Sretan Božić drage cure ♥️✨ nadam se svima nama zadnji u ovom sastavu 🤗
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
Odem na briseve i kažem dr za vto, ona ubjeđena da ću ja ostati trudna prirodno prije 😂 ipak neće biti trakice naručila me na folikulometriju, danas je samo briseve uzela nismo uzv radile. Ajde da odem i na to kada je ona sva pozitivna i ushićena zbog mene ja potonula a ona sva sretna da ja ostanem trudna 😅
Bar me opustila malo
Kako je rekla "ajmo probati ciljane odnose prije" rekoh ciljam ja svaki mjesec 😂 ali dobro, drago mi je bar da je voljna pomoći max
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, blaga trombofilija 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
🧔🏻♂️ - 27, 12/25 asthenozoospermia
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Bas lipo od nje!
Pratila sam i ja 2 ciklusa sa folikulometrijom, bar ces ovako uzivo znati kako situacija napreduje.
Neka ti je dala malo vitar u leda i nadam se da ce uspiti 🤞🏻🥰
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
02/26 CITO ⏳
https://ibb.co/RMksNxd
Nisam ovo očekivala na 11dc.. Uradiću još jednu sutra, u subotu me ujutru svakako naručila pa i utorak da ispratimo. Baš sam se iznenadila sad. Svakako nećemo pokrit još sutra muž pije terapiju ne želim da rizikujem
👩🏻🦱 -27, endometrioza, hsg ✔️, blaga trombofilija 4g/5g pai 1 heterozigot, ANA+, IgM +
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Odlično, drzim fige da uspijete 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pokrite vi to i bit će to super 🙏🏻
💙
Da, vjerovatno prekosutra. Ako bude kasno šta bih sad. Svakako ću na uzv vidjeću šta će mi gin reći ali evo iznenađena sam baš da je uranila..
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Oh da, ovo je bas peak pravi.
Nadam se da nece biti los tajming zbog njegove terapije i da cete stici 🤞🏻
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Asti koji peak. U subotu će bit trčite doma i u akciju 😂
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Tijelo me baš zeza, moglo je sačekati malo 😂 nema veze i ako ne stignemo biće mpo. Ipak mi je bitnije da ne zakačim bakteriju nego po svaku cijenu da pokrijemo i kasnije napravim problem
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Ma da, ne triba ti to sad pa da se zakomplicira sve nepotrebno
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Mozda ti bas pracenje folikulometrijama upali! Drzim fige 🙏
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Sretan i blagoslovljen Božić! Idući Božić neka bude u proširenom sastavu 😊
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Bonjour, avez-vous besoin d'aide financière ? Êtes-vous chef d'entreprise ? Rencontrez-vous des difficultés financières ? Ou peut-être avez-vous besoin d'argent pour créer votre propre entreprise, payer vos factures, acheter une maison ou une voiture ? Êtes-vous intéressé par une aide financière en ligne ? Recherchez-vous un prêteur privé fiable avec une expérience reconnue ? Si oui, contactez-moi par e-mail : kast.christianwilhelm@gmail.com
Pozdrav, trebate li financijsku pomoć? Jeste li vlasnik tvrtke? Jeste li u financijskim problemima? Ili vam je možda potreban novac za pokretanje vlastitog posla, plaćanje računa, kupnju kuće ili automobila? Jeste li zainteresirani za online financijsku pomoć? Trebate li pouzdanog privatnog zajmodavca s dokazanim iskustvom? Ako je tako, kontaktirajte me putem e-pošte: kast.christianwilhelm@gmail.com
Whatsapp: +48 515702018
https://ibb.co/CswDYpQx
Predstavljam vam najjači peak koji sam ikada ulovila. Možda će ipak biti dobar tajming pokrivanja sutra ako je sudeći po trakicama 🤞
Znači i M mogu po planu očekivati za 15 dana
Ooooo da, predivan peak!
Nadam se da ce tajming sutra biti dobar 🤞🏻🥰
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Ajmeee ovako nesto jos nisam vidjela 🤞 sretno s pokrivanjem! Nova godina nam donosi čuda vidim ja 🤗
THE peak! Sutra akcija 🙏🤗 sretnooo
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Nemam niti jedan simptom ovulacije 😅 nadam se da će je dr sutra potvrditi pa da probamo prije mpo neće naštetiti sigurno 😁
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Ti imaš obećavajuće simptome vjerujem da ćeš biti prva s plusićem u sledećoj godini 🤞🥳
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Zdravo poz za clanice ja sam ovdje prvi put treba mi savjet ako neko zainteresiran da mi pomogne?Hvala
Pozdrav, dobrodošla!
Pitaj slobodno
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Imam cudnu situaciju.Vi ste malo iskusnje po tom pitanju.Imam nezasticene odnose Desilo mi se to da sam trebala dobiti ciklus 31.12 medjutim 23.12 pocinjem osjecati neke grceve u donjrm djelu stomaka i ledja i kontam prersno da dobijem na 24 25 dan ciklusa i 24 pocne ono malo roze pocelo samo na papiru onda je postalo kao roze crveno ali je slabijeg inteziteta grudi me bole samo sto nrispadnu iz brusa boli me glava uzadosjecam se jako naduto. Zasto sam dobila ranije
Kad si u nekom stresnom periodu ovulacija može da porani ili okasni samim tim i menstruacija porani ili zakasni. To što opisuješ može biti menstruacija ali i ne, ako dođe 24dc to je rano ali nije nenormalno niti uzbuna, vjerovatno je tijelo pretrpilo stres. Najbolje kao što tratinčica kaže da izvadiš betu iz krvi pa potvrdiš šta je
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Hvala vama na odgovoru najcudnije sto je to danas stalo a grudi idalje su napete smeta mi brus najradije bi ga skinula bradavice me svrbe
Jasamja,Jelušićka
Koji su vam simptomi bili, što vam je bilo drugačije u ovom dobitnom🙏🏻?
Dan prije testa prvo što sam primjetila i posumnjala je kad sam vidjela bradavice. Proširene ispupčene. Isto kao kad sam dojila malu znaci identicne. Sad su još veće i isturenije.

Ja nisam imala apsolutno nikakav simptom. Nakon pozitivnog testa krenule su bolne i natečene grudi

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Ma da, a i individualno je to sve...
Već se čovjek umori i od umišljanja simptoma...
Mene već par dana bole grudi i sad će početi popuštati. Svaki PMS isto. Voljela bih da toga nema jer onda danima prije znam da niš od toga.
💙
Mene su isto grudi zezale prosli ciklus,taman da se ponadam. Bas su bile nekako vece i to nekoliko dana,sve do dana menge tad su se smanjile.. iako izgled bradavica se nije promijenio,ubuduće pratim i to 😁
💙
Dobro jutro cure
Evo mene s pregleda endometrij trolinijski 9,8mm, na desnom jajniku folikul 24mm samo što nije pukao. Kako je čudno vidjet cistu i folikul kako se guraju 😂
Tako da ovulacija će biti večeras ili sutra ujutro. Pokrivamo sigurno. Drago mi je da je o sačekala da prođe terapija 😁 idem opet u utorak da vidimo je li to puklo i kakvo je stanje
🤞 da bude uspjesno
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Iskreno mnogo sam opuštenija od kad idem njoj. Privatno je a nisam platila sad ništa. Briseve jesam, ali mi je rekla i u utorak samo da kažem da imam dogovor s njom da ne plaćam ništa. Dobila sam free folikulometrije jer je ona željela da isprati. Posvećena je i to mi je dalo vjetar u leđa ja ne vjerujem da će biti išta a ona je ubjeđena da hoće.. Ja sam sebi već potvrdila ovulacije ali eto mrva nade ima kad je neko tako posvećen i vjeruje 🥹
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Zvuči pozitivno 😁 bitno da je ginekologica pozitivna i da vjeruje,ipak je ona stručnjak tako da drago mi je da ti je ulila trunku nade vise nego je ti imas. Samo vi pokrivajte pa javi sa sljedeceg pregleda rezultate 🤞
Sretno u pokrivanju i nadam se da ce to biti to! 🤞🏻❤️
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
02/26 CITO ⏳
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
Meni ovaj forum jako šteka.
Uglavnom ona poruka sretno i da bude uspješno je bilo za Moon.
Odlična je ta ginicka, lijepo je da je tako pozitivna i posvećena. Čovjek se odmah bolje osjeća pa i sam više vjeruje
Šteka da, ja iskucam pa zaključam telefon, nakon nekog vremena samo osvježim stranicu i moj kom tu 😅
Da gin je odlična, baš mi treba neko tako da vjeruje u mene kada ja sama ne vjerujem. Ne straši me, ne govori "slatke" stvari nego onako kako jeste.. Nadam se da je ona u pravu jer joj se mnogo sviđa ova ovulacija koja mi se treba desit
Pokušavamo od 11/24
5/25, 11/25 biokemijske
⏳ VTO
💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji