Od jutra pa cijeli dan, inace mi je temperatura od 36.3-36.6 i vecinom tako
Al dobro, mozda tjelesna nema veze sa tim
A simptomi su PMS, jedino su mi sise bas teske i osjetim to( i inace me bole al nisu tako teske), i imam osjecaj neki da je to to ali test pokazuje -.. tako da mozda od prevelike zelje 🥹
Možda da betu izvadiš pa više onda nema razmišljanja, točno ćeš znati na čemu si.
A moze beta da se vadi popodne isto ili?
Beta se vadi u bilo koje doba dana i ne trebaš biti natašte.
Tratinčice malo sam razmišljala ali za transfer ti treba jedan dan tako da i kad putujete maksimum ti treba 2 dana. Naravno ako možeš sve s njima dogovoriti da tu obaviš preglede prije i dolaziš u kliniku kad je vrijeme za transfer i onda ne bi trebali previše izostajati a možda vam se poklopi s godišnjim. Jeste vi sad uzeli go ili bo?
Hej, mi smo sad uzeli bolovanje. Meni nije problem, jer ja radim u obiteljskom(nasem) kozmetičkom salonu. Radimo mama i ja naš dio, pa mogu kako hoću. Samo što smo si isplanirali da ja sad mjesec dana ne radim(kada je trebao biti transfer), a tako smo rekli i klijentima. Sve smo si nekako poslozili, a i moji baš planiraju na godišnji u 8 mj, a tad bi se mi trebali vraćati. Muž ima skoro 30 dana godišnjeg, pa nije ni to veliki problem.
A kada bude transfer pripremat ću se opet u našem gradu, ali ćemo svakako doći na 3 dana barem jer smo mi udaljeni 9 sata vožnje od Praga.😤😤🙄
I mi smo si uzeli more baš kad ćemo se ovdje morati vratiti, pa eto, rijesit će se ali baš nam se malo zakompliciralo.
Stigla tvoja M 🥳🥳super!
Jeste autom išli kad vam je tako puno trebalo. A dobro da ste uzeli bo, sad je tako ispalo budete si malo sve posložilo ovisno kad idete spojili s nekim praznikom u 8. mj ako će se moći i super.
Je konačno je došla i paše mi po danima, ako idemo u prirodni onda bi mi punkcija mogla biti ( ako dođe do nje) 21.6. a transfer 23.6. ako dođemo i do njega. Pa valjda će biti sve ovaj put po planu i programu.
Ti i Anchyyy se držite, koliko se sjećam ona ima prvi UZV sutra. Želim vam objema sreću njoj da bude lijepa brojka a tebi da nakon punkcije osjetiš olakšanje i manje tegoba. Budite mi dobro 😘🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Od jutra pa cijeli dan, inace mi je temperatura od 36.3-36.6 i vecinom tako
Al dobro, mozda tjelesna nema veze sa tim
A simptomi su PMS, jedino su mi sise bas teske i osjetim to( i inace me bole al nisu tako teske), i imam osjecaj neki da je to to ali test pokazuje -.. tako da mozda od prevelike zelje 🥹
Možda ti kasni od tog iščekivanja i svega ili ti je bila kasnija ovulacija . Ali izvadi betu da znaš na čemu si . Meni je danas 2DC
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Baš čitam malo po forumima i 99% cura govori kao "Kad sam se najmanje nadala, kad nisam bila opterećena, kad sam prestala razmišljati tada se dogodilo..."
E sad jedno pitanje, ako ima ovdje trudnica, da li je ijedna od vas bila opterećena pa se dogodilo 😅
Zanima me jer ja ne mogu biti neopterećena i ne mogu prestati razmišljati 🤷🏻♀️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Danas 6.dan od ovulacije na lijevoj strani sam osjetila jaku bol u jajnika kao da me nešto reže više puta kratko a brzo pikanje. A prije toga sam spavala i sanjala sam nešto pa sam osjetila orgazam u snu.... sto mi se inače nikad u životu ne dešava osim kad imam transfer. Nakon svakog transfera blastice sam odmah imala orgazam u snu. Ali samo jedan je završio trudnocom. Ovo mi daje nadu da se možda nešto dešava.
Danas 6.dan od ovulacije na lijevoj strani sam osjetila jaku bol u jajnika kao da me nešto reže više puta kratko a brzo pikanje. A prije toga sam spavala i sanjala sam nešto pa sam osjetila orgazam u snu…. sto mi se inače nikad u životu ne dešava osim kad imam transfer. Nakon svakog transfera blastice sam odmah imala orgazam u snu. Ali samo jedan je završio trudnocom. Ovo mi daje nadu da se možda nešto dešava.
Maus drzimo fige 🫶🏻
Sisy- sve je to tako, isto ko sto sam ja danas citala da su zene osjetile da su trudne i znale da je to to ( pa test neg a trudne i takve stvari), to je sve od zene do zene..
isto ko sto ja imam simptome i mislim da mnoge od nas skoro pa svaki mjesec, i mozda kasni od iscekivanja (al ja svaki mjesec iscekujem🥹😂), a mozda je sta drugo, sad ne mogu kriviti hormone, ovo ono jer su mi nalazi uredni, nemam nikakvih problema 🫣
Al sutra mi muz ide na spermiogram, i nalazi da dodju i zovem ginekologicu odmah i pravim termin za konzultacije, tako da me to umiruje, mirna sam dosta, nisam nervozna ko inace, nisam razocarana, nego osjecam mir i neku sigurnost i nadu, ne znam 🤞
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Baš čitam malo po forumima i 99% cura govori kao "Kad sam se najmanje nadala, kad nisam bila opterećena, kad sam prestala razmišljati tada se dogodilo…"
E sad jedno pitanje, ako ima ovdje trudnica, da li je ijedna od vas bila opterećena pa se dogodilo 😅
Nisam trudna, ali kada sam bila s prvim djetetom pokušavali smo pa nikako i nikako. Taman je bio prosinac i sama sebi sam rekla pokušavamo još ovaj mjesec i nakon 1.1. se naručujem na pretrage i ako treba raspitati se za postupak i sve što ide uz to. Taj 12.mj. sam ostala trudna.
Puno sreće vam svima želim! 🤞🏻🤞🏻
'21. 💙
'24. 💛
Baš čitam malo po forumima i 99% cura govori kao "Kad sam se najmanje nadala, kad nisam bila opterećena, kad sam prestala razmišljati tada se dogodilo…"
Evo da vam se javi jedna trudnica. Pratim vas cijelo vrijeme i zeljno iscekujem vase plusice ❤️
Da, bila sam opterecena i to me dosta mucilo. Pogotovo iza spontanog i kiretaze, hocu li moci ponovno i sto ako vise ne mogu. Stalno sam se preispitivala. Muz je samo govorio, bit ce, smiri se. Ali ne mozes ne misliti. Tako da sam ti ja zivi primjer razmisljanja samo o tome. Trakica, testova, simptoma, ne simptoma, kasnjenja, ranijeg dobivanja, svega je bilo.
I sad kad mi se dogodila zadnja trudnoca, cak me i cerviks prevario, a da ne govorim svi ostali simptomi. Ovo je samo mala nada curama koje se vode prema tome.
♂️ 34
♀️ 31
K 👱🏼♀️💗 11
+ 7.mjesec 2022.
15. tjedan - abortus in tractu, kiretaža- baby boy 👶🏻😇👣
+29.3 🌈❤️
12.12.2023 baby girl 💗🌈
E pa ja jedva čekam da vidim plus i da napišem na svim forumima da sam jako bila opterećena i razmišljala samo o tome i eto plusa 🤣🤣🤣
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Danas 6.dan od ovulacije na lijevoj strani sam osjetila jaku bol u jajnika kao da me nešto reže više puta kratko a brzo pikanje. A prije toga sam spavala i sanjala sam nešto pa sam osjetila orgazam u snu…. sto mi se inače nikad u životu ne dešava osim kad imam transfer. Nakon svakog transfera blastice sam odmah imala orgazam u snu. Ali samo jedan je završio trudnocom. Ovo mi daje nadu da se možda nešto dešava.
Držimo fige 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Želim ti veliki plus i predobru betu 🍀
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Evo da vas i ja ohrabrim kao friska mama.
Uspjeli smo u ciklusu u kojem se nisam ni najmanje nadala, ali sam i dalje stalno razmisljala o tome i opterecivala se. Kad god bi vidjela trudnicu ili zenu s bebom sam govorila “kad cemo i mi tako”, a ko za inat je pola prijatelja iz drustva u tom trenu cekalo ili imalo malu bebu.
U dobitnom ciklusu sam muzu presutila da su mi pozitivne trakice jer je njemu postalo pritisak seksat se po rasporedu. Rekla sam mu da su mi stalno negativne trakice i da ocito nema ovulacije taj mjesec. Odlucila sam da cemo ili spontano imati odnose tada jer to zelimo ili jednostavno necemo pokriti taj mjesec. Imali smo odnose 2 dana za redom (oba dana pozitivna trakica, odnosno smajlic na clear blue testu), a prije toga je bila apstinencija 2,5 tjedna.
U tom ciklusu smo bili na go i odlucila sam si priustiti tada i alkohol i svu hranu koju zelim (nisam pila od kad smo poceli raditi na bebi i bila sam na dijabetickoj prehrani) i nisam uzimala nikakve vitamine i suplemente jer mi se nije dalo. Zbog toga sam bila uvjerena da od trucnoce nece biti nista.
Od simptoma nisam imala apsolutno NISTA, bila sam uvjerena da cu svaki tren dobiti mengu jer sam imala menga grceve od 10 dpo. To jutro kad sam napravila test (1 dan kasnjenja) sam bila sigurna da sam dobila mengu kad sam se probudila koliko me trbuh bolio, identicna bol je bila. Ni jedan drugi simptom nisam imala jos tjednima, tek oko 9. tjedna blaage mucnine. Sve mjesece prije sam imala sve moguce simptome i ocekivala plus.
.
I da, sto se tice ranih ovulacija i kada nastupa O nakon pozitivne trakice. Moje O su 10.-12. dan ciklusa i iz takvog ciklusa je ostvarena potpuno uredna trudnoca i rodila sam zdravu curicu.Isto su mi neki govorili da mi jajne stanice nisu dovoljno zrele, ali ocito jesu. Na UZV je potvrdjeno da mi O nastupa tek iduci ili 2 dana nakon pozitivne LH trakice. Znaci peak bi prosao ali meni ne bi odmah nastupila O.
.
Eto, mozda nekog ohrabri iskustvo kad vidite da se i uz opterecivanje i pokrivanje samo 2 dana uz apstinenciju od 2,5tj i dalje moze zatrudniti i to bez simptoma 💪
Sretno svima ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji