITO ⏳
E ovako je meni bilo ako se sjecas prosli ciklus kad sam stavila sliku i onda sam ulovila peak i sluz tek za 5 dana, navodno LH moze skakati kroz ciklus kod zena s pcos tako da prati redovno trakicama i pokrivajte 🤗
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
Moon da, tek 4 dan bila O, bas dugi LH porast.
MissD da, sa PCOS mozemo imati lazne skokove. Imala sam danas nesto sluzi, tek je pocela.
Pratit cu cisto iz radoznalosti, svakako pokricamo.
Samo sam jednom imala O na 13 dan ciklusa kad sam ostala trudna 😅
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Najsigurnije je da pokrivate a neka gin baci pogled 9.1. i ako porani bar će se vdijeti da je o bila. Ajde da i sad bude tako da ostaneš trudna 🥳🤞
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, blaga trombofilija 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Meni stigli brisevi sve negativno. Čekam još papa i kontrolni pregled hematologa i ja sam gotova. Taman će i muž do tad kontrolni nalaz završiti i nadam se da početkom 2.mj krećemo. Po kalendaru trebam dobiti 9.2. pa očekujem s tim ciklusom da ćemo krenuti. Da još preživim ovaj i sledeći 😅
Odlicno!
Ma hoces, sad se bas ono opustite i uzivajte dok ne krene MPO, a u meduvremenu sta bude 🤫🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Odlično da je sve dobro. Samo hrabro i sretno dalje 💪🏻🙏🏻
A mozda te iznenadi i kakav plusić
💙
Eh kad bi bar iznenadio plusić prije 🥹
Ali ne nadam se previše je dobro da bi bili istinito
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Drzim fige da u 2.mj. vec mazis svoj trudnicki trbuh i da sve te nalaze ni ne trebas vise 🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Drage žene sretan novi dan 🥳 kako ste?
Ja sam 2dpo, progesteron već radi svoje, trbuh bućka, lijeva sisa ispade iz grudnjaka, tvrda i boli užas..
Neka neka, to znaci da sve dobro radi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Meni trakica posvitlila tako da lazni LH rast ipak 😅
Dosli mi nalazi krvi, podigla sam vitD na 78, a feritin na 71 cak!
Ostalo na nalazu ka u bebice 😁
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Za sad dobro, idemo mirno u novu uz koju čašicu planiram danas trakicu popodne piškit..ono, klasika
Dragi je danas nazvao doktoricu da mu da uputnicu za spermiogram tako da čekamo termin, da krenemo s istraživanjem gdje zapinje jer do sada nismo ništa. ja se planiram naruciti kod ginekologa nakon sto vidimo kako on stoji (zadnji pregled u 6 mj mi je bilo sve ok).. mic po mic idemo
Kod mene bas nista od simptoma, samo blaga napetost u desnom jajniku. 7. dpo. Pocele pripreme za docek pa smo u turbo ritmu cijeli dan, sto mi dobro dode da se odmorim od svih ovih tema malo 😀
@purko top za feritin, to je bas dobar rezultat! Sto si koristila?
@nina zelim vam dobar spermiogram! 🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Nina37 sretno i neka svi pregledi produ dobro 🤞🏻
MissD solgar 25, narucujem sa iHerba - 3 mjeseca pijem pa napravim malo pauzu.
Od danas uvodim melatonin, kazu istrazivanja da je top za jajnike pa nemam sta izgubiti osim dobit bolji san 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
I ja zadnjih tjedana uzimam melatonin, kreni s manjom dozom jer stvarno djeluje 😂 ja uzmem 1mg i spavam ko top, ujutro se jedva razbudim 😀
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Purko jupii samo neka je sve dobro 🥳
Nina sretno, nadam se da i ako ima problem bude neki lako rješivi 🤞
MissD neka da ti dani brže prođu a za 7 dana da te iznenadi plus 🤞🤗
Ja sam sad sa uzv, o je bila sve kako treba. Doktorica me ispratila riječima da joj se obavezno javim kad mi menstruacija zakasni ovaj mjesec. Žena ne odustaje 😅 hvala joj
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
MissD a ja kupila 3 mg, pa šta će to biti
Moon svida mi se ta doktorica, nadam se da je u pravu 🤞
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
@moon divno je kad netko toliko vjeruje, pogotovo kad je to gin. Vrati ti nadu i ohrabri te 🤗 nadam se da je dr u pravu i da iduci put ides na prvi trudnicki uzv ♥️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Hvala žene. Ja se ne smijem mnogo nadati.. Čak mi je ispričala da njena prijateljica pripremila papire za vto, napisali joj u klinici da ne može ostati trudna prirodno i kaže nekidan joj smrdi kafa, sad piše da joj kasni 3 dana da li da uradi test... Slušam te priče stalno ali sam svjesna da nisu to svi pa se ne nadam mnogo. Bolje da me pozitivno iznenadi nego razočara
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
I meni je to sad pricala med sestra kad mi je davala lijekove na klinici, kaze ako zatrudnite sad ovaj ciklus, vratite nam lijekove, zna se i to dogoditi. Ma rekoh da bar ali sumnjam da sam ja te srece
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Ja cu se nadati za vas ❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Drage žene borilice .. ja sam vam dugo dugo bila na ovoj temi od 2022g sve do 6/2025, otpratila sam žena i žena iz ovog foruma a ja sam ostajala na ovoj temi , upoznala sam puno predivnih ženica koje su me ohrabrivale , osjećala sam se puno puta usamljeno, ali nikad nisam izgubila nadu ! Tako da nemojte ne vi, koliko god bilo teško i trnovito. Ništa niste skrivile , niti vas nitko kažnjava jednostavno još nije došlo vaše vrijeme koliko god to čudno zvučalo. Svakih 6 mj sam radila nalaze sve je bilo top, mužev spermiogram je dosta varirao ali opet prema doktorima nije bila neka prepreka da ostanem u drugom stanju, Al se trudnoća nije dešavala nikako..iako sam svaki mj imala redovne ovulacije . Odlučila sam ici korak dalje unatoč strahovima . Išla sam na dvije inesminacije koje nam nisu pomogle . I onda sam odlučila na potpuno prirodni IVF( bez ikakve stimulacije , jedino sam dobila od lijekova štopericu na kraju da uspiju uhaviti jajnu stanicu ) i to mi je bila najbolja odluka ikad u životu jer je bilo uspješno i sad čekamo za koji mj našu divnu curicu . Ne gubite nadu , možda već sljedeća godina će vam donjeti plusiće.. nemojte prestati uživati u životu samo zato jer radite na bebicama jer je to najveća greška koju možete napraviti. Uživajte , budite svoje i vjerujem da će se trudnoća desiti kad tad na prirodan ili potpomognuti način. A na kraju dana je bitno da se zelja ispuni . Grlim vas sve i šaljem pozitvne misli i molitve da sve ostanete trudne uskoro 🤞🫂🤰❤️❤️❤️
Slazem se, i hvala ti ❤️
Zelim ti mirnu trudnocu do kraja, pa da uzivate sa svojom bebicom 🥰
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Hvala ti na ovoj divnoj poruci i ohrabrenju za kraj godine ♥️ želim ti urednu trudnoću i lagan porod 🫂
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Hvala na ohrabrenju sve najbolje u novoj godini i da uzivas sa svojom bebicom

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Dobro jutro drage zene, zelim vam sretnu novu godinu!
Neka vam godina donese zdravlje, srecu, mir i ljubav.
Neka vam se ostvari najveca zelja koju sanjate, i da ostanete svoje i jake. ❤️
Dobro jutro. Takođe ti želim sve što ti želiš nama 🥰 daj Bože da se svakoj ostvare sve želje a prije svega ona najveća 🤗✨
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Sve najbolje u Novoj godini 🎉 kako ide sa ovulacijom,je li blizu peak? 😁Meni jučer ništa,popodne cu opet testirati,danas je 13 dc..
Nina37 nista, 12dc, trakica svijetla da mi je pravo steta koristit ih 😅
Nadan se da ces brzo uloviti 🤞🏻
Svoju nekako ocekujem za tj dana, iako me jajnik non stop zigne malo po malo
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Purko možda rast folikula žiga. Znaš da smo i takve slučajeve ovdje imali 😁
Kod mene sluzi baš baš, žigalo me koji dan poslije o ali je sad dobro
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Da, imamo svakakve slucajeve. A nijednoj nije isto svaki misec 😁
Svakako pratim pa kad bude, a u meduvremenu uzivamo 🥰
Iskrena da vam budem, iako pratim trakice jutros san morala pogledat koji mi je dc, nadam se da to znci da se opustam 😅
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Joj ja stalno moram u kalendar ulaziti znam samo da je datum očekivane m 11.1. Valjda nam je to malo opuštenije 😅
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Bas tako,steta i trakice trosit 🤣 morat cu još kineza narucit kako stvari stoje..
Nekako sam optimistična za ovu godinu,nadam se da je to naša godina i da ce biti puno plusića na temi 🤞
Nina iz tvojih usta u Božije uši 🙏🤞
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
I ja sam pozitivna i virujem u nas ❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Drage borilice, od srca vam želim sretnu novu godinu. Želim vam da vam vaša borba u ovoj godini donese najljepši mogući poklon, i da već idući dočekate sa malim klupkom sreće u naručju ili u trbuhu! 😘🎉✨✨✨✨
Draga jasamja želim ti najsrećniju Novu i da u ovoj 2026. rodiš najslađe zdravo klupko sreće i da se mazite i volite 🤗
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Sretna Nova godina drage cure, neka nam svima donese najželjeniji smotuljak 🙏✨♥️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Sretan Nova cure!🥂🎉🥂🎉 Neka nam ova svima donese ono što najviše želimo🙏🏻
Ja sam se malo posložila i odlučila sam pokušati još ovu godinu. S obzirom da znam kad je ovulacija jer je jako osjetim nemoguće je ne misliti i ne znati.
Sutra kupujem omegu, d,Q10 i melatonin. Imate li još koju preporuku? Folnu, multi pijem, uz to i još neke vitamine/minerale
Meni se ovako na prvu čini da imaš sve potrebne suplemente, eventualno još željezo ako ti je nisko i ja bih eventualno dodala magnezij. Želim ti da ti plusić dođe čim prije ♥️
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Sretna Nova 🥳
I ja mislim da imaš sve. Nisam upratila, koji je problem kod vas? Neka i dragi uzme suplemente to mu ne škodi sigurno samo može da ubrza plivače 😁
Želim ti svu sreću svijeta da ti uspije ove godine i da sledeću dočekaš sa mrvom da li u trbuhu da li u naručju nije bitno ❤️
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Imas sve potrebno, slazem se da dodas magnezij i da pazis da Q10 bude u Ubiquinol obliku zbog raspolozivosti u tijelu.
Zelim vam svu srecu da uspijete ❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Hvala cure! Željezo mi je dobro uvijek,mg pijem.
U principu je kod nas sve ok, njemu su mrvicu sporiji, ali niš strašno.
Uvalit ću i njemu da.
Hvala na savjetu za q10
💙
E pa super onda šopaj dragog suplementima i zatrudnićeš ubrzo 100%
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
💙
https://ibb.co/DDbZFGpp
Evo jedna za sve moje borilice, neko misli i na nas ❤️
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Kako ste cure? Ima li kakvih simptoma, pozitivnih trakica? Kod mene klasicni pms, ocekujem M za 2 dana pa krece pikanje 🤗
Još postoji nada da ne dođe 🤞
Ja sam 5 dpo, za Novu sam vino povratila. Ipak mislim da je rano da bude zbog t ali eto to mi se nikada nije desilo da uzmem dva gutljaja i povratim. Ostalo samo sluz. Ništa posebno, čekamo za 9 dana hoće li doći ili ne 😁
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Nadan se da vam nece doci, ali ako dode imate plan! ☺️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
@moon svakako je dobar znak 🤗
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Možda te iznenadi pa ne dode, a ako i dode, samo hrabro i pozitivno💪🏻
💙
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji