Ja sam si nakupovala tih testova u ljekarni jer sam tek kasnije čitajući forum vidjela da žene naručuju preko Gravide, ako ne uspije ovaj mjesec idući mjesec ću si naručivati preko Gravide pa ćemo vidjeti…
Lana meni su se ovi isto pokazali dobri, koristim ih vec 3 ciklusa i uvijek lijepo ulove peak
https://ibb.co/nnJyM6w
Ocitas ih u Premom aplikaciji, naravno mozes i bez aplikacije ali dobro je da ti aplikacija dodatno potvrdi😉
Donna2022 za koliko dođu na adresu od narudžbe?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Tratincica sretno, drzim🤞🤞🤞🤞 na najjace! 🥰🥰🍀🍀🍀 ja mogu eventualno u petak, iz nocne sam pa sam free 😄
...
Dosli mi nalazi napokon na e-građani. Ne znam gdje je zapelo ali evo, sve je sasvim okej.. sve je uredno..spermio uredan. Ne ostaje nam nista drugo nego odabrati gdje cemo u postupak.
..
Ako cemo preko HZZO, od svoje soc.gin trazim uputnicu za postupak? S kojim se javljam u bolnicu?
Sto s poliklinikama koje imaju ugovor s HZZO? 🤔
Idem citat na MPO temu... 😅 pogubljena sam.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Lijepi pozdrav svima… pridružujem se svima u podršci za jedan lijepi cilj 😊 suprug i ja pokušavamo neuspješno od osmog mjeseca…nije toliko dugo ali meni se cini kao cijela vječnost…trudim se pratiti ovulaciju putem lh trakica, neki put se pitam da li sve radimo kako treba,tako da će i meni trebati podrška vas koje ste prošle i prolazite isto što i ja…trenutno je vještica u igri, čekamo da prođe pa idemo ispočetka 🤞🥰
Hej evo i kod mene slična situacija. Pokušavamo od prvog mj ove godine. Drugi ciklus. Imam menzes trenutno čekam da mogu lh trakice koristiti. Ja sam još duphaston pila kako bi došla m. 🤞😁
Eto onda si mozemo bit podrska,jedva čekam da prođu stvari da se možemo bacit na posao 😄😄 ja sam full pod stresom na poslu,mislim da mi je i to ekstra problem...od osmog mjeseca smo ozenjeni,cekali smo stan da dovršimo...u 6 mjesecu prosle godine sam bila na pregledu,kod mene je sve uredno. Doduše 2015. sam laparaskopski operirala cokoladnu cistu na lijevom jajniku,operacija je prosla dobro,biopsija je pokazala da je cista bila benigna. 2017. dijagnoza cin 3, učinjen letz,nakon toga nalazi uvijek uredni. Sad cu se opet naručiti pa ću vidjeti šta će mi ginekologica reć. Dragi nije radio nikakve pretrage,oboje imamo 33 godine. Nadam se uskoro plusiću 😄
👩❤️💋👨 01.'21.
💍01.'22.
❤️🤵👰♂️💍💒❤️ 08.'22.
👶🍼🤰➕️ 03.08.'22.
🙋♀️ 33 🙋♂️ 33
Lijepi pozdrav svima… pridružujem se svima u podršci za jedan lijepi cilj 😊 suprug i ja pokušavamo neuspješno od osmog mjeseca…nije toliko dugo ali meni se cini kao cijela vječnost…trudim se pratiti ovulaciju putem lh trakica, neki put se pitam da li sve radimo kako treba,tako da će i meni trebati podrška vas koje ste prošle i prolazite isto što i ja…trenutno je vještica u igri, čekamo da prođe pa idemo ispočetka 🤞🥰
Hej evo i kod mene slična situacija. Pokušavamo od prvog mj ove godine. Drugi ciklus. Imam menzes trenutno čekam da mogu lh trakice koristiti. Ja sam još duphaston pila kako bi došla m. 🤞😁
Eto onda si mozemo bit podrska,jedva čekam da prođu stvari da se možemo bacit na posao 😄😄 ja sam full pod stresom na poslu,mislim da mi je i to ekstra problem…od osmog mjeseca smo ozenjeni,cekali smo stan da dovršimo…u 6 mjesecu prosle godine sam bila na pregledu,kod mene je sve uredno. Doduše 2015. sam laparaskopski operirala cokoladnu cistu na lijevom jajniku,operacija je prosla dobro,biopsija je pokazala da je cista bila benigna. 2017. dijagnoza cin 3, učinjen letz,nakon toga nalazi uvijek uredni. Sad cu se opet naručiti pa ću vidjeti šta će mi ginekologica reć. Dragi nije radio nikakve pretrage,oboje imamo 33 godine. Nadam se uskoro plusiću 😄
Drzim fige 🤞 sto prije otišla na veselije teme 🥰
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Eto onda si mozemo bit podrska,jedva čekam da prođu stvari da se možemo bacit na posao 😄😄 ja sam full pod stresom na poslu,mislim da mi je i to ekstra problem…od osmog mjeseca smo ozenjeni,cekali smo stan da dovršimo…u 6 mjesecu prosle godine sam bila na pregledu,kod mene je sve uredno. Doduše 2015. sam laparaskopski operirala cokoladnu cistu na lijevom jajniku,operacija je prosla dobro,biopsija je pokazala da je cista bila benigna. 2017. dijagnoza cin 3, učinjen letz,nakon toga nalazi uvijek uredni. Sad cu se opet naručiti pa ću vidjeti šta će mi ginekologica reć. Dragi nije radio nikakve pretrage,oboje imamo 33 godine. Nadam se uskoro plusiću 😄
Drzim fige 🤞 sto prije otišla na veselije teme 🥰
Hvalaa 🥰
👩❤️💋👨 01.'21.
💍01.'22.
❤️🤵👰♂️💍💒❤️ 08.'22.
👶🍼🤰➕️ 03.08.'22.
🙋♀️ 33 🙋♂️ 33
Ima li koja od vas da joj trakice počnu tamniti za vrijeme kada bi trebala biti ovulaciju, ali nikako da dođu tamnije od kontrolne linije. Sada gledam po postovima da ih ja možda krivo očitavam. Iako cikluse kada sam mjerila bazalnu temperaturu, bio je pad i skok u vrijeme ovulacije.
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
Ja sam si nakupovala tih testova u ljekarni jer sam tek kasnije čitajući forum vidjela da žene naručuju preko Gravide, ako ne uspije ovaj mjesec idući mjesec ću si naručivati preko Gravide pa ćemo vidjeti…
Lana meni su se ovi isto pokazali dobri, koristim ih vec 3 ciklusa i uvijek lijepo ulove peak
https://ibb.co/nnJyM6w
Ocitas ih u Premom aplikaciji, naravno mozes i bez aplikacije ali dobro je da ti aplikacija dodatno potvrdi😉Donna2022 za koliko dođu na adresu od narudžbe?
Brzo, cca 3-4 dana mislim
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
ŽENEEE MOOJEEEE!! POGODITE ŠTA! IONAKO IZ MOJIH SLOVA JE SVE JASNO!
U petak je operacija ujutro, a u četvrtak u 14h moramo bit u Zagrebu, na Rebru.🤩🤩🥳🥳🥳🥳
Sve nam je u stisci, ne znam koliko ću se moći javljati,ali sve ću vam prenositi…
Ako ima koja duša da bi popila kavu u Zagrebu blizu Rebra u četvrtak ili petak, da nisam sama, ja sam za!
Ljubim vas 😘😘😘
Hej uletila sam samo da ti kazem da me jako obradovalo ovo sto sam procitala, SRETNO NAJSRETNIJE da nadjete plivaca drzim najjace fige na svijetu 🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Sjecam se bona kad si radila onaj kucni test za spermije i bas se radujem sto ste dogurali evo pa do operacije …. Sretno mila, vjeruj u Boga i bice to sve dobro na kraju…🫶🫶💋💋
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Cure moje hvala!🥰
Sayuri, Thinkpurple 🤗😘😘😘😘😘
Mi smo se pripremili na sve moguće, nećemo biti depresivni i tužni ako ne bude ništa, a ako bude.. svi dolazite u Brod na pečenkuu🤣🤣🥳🥳🥳🥳
Ja imam trenutno 1000 osjećaja, a muž.. kao da ide na izlet 🤣 možda i bolje da je tako..
Kaže on " jel opet cijeli forum navija za mene" 🤣🤣
Hvala cure, sta bih ja bez vas ❤🤩
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Tratinčica želim vam svuu sreću svijetaa, konačno ste dočekaliii 🙏🙏🤞🤞😘😘
Ženee, sretan Vam dan ženaa!! 💓💓
🚺 29