Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    09. Srpanj 2023. 08:53

eni233

sisy

eni233

sisy

Lunolina

sisy

Ja sam 7dc, po mom računanju 7dpo.
    Danas se javili menga bolovi, trajalo satak, dok smo odmarali MM i ja kihnula sam, onako trudila se sto tiše da ne probudim dragog i tako me zabolio desni jajnik, da sam jauknula i ipak ga probudila. Zašto me tako zabolio usred kihanja? Nije valjda cista neka ili upala, ja nisam nikada imala ciste, bar ne što znam 🤷🏻‍♀️

Meni ovi bolovi djeluju bas dobro! Jedva cekam da napravis test za koji dan i da nam javis da si trudna🤭🥰

Uradit ću test ako mi zakasni jedan dan, ne prije, dosta testova, plaću odtavljam teti u ljekarnoj

Hahahah ja isto ću sačekat da zakasni jer kad vidim onu bjelinu dođe mi da plačem , isto mi se desilo jučer kad sam kihnula me jajnik zabolio .. ali mislim da je od naprezanja , a meni treba doći za 4 dana , pa prepisujem tome 🙄🙄

Da baš jako zaboli, od naprezanja naravno, mada ne bi trebalo tako boliti, ja se bojim upale neke ili ciste 🙄

Ma ne vjerujem da je cista .. a prehlada može biti .. ja dosta znam bosa hodati pogotovo sad ljeti ali dobro nije to strašno ništa bilo bi zabrinjavajuće da boli konstanto i da je bol nepodnošljiva . Ja znam da trudna nisam jer bi znala , a tebi držim palčeve da je jesi 🥰

Pa sto bi znala? Pa ne moze ni jedna od nas znati dok ne dodje M i dok se ne potvrdi da nismo, imamo osjecaj da nismo ili jesmo, al ne mozemo biti sigurni! Tako da mozda bas jesi🤞🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    09. Srpanj 2023. 09:22

Ivyyyy

eni233

sisy

eni233

sisy

Lunolina

sisy

Ja sam 7dc, po mom računanju 7dpo.
    Danas se javili menga bolovi, trajalo satak, dok smo odmarali MM i ja kihnula sam, onako trudila se sto tiše da ne probudim dragog i tako me zabolio desni jajnik, da sam jauknula i ipak ga probudila. Zašto me tako zabolio usred kihanja? Nije valjda cista neka ili upala, ja nisam nikada imala ciste, bar ne što znam 🤷🏻‍♀️

Meni ovi bolovi djeluju bas dobro! Jedva cekam da napravis test za koji dan i da nam javis da si trudna🤭🥰

Uradit ću test ako mi zakasni jedan dan, ne prije, dosta testova, plaću odtavljam teti u ljekarnoj

Hahahah ja isto ću sačekat da zakasni jer kad vidim onu bjelinu dođe mi da plačem , isto mi se desilo jučer kad sam kihnula me jajnik zabolio .. ali mislim da je od naprezanja , a meni treba doći za 4 dana , pa prepisujem tome 🙄🙄

Da baš jako zaboli, od naprezanja naravno, mada ne bi trebalo tako boliti, ja se bojim upale neke ili ciste 🙄

Ma ne vjerujem da je cista .. a prehlada može biti .. ja dosta znam bosa hodati pogotovo sad ljeti ali dobro nije to strašno ništa bilo bi zabrinjavajuće da boli konstanto i da je bol nepodnošljiva . Ja znam da trudna nisam jer bi znala , a tebi držim palčeve da je jesi 🥰

Pa sto bi znala? Pa ne moze ni jedna od nas znati dok ne dodje M i dok se ne potvrdi da nismo, imamo osjecaj da nismo ili jesmo, al ne mozemo biti sigurni! Tako da mozda bas jesi🤞🤗

Istina , ali svaka žena u dubini osjeti kad je trudna , ipak se nešto događa i nešto je drugačije , to je moje mišljenje ☺️ ali hvala na podršci ❤️❤️😘😘😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    09. Srpanj 2023. 09:39

Pa ja sam vec 5 puta osjecala to je to i bila sigurna 100% pa nista🫢 zato ti kazem🤗❤️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

sisy
    09. Srpanj 2023. 09:56

Ivyyyy

Pa ja sam vec 5 puta osjecala to je to i bila sigurna 100% pa nista🫢 zato ti kazem🤗❤️

Hahahha i ja isto tako, pogotovo prosli mj. Bila 1000%  sigurna i nista. 
    A zadnju trudnocu nisam imala ni u malom prstu, šokirao me plus, mada nije dobro završilo, ali svejedno. 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

bubamara.88
    09. Srpanj 2023. 11:21

Pozdrav ženice ja sam nova ovdje i nikad nisam mjerila B.T nisam znala da je toliko važna u planiranju trudnoće.Nisam se toliko zanimala ono bila sam pustila ako se desi desi.Ali posle par dana su mi se počele dešavati neke stvari i počela googlati da sam fkt pomislila da sam trudna. I hajd počnem ja da mjerenjem T neko kaže oralno neko vaginalno neko rektlano izmjerila sam sve 3 jutros oralno 36.6 vaginalno 37 a rektalno 37.4 ...3 različite 🤣 hoće li neka ženica biti ljubazna pa mi to objasniti. Juče sam doduše trebala dobiti ali nisam ali sam 3 dana prije imala neki vid nekog krvarenja uz praćenje nekih grčeva prvo roze pa dr dan malo crveno treći crveno smeđe radila sam juče test negativan 😞.Help

sisy
    09. Srpanj 2023. 11:38

bubamara.88

Pozdrav ženice ja sam nova ovdje i nikad nisam mjerila B.T nisam znala da je toliko važna u planiranju trudnoće.Nisam se toliko zanimala ono bila sam pustila ako se desi desi.Ali posle par dana su mi se počele dešavati neke stvari i počela googlati da sam fkt pomislila da sam trudna. I hajd počnem ja da mjerenjem T neko kaže oralno neko vaginalno neko rektlano izmjerila sam sve 3 jutros oralno 36.6 vaginalno 37 a rektalno 37.4 …3 različite 🤣 hoće li neka ženica biti ljubazna pa mi to objasniti. Juče sam doduše trebala dobiti ali nisam ali sam 3 dana prije imala neki vid nekog krvarenja uz praćenje nekih grčeva prvo roze pa dr dan malo crveno treći crveno smeđe radila sam juče test negativan 😞.Help

Temperatura ti je lijepo visoka kao da je u pitanju T, još u korist ide to što ti kasni 1 dan, također i to krvarenje je ok, podsjeća na implantacijsko krvarenje, ali ako je došlo do implantacije onda bi i test trebao pokazati, pogotovo na 1 dan kašnjenja, bar neku blijedu crticu. Ne znam koji si test radila, jesi li neki osjetljiviji?
    Međitim, ovo sve može biti znak i anovulacijskog ciklusa, tj ciklusa bez ovulacije, u takvom ciklusu ne može doći do oplodnje.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

bubamara.88
    09. Srpanj 2023. 11:45

sisy

bubamara.88

Pozdrav ženice ja sam nova ovdje i nikad nisam mjerila B.T nisam znala da je toliko važna u planiranju trudnoće.Nisam se toliko zanimala ono bila sam pustila ako se desi desi.Ali posle par dana su mi se počele dešavati neke stvari i počela googlati da sam fkt pomislila da sam trudna. I hajd počnem ja da mjerenjem T neko kaže oralno neko vaginalno neko rektlano izmjerila sam sve 3 jutros oralno 36.6 vaginalno 37 a rektalno 37.4 …3 različite 🤣 hoće li neka ženica biti ljubazna pa mi to objasniti. Juče sam doduše trebala dobiti ali nisam ali sam 3 dana prije imala neki vid nekog krvarenja uz praćenje nekih grčeva prvo roze pa dr dan malo crveno treći crveno smeđe radila sam juče test negativan 😞.Help

Temperatura ti je lijepo visoka kao da je u pitanju T, još u korist ide to što ti kasni 1 dan, također i to krvarenje je ok, podsjeća na implantacijsko krvarenje, ali ako je došlo do implantacije onda bi i test trebao pokazati, pogotovo na 1 dan kašnjenja, bar neku blijedu crticu. Ne znam koji si test radila, jesi li neki osjetljiviji?
    Međitim, ovo sve može biti znak i anovulacijskog ciklusa, tj ciklusa bez ovulacije, u takvom ciklusu ne može doći do oplodnje.

Pa odnos je bio nezaštićen totalno u periodu od 26.6 do 1.7  jeli rano možda za test da ponovim za koji dan

• eni233
    09. Srpanj 2023. 12:33

bubamara.88

Sad ovisi neznam , može biti najava da će menstrucija nastupiti može biti da je trudnoća , sad neznam , meni kad krene smeđe krvarenje znam da ću za dva dana dobiti , ali tako je meni ne mora značiti da je kod tebe isti slučaj . A ako ti kasni morala bit dobiti pozitivan test u bilo koje doba dana , osim ako ti je O bila kasnija , onda može biti da si trudna a da test još ne pokazuje 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

bubamara.88
    09. Srpanj 2023. 12:50

eni233

bubamara.88

Sad ovisi neznam , može biti najava da će menstrucija nastupiti može biti da je trudnoća , sad neznam , meni kad krene smeđe krvarenje znam da ću za dva dana dobiti , ali tako je meni ne mora značiti da je kod tebe isti slučaj . A ako ti kasni morala bit dobiti pozitivan test u bilo koje doba dana , osim ako ti je O bila kasnija , onda može biti da si trudna a da test još ne pokazuje

Eni233 Obično kad mi dolaze ciklusi redovni su stvarno na 27 dana ja nemam nikakve tegobe pred ciklus dan kada dobijem tek me tada zabole jajnici e sad moguće da je ovulacija bila kasnija. Navijam da ču dobiti pozetivan testić... A isto mi se u petak desilo kada sam imala obrok isto kao da sam jela zemlju imala sam okus zemlje u ustima užas...

• eni233
    09. Srpanj 2023. 13:19

bubamara.88

eni233

bubamara.88

Eni233 Obično kad mi dolaze ciklusi redovni su stvarno na 27 dana ja nemam nikakve tegobe pred ciklus dan kada dobijem tek me tada zabole jajnici e sad moguće da je ovulacija bila kasnija. Navijam da ču dobiti pozetivan testić… A isto mi se u petak desilo kada sam imala obrok isto kao da sam jela zemlju imala sam okus zemlje u ustima užas…

Nadam se da je kasnija O bila i da je trudnoća , javi svakako sto će biti 🥰🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.