Malo update od mene, danas 17 dan ciklusa od ovulacije jos ni O😩
Prosli mjesec mi je bila 24 dan ciklusa pa se jos nadam da nije izgubljen mjesec🤞🏼🤞🏼
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Drage cure, hvala vam na odgovoru!
Radila sam u istom laboratoriju svaki puta, zadnja 3 nalaza lijepo postepeno padao, zadnji 2,4 ali je endokrinolog htio da padne jos pa mi podebljao dozu, zato me iznenadilo da je TSH 3,2, visi nego s manjom dozom, cak mislim da ponovim nalaz da nije neka greska.
Nisam bila pod stresom niti nesto mijenjala u smislu treninga, opterecenja ili sl, treniram vec godinama jednako.
Kad Google doktor kaze da TSH visi od 2,5 moze ometati zacece meni se odmah u glavi vrti da je “bacen mjesec”🤪 trenutno sam jedan dan poslije O, lijepo ulovili peak, pokrili sve dane i bas sam bila zadovoljna i onda me glupi TSH baci u depru🤪
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
ŽENEEE MOOJEEEE!! POGODITE ŠTA! IONAKO IZ MOJIH SLOVA JE SVE JASNO!
U petak je operacija ujutro, a u četvrtak u 14h moramo bit u Zagrebu, na Rebru.🤩🤩🥳🥳🥳🥳
Sve nam je u stisci, ne znam koliko ću se moći javljati,ali sve ću vam prenositi…
Ako ima koja duša da bi popila kavu u Zagrebu blizu Rebra u četvrtak ili petak, da nisam sama, ja sam za!
Ljubim vas 😘😘😘
Tratinčica123 ja inače radim blizu, ali iduća dva tjedna radim od doma tako da nisam u Zg.
Bebolina2207 budemo da, nadam se da će ovaj put upaliti 🤞🥰
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Tratinčica aime napokkooon...i to već tako brzo termin..wow 😍😍😍 sretno!! Ovo bi mogao biti mjesec jako lijepih vjesti 😊😊🙏🏼🙏🏼
Lana meni peak uvijek bude oko 14-15h...tako da probaj u to vrijeme piskiti jednu trakicu. Nez koje su jačine ovi tvoji testici, ali ako su od 20mlu onda sigurno bi danas mogao biti peak. Samo u akciju 😁
Joca meni ti nikad u životu do zadnja 2 ciklusa, O nije bila prije 20dc. Tako da ako su i tebi inače uvijek kasne O, onda ciklus još nije izgubljen 😁
Donna a i ako si opterećena nečim, a i bila si trudna 10tjedana, treba nekad par mjeseci da tijelo opet dođe sebi od tih hormona.
.
Mm je bio upravo na onom razgovoru i pregledu prije spremiograma što sam rekla da ima. I dobio je termin za spremio 25.4 🤦🏼♀️ to je toliko čekanja🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala žene moje, bez obzira na ishod, samo da sve prođe dobro i mi ćemo biti sretni. 🥳🥳
Anchyyy, ostavit ću u potpisu broj moba, javi mi se porukom pa da se dogovorimo.🥰🥰
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčica aime napokkooon…i to već tako brzo termin..wow 😍😍😍 sretno!! Ovo bi mogao biti mjesec jako lijepih vjesti 😊😊🙏🏼🙏🏼
Lanameni peak uvijek bude oko 14-15h…tako da probaj u to vrijeme piskiti jednu trakicu. Nez koje su jačine ovi tvoji testici, ali ako su od 20mlu onda sigurno bi danas mogao biti peak. Samo u akciju 😁
Jocameni ti nikad u životu do zadnja 2 ciklusa, O nije bila prije 20dc. Tako da ako su i tebi inače uvijek kasne O, onda ciklus još nije izgubljen 😁
Donnaa i ako si opterećena nečim, a i bila si trudna 10tjedana, treba nekad par mjeseci da tijelo opet dođe sebi od tih hormona.
.
Mm je bio upravo na onom razgovoru i pregledu prije spremiograma što sam rekla da ima. I dobio je termin za spremio 25.4 🤦🏼♀️ to je toliko čekanja🙄
Ma ja prosli mjesec ulovila ovilaciju prvu u zivotu valjda😂
Mislim lh trakica je tako pokazivala, mozda se tijelo borilo al nije uspjelo katapultirat jajasce van. Sad sam skinula dodatno jos 3 kilice, gynositol i dalje da cemo vidjet😄
Javljam ako bude pomaka
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Tratincica sretnooo!🍀
Lana, Joca, meni takodjer O seta, prosli mjesec bila “skolski” na 14. dan, ovaj mjesec peak ulovila na 18. dan, tako da je sve to normalno, tijelo nije programirani stroj, dokle god su oscilacije u granicama normale nema razloga za brigu. Bas zato su trakice top stvar, ja osjecam ovulaciju i tocno mi pogode, kad me probada jajnik tada bude peak.
Anee hvala na odgovoru, ah nazalost opterecenje je uvijek prisutno zbog svega.. povecat cu dozu po uputi dr. pa se nadam da ce krenuti padati.. znamo da do trudnoce nije lako doci, onda kad me ovako nesto baci u “rikverc” me dodatno uhvati depra, ako ovaj ciklus ne bude dobitan naravno da cu misliti da je to jedan od razloga, a bas sam nekako taj TSH prekrizila s liste potencijalnih problema, ok malo je povisen, terapija ga drzi dobro, pada i idemo dalje.. kad ono ponovno na pocetku😩
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Ja sam si nakupovala tih testova u ljekarni jer sam tek kasnije čitajući forum vidjela da žene naručuju preko Gravide, ako ne uspije ovaj mjesec idući mjesec ću si naručivati preko Gravide pa ćemo vidjeti...
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ja sam si nakupovala tih testova u ljekarni jer sam tek kasnije čitajući forum vidjela da žene naručuju preko Gravide, ako ne uspije ovaj mjesec idući mjesec ću si naručivati preko Gravide pa ćemo vidjeti…
Lana meni su se ovi isto pokazali dobri, koristim ih vec 3 ciklusa i uvijek lijepo ulove peak
https://ibb.co/nnJyM6w
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Ja sam si nakupovala tih testova u ljekarni jer sam tek kasnije čitajući forum vidjela da žene naručuju preko Gravide, ako ne uspije ovaj mjesec idući mjesec ću si naručivati preko Gravide pa ćemo vidjeti…
Lana meni su se ovi isto pokazali dobri, koristim ih vec 3 ciklusa i uvijek lijepo ulove peak
https://ibb.co/nnJyM6w
Ocitas ih u Premom aplikaciji, naravno mozes i bez aplikacije ali dobro je da ti aplikacija dodatno potvrdi😉
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji