Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubamara.88
    09. Srpanj 2023. 13:50

eni233

bubamara.88

eni233

bubamara.88

Pozdrav ženice ja sam nova ovdje i nikad nisam mjerila B.T nisam znala da je toliko važna u planiranju trudnoće.Nisam se toliko zanimala ono bila sam pustila ako se desi desi.Ali posle par dana su mi se počele dešavati neke stvari i počela googlati da sam fkt pomislila da sam trudna. I hajd počnem ja da mjerenjem T neko kaže oralno neko vaginalno neko rektlano izmjerila sam sve 3 jutros oralno 36.6 vaginalno 37 a rektalno 37.4 …3 različite 🤣 hoće li neka ženica biti ljubazna pa mi to objasniti. Juče sam doduše trebala dobiti ali nisam ali sam 3 dana prije imala neki vid nekog krvarenja uz praćenje nekih grčeva prvo roze pa dr dan malo crveno treći crveno smeđe radila sam juče test negativan 😞.Help

Sad ovisi neznam , može biti najava da će menstrucija nastupiti može biti da je trudnoća , sad neznam , meni kad krene smeđe krvarenje znam da ću za dva dana dobiti , ali tako je meni ne mora značiti da je kod tebe isti slučaj . A ako ti kasni morala bit dobiti pozitivan test u bilo koje doba dana , osim ako ti je O bila kasnija , onda može biti da si trudna a da test još ne pokazuje

Eni233 Obično kad mi dolaze ciklusi redovni su stvarno na 27 dana ja nemam nikakve tegobe pred ciklus dan kada dobijem tek me tada zabole jajnici e sad moguće da je ovulacija bila kasnija. Navijam da ču dobiti pozetivan testić… A isto mi se u petak desilo kada sam imala obrok isto kao da sam jela zemlju imala sam okus zemlje u ustima užas…

Nadam se da je kasnija O bila i da je trudnoća , javi svakako sto će biti 🥰🥰🥰

Hoću naravno...Hvala ti puno kako mnogo znači podrška... I da ne bude bit će nekad...🍀🐞

Ivyyyy
    09. Srpanj 2023. 14:42

Ja sam imala 2,3 dana klasicne PMS simptome i sad su nestali, mozda zbog promjene klime.. samo da mi se ciklus ne poremeti da poslje GO idemo na konzultacije🙏

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    09. Srpanj 2023. 18:03

Ivyyyy

Ja sam imala 2,3 dana klasicne PMS simptome i sad su nestali, mozda zbog promjene klime.. samo da mi se ciklus ne poremeti da poslje GO idemo na konzultacije🙏

A da može svašta biti , a kad bi trebala dobiti ?meni nestanu simptomi dan prije nego moram dobiti prestanu me grudi boljeti ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    09. Srpanj 2023. 19:07

Pa za kakvih 6,7 dana 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

bubamara.88
    09. Srpanj 2023. 19:18

Ja sam i dalje napuhana ko balon ali mi se umanjio apetit ne mogu ništa jesti eto čisto supice da ne umrem 🤣....I dalje nisam dobila  a i dalje me prate blagi grčevi u donjem dijelu trbuha s vremena na vrijeme... Valjda budu 2 crtice ☺️😇

Bebolina2024
    09. Srpanj 2023. 19:28

bubamara.88

Ja sam i dalje napuhana ko balon ali mi se umanjio apetit ne mogu ništa jesti eto čisto supice da ne umrem 🤣….I dalje nisam dobila a i dalje me prate blagi grčevi u donjem dijelu trbuha s vremena na vrijeme… Valjda budu 2 crtice ☺️😇

Kod tebe ovo sve djeluje obećavajuće  bubamara. Kad ponavljaš test? Može biti negativan a trudna si. Imam jednu poznanicu debelo joj kasnila nekoliko testova negativno i tek nakon jedno skoro 7 dana kašnjenja dobila pozitivan test.
    .
    Ovo  što se tiče raznih simptoma i ja sam tako par mjeseci bila sigurna da sam trudna, napravim test ono bijeli skroz. I nakon par mjeseci rekla sam da test dolazi u obzir tek kada zakasni. I od tada više ne puškom i lakše mi je. Više ne razmišljam o simptomima i onda ih ni nema baš. I lakše mi je puno dočekati mengu nego ugledati bijeli test.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

bubamara.88
    09. Srpanj 2023. 19:51

Bebolina2024

bubamara.88

Ja sam i dalje napuhana ko balon ali mi se umanjio apetit ne mogu ništa jesti eto čisto supice da ne umrem 🤣….I dalje nisam dobila a i dalje me prate blagi grčevi u donjem dijelu trbuha s vremena na vrijeme… Valjda budu 2 crtice ☺️😇

Kod tebe ovo sve djeluje obećavajuće bubamara. Kad ponavljaš test? Može biti negativan a trudna si. Imam jednu poznanicu debelo joj kasnila nekoliko testova negativno i tek nakon jedno skoro 7 dana kašnjenja dobila pozitivan test.
    .
    Ovo što se tiče raznih simptoma i ja sam tako par mjeseci bila sigurna da sam trudna, napravim test ono bijeli skroz. I nakon par mjeseci rekla sam da test dolazi u obzir tek kada zakasni. I od tada više ne puškom i lakše mi je. Više ne razmišljam o simptomima i onda ih ni nema baš. I lakše mi je puno dočekati mengu nego ugledati bijelija 

Ja da budem iskrena nisam nešto ono sad s tim opterećena vidiš da nisam ni pratila ovulacije ni ništa ako si pročitala moj prvi post. Redovne cikluse i uvijek je ono bila tačna po kalendaru kad sad ovo mi se počelo dešavati zato sam se javila jer ima ženica koje su vjerovatno kroz isto ili približno prolazile.Ponovit ću test svakako za koji dan.🐞🍀

• eni233
    09. Srpanj 2023. 21:02

bubamara.88

Kažem možda si imala kasniju ovulaciju , jer nekad se ovulacije pomaknu bez obzira na točnost .. ja si isto nisam pratila O , po aplikaciji bi trebala dobiti za 3 dana , ali tko zna ali imam lagane menga grčeve po običaju , samo čekam da dobijem .. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

bubamara.88
    09. Srpanj 2023. 21:19

eni233

bubamara.88

Kažem možda si imala kasniju ovulaciju , jer nekad se ovulacije pomaknu bez obzira na točnost .. ja si isto nisam pratila O , po aplikaciji bi trebala dobiti za 3 dana , ali tko zna ali imam lagane menga grčeve po običaju , samo čekam da dobijem ..

Nešto ću dobiti ili-ili  🤣

Ivyyyy
    09. Srpanj 2023. 21:21

I mene trbuh bas zabolio kad smo bili na plazi, ja mislila dobila, gledam jel curi gdje da idem kuci 🤦‍♀️🤦‍♀️ al nisam dobila jos

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.