Lijepi pozdrav svima… pridružujem se svima u podršci za jedan lijepi cilj 😊 suprug i ja pokušavamo neuspješno od osmog mjeseca…nije toliko dugo ali meni se cini kao cijela vječnost…trudim se pratiti ovulaciju putem lh trakica, neki put se pitam da li sve radimo kako treba,tako da će i meni trebati podrška vas koje ste prošle i prolazite isto što i ja…trenutno je vještica u igri, čekamo da prođe pa idemo ispočetka 🤞🥰
Hej evo i kod mene slična situacija. Pokušavamo od prvog mj ove godine. Drugi ciklus. Imam menzes trenutno čekam da mogu lh trakice koristiti. Ja sam još duphaston pila kako bi došla m. 🤞😁
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Kiki čestitam na curkiii❤️❤️ , ja bi dvije hahaha
Hahah hvalaa… Sad ces imat 3 muska 🤭🤣
Hahah pa dobro, nije ni to loš razvoj situacije
thinkpurple obzirom da sam u zadnje vrijeme i okružena samo curkama, dok dođe moj red nekako i mislim da će bit dečko... mada se ja još nadam eh, ma bitno se ostvari i da bude bebač bude živ i zdrav 🥰
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Dosao nalaz spermiograma, normozoospermia 😁😁 jedna briga manje.
Osim sto je onda ocito problem negdje u meni, samo nismo otkrili sto je 🙈 joa cekam rezultate hormona.
Cure koje su vadile hormone, nakon koliko su vam dosli nalazi? 🤔😅
Super za nalaz
Meni došao za dva dana, ja sam išla privatno i čekala sam odmah i komentar ginekologa uz nalaz...
🚺 29
🚹 32
Hipertestosteronizam i inverzni FSH/LH omjer - PCOS
- Duphaston, Gynositol
09/22 Papa test i UZV - uredno
Pokušavamo od 06/2022
LH trakice od 09/2022
Cure evo mene opet :)
https://ibb.co/W5M0NvM
Što kažete? To je sad blizu? :)
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Ovo je bas blizu, popodne bi mogao biti peak
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bebolina želim ti onaj scenariji di prije postupka dosta žena dobije plus, pa da ne moraš na postupak...sve mi nekako dobro zvuči 😁
.
Ja isto pijem terapiju od 75 za štitnjaču, ali i stres vam isto može utjecati na to dosta.
Ja opet bolesna 🤦🏼♀️ bas ova zima mi nije dobra, godinama nisam bila bolesna, ali ove zime sve nadoknadila.
Danas 6dpo, nadam se bar da je ovaj put pad imuniteta od koristi pa da dode do trudnoće lakše 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
je je čini se blizu napravi još jedan test navečer i u akciju
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Hvala vam curke :)
Prvi put radim ovo sam htjela provjeriti što vi iskusknije kažete :) mislim da smo se dobro pokrili i ovih dana, a budemo i danas 🤞🥳❤️
Aneee držim fige da bude dobitno 🤞
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Bebolinaželim ti onaj scenariji di prije postupka dosta žena dobije plus, pa da ne moraš na postupak…sve mi nekako dobro zvuči 😁
.
Ja isto pijem terapiju od 75 za štitnjaču, ali i stres vam isto može utjecati na to dosta.
Ja opet bolesna 🤦🏼♀️ bas ova zima mi nije dobra, godinama nisam bila bolesna, ali ove zime sve nadoknadila.
Danas 6dpo, nadam se bar da je ovaj put pad imuniteta od koristi pa da dode do trudnoće lakše 😄
Želim ti ➕ velik kao kuća
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
ŽENEEE MOOJEEEE!! POGODITE ŠTA! IONAKO IZ MOJIH SLOVA JE SVE JASNO!
U petak je operacija ujutro, a u četvrtak u 14h moramo bit u Zagrebu, na Rebru.🤩🤩🥳🥳🥳🥳
Sve nam je u stisci, ne znam koliko ću se moći javljati,ali sve ću vam prenositi...
Ako ima koja duša da bi popila kavu u Zagrebu blizu Rebra u četvrtak ili petak, da nisam sama, ja sam za!
Ljubim vas 😘😘😘
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji