Jutros sam sva nesto razdrazljiva, uhvatila me neka nervoza, u trenu bi plakala, muka neka, osjetljivost na najjace🥹🥹🥹🥹🥹
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Evo da vas i ja ohrabrim kao friska mama.
Uspjeli smo u ciklusu u kojem se nisam ni najmanje nadala, ali sam i dalje stalno razmisljala o tome i opterecivala se. Kad god bi vidjela trudnicu ili zenu s bebom sam govorila “kad cemo i mi tako”, a ko za inat je pola prijatelja iz drustva u tom trenu cekalo ili imalo malu bebu.
U dobitnom ciklusu sam muzu presutila da su mi pozitivne trakice jer je njemu postalo pritisak seksat se po rasporedu. Rekla sam mu da su mi stalno negativne trakice i da ocito nema ovulacije taj mjesec. Odlucila sam da cemo ili spontano imati odnose tada jer to zelimo ili jednostavno necemo pokriti taj mjesec. Imali smo odnose 2 dana za redom (oba dana pozitivna trakica, odnosno smajlic na clear blue testu), a prije toga je bila apstinencija 2,5 tjedna.
U tom ciklusu smo bili na go i odlucila sam si priustiti tada i alkohol i svu hranu koju zelim (nisam pila od kad smo poceli raditi na bebi i bila sam na dijabetickoj prehrani) i nisam uzimala nikakve vitamine i suplemente jer mi se nije dalo. Zbog toga sam bila uvjerena da od trucnoce nece biti nista.
Od simptoma nisam imala apsolutno NISTA, bila sam uvjerena da cu svaki tren dobiti mengu jer sam imala menga grceve od 10 dpo. To jutro kad sam napravila test (1 dan kasnjenja) sam bila sigurna da sam dobila mengu kad sam se probudila koliko me trbuh bolio, identicna bol je bila. Ni jedan drugi simptom nisam imala jos tjednima, tek oko 9. tjedna blaage mucnine. Sve mjesece prije sam imala sve moguce simptome i ocekivala plus.
.
I da, sto se tice ranih ovulacija i kada nastupa O nakon pozitivne trakice. Moje O su 10.-12. dan ciklusa i iz takvog ciklusa je ostvarena potpuno uredna trudnoca i rodila sam zdravu curicu.Isto su mi neki govorili da mi jajne stanice nisu dovoljno zrele, ali ocito jesu. Na UZV je potvrdjeno da mi O nastupa tek iduci ili 2 dana nakon pozitivne LH trakice. Znaci peak bi prosao ali meni ne bi odmah nastupila O.
.
Eto, mozda nekog ohrabri iskustvo kad vidite da se i uz opterecivanje i pokrivanje samo 2 dana uz apstinenciju od 2,5tj i dalje moze zatrudniti i to bez simptoma 💪
Sretno svima ♥️
Hvala ti do neba, meni si jako utješila ker su moje O na 10dc i totalno su me ubjedili da su takve JS nezrele i da će teško opstati trudnoća. Imala sam i biokemijsku, odnos tada bio na 7dc i rekli su da je nezrela JS bila i da se T nije mogla održati.
Hvala ti još jednom, uljepšala si mi dan. ❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Hajde ti Betu izvadi, ako bude pozitivna Weeee super, ako ne bude konačno ćeš procuriti jer ćes se rasteretiti, i moći ćeš prije početi raditi na bebici
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Muz je isao na Spermiogram, vratili ga, ne radi mu zdrastvena, totalno nam nejde nista🥹🥹🥹
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Jutro žene. Da se i ja javim nema me dugo. Sad smo na go u hrv I nikako vremena da vam se javim, znate i same kako je to 🙈
Ja sam 9 dpo kao i svaki ciklus ja vjerujem da ce upravo taj biti uspješan 😅 jednom ću biti u pravu 😆
Tratinčica bas mi je drago za puno materijala želim vam da sto vise njih uspije 😍 q ti da se što prije oporavis pa da dođeš po svoje bebe 🥰🙏🏼
Bebolina sretno u novom ciklusu, kad sam vidila da ti je bilo 17dpo odmah sam pomislila da si trudna 😄
.
A evo posto ja imam jednu bebu i za prvu bebu sam isto bila na ovoj temi jedno vrijeme da vam kažem da je stvarno i nama uspjeli kad smo se najmanje nadali 😅
Taman trebala taj ciklus imati operaciju zbog sumnje na endometriozu i mi kao aj kako bude bude. I još omasim peak iako sam piskila trakice, ali eto opet sam znala kad je bilo O otprilike. I dan prije operacije sam morala napraviti test i ja onako ok kad moram moram, već sam radila na 11dpo i bio je negativan, ali reko ako oni bas želi onda ću napraviti i reko uzet ću čak i jedan digitalac pa da vide i pismeno da nisam trudna 😆😆😆 kad ono sok 😍 znaci bas nas je bilo iznenadilo i jako lijepi plusic na 14dpo dobila 🥰
.
Sad kako radimo na drugoj bebi bas nekako razmišljam kako se opet dovesti u to stanje da nas plus iznenadi, a ne da nas minus svaki ciklus razočara 🙈
.
I još da nešto nadodam na bazalnu bazalna se samo mjeri u jutro kad se tek probudis poslije 6 sati neprekidnog sna, sve ostalo se ne računa. Ja sam isto prije mjerila bazalnu, ali sad kako radimo na drugoj bebi uopće nema smisla mjeriti jer ne spavam skoro nikad 6 sati u komadu bez prekida 😅 a to je jako bitno. ja sam mjerila uvijek vaginalno, jer ako mjerite ispod ruke moze utjecati i to kako spavate, ako spavate na tom boku odmah je malo viša temp, ili u ustima ako se mjeri i ako slučajno tu noć spavate otvorenih usta onda je isto drugačija temp. To samo govorim onako kako je bilo u mom iskustvu i kako mi je bilo najbolje mjeriti. Imate bazalni toplomjer sa 2 decimale koji je doljni dio gumeni i savitljiv bas zbog vaginalnog mjerenja, pa možda vam s njim lakse.
Sretno žene 🤗🤗🤗
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Baš čitam malo po forumima i 99% cura govori kao "Kad sam se najmanje nadala, kad nisam bila opterećena, kad sam prestala razmišljati tada se dogodilo…"
E sad jedno pitanje, ako ima ovdje trudnica, da li je ijedna od vas bila opterećena pa se dogodilo 😅
Zanima me jer ja ne mogu biti neopterećena i ne mogu prestati razmišljati 🤷🏻♀️
Jaa🤣🤣🤣
Jos smo taj mjesec imali jedan odnos i to ja mislim dva dana prije ovulacije sjecaj se da sam ludila na mm, za sve je bio kriv i napadala ga da on ni ne zeli djecu da sta misli da ce ih roda donjeti🤣
Kad ono dvije crtice ko kuca i to prije dana ocekivane menstruacije.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Curke
Ja sam 9dpo.
Naravno da nisam izdrzala bez testiranja.
Imala sam CB early detection u kuci.
ZNAAM da daju ruzne evap lineove, imala sam ih par.
Al evo meni je jutros nakon minute pokazao lijepu lijepu plavu pravilnu crticu , doduse jako svijetlu al vidjela sam je odmah golim okom.
Ponavljam ujutro testic i otic cu svakako izvaditi betu al ja se nadam da je to to.
Curee koje znaju o čemu se radi, stari moje đevojke, evo mene... Probudila sam se prije pola sata.. sve je prošlo ok.. jeste spreme za šok??😱😱🤣
37 folikula
22 jajne stanice, 1 nezrela, 1 lošije kvalitete
20 odličnih i kvalitetnih jajnih stanica!🙈😱🥳🥳
Zeza me doktorica kad ću se javit za donorku🤣🤣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Curee koje znaju o čemu se radi, stari moje đevojke, evo mene… Probudila sam se prije pola sata.. sve je prošlo ok.. jeste spreme za šok??😱😱🤣
37 folikula
22 jajne stanice, 1 nezrela, 1 lošije kvalitete
20 odličnih i kvalitetnih jajnih stanica!🙈😱🥳🥳
Zeza me doktorica kad ću se javit za donorku🤣🤣
Coooovjece! 😮😮😮
Bravo bravo bravo! Sad doma na odmor i onda s ljetnog godisnjeg po svoju bebicu/bebice🥰 jesi razgovarala s doktoricom koliko oni vracaju oplođenih stanica natrag?
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Curke
Ja sam 9dpo.
Naravno da nisam izdrzala bez testiranja.
Imala sam CB early detection u kuci.
ZNAAM da daju ruzne evap lineove, imala sam ih par.
Al evo meni je jutros nakon minute pokazao lijepu lijepu plavu pravilnu crticu , doduse jako svijetlu al vidjela sam je odmah golim okom.
Ponavljam ujutro testic i otic cu svakako izvaditi betu al ja se nadam da je to to.
Hej to je super vijest, držim 🤞🏼 da lijepo tamni. Na koji dc ti je bila O?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji