Luna nemam iskustva s ostalim, al evo za TSH ti mogu reci da je prije bilo da mora biti ispod 2.5 za trudnocu i u trudnoci, a sad su nove smjernice da moze biti do 4 ali onda moras vaditi AntiTPO koji mora biti negativan i sve je ok.
.
Antea ponovi test za dva dana ili kupi neki osjetljiviji od 10 mlu.
Minniii spermiji mogu prezivjeti i do 5 dana, a jajna stanica 24 sata od ovulacije, sve je moguce.
Cure, svasta se tu moze nagadati, al evo puno cura ovdje prati u dan sve i trakicama i kod ginekologa i idu na ivf gdje je sve tempirano tip top pa svejedno do trudnoce ne dode odmah… treba puno toga se poklopiti da bi uspjelo a mi nemozemo na to utjecati samo mozemo poduzeti sto je na nama, uzimati suplemente, odraditi pretrage, pokusati zivjeti zdravije i bez stresa… sretno!
Marko dobrodosla i sto prije otisla! Zao mi je da si imala tako kasni spontani… ako smijem pitati, to je bilo zbog tog ugruska?
Dobila sam terapiju, Eutirox 50 mg. Rekli su da ce djelovati. Svakako ne idemo na ET, nego na FET. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Thinkpurple, kod mene je bila upala posteljice i ugrušak, ne znaju ni oni sto je prije nastalo, jedni kažu ugrušak posto su brisevi sterilni bili, drugi kažu da je ugrušak posljedica upalnog procesa. Uglavnom ogroman šok jer smo prošli već te neke “kritične” tjedne, bebu sam već osjetila i sl.. ne ponovilo se. Strah mi je ogroman, svega se bojim. Svakog dana ciklusa. Stalno se pitam jel sve u redu s mojim tijelom i zašto me je tako izdalo.
No.. želimo još djece to je neupitno, sad je dogovor da nećemo pretjerano pratiti ovulaciju i sl, jer nam je to pritisak, Pokušat ćemo se par mjeseci opustiti pa ćemo vidjeti sto ce nam vrijeme donijeti.
Trenutno uzimam Femisan A kapi, prenatal i aspirin. Dani su mi užasno dugi… jedva čekam ili ne čekam iducu mengu a ova je tek prošla.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Luna nemam iskustva s ostalim, al evo za TSH ti mogu reci da je prije bilo da mora biti ispod 2.5 za trudnocu i u trudnoci, a sad su nove smjernice da moze biti do 4 ali onda moras vaditi AntiTPO koji mora biti negativan i sve je ok.
.
Antea ponovi test za dva dana ili kupi neki osjetljiviji od 10 mlu.
Minniii spermiji mogu prezivjeti i do 5 dana, a jajna stanica 24 sata od ovulacije, sve je moguce.
Cure, svasta se tu moze nagadati, al evo puno cura ovdje prati u dan sve i trakicama i kod ginekologa i idu na ivf gdje je sve tempirano tip top pa svejedno do trudnoce ne dode odmah… treba puno toga se poklopiti da bi uspjelo a mi nemozemo na to utjecati samo mozemo poduzeti sto je na nama, uzimati suplemente, odraditi pretrage, pokusati zivjeti zdravije i bez stresa… sretno!
Marko dobrodosla i sto prije otisla! Zao mi je da si imala tako kasni spontani… ako smijem pitati, to je bilo zbog tog ugruska?
Luna93 hvala vam na odgovorima.
Nemogu rec da nisam spremna i da ne želim…. Neznam čudno mi je sve. Nisam bas znala da mogu toliko preživit
Pozdrav zene. Vec 7 dana neumorno tragam za prvim simptomima trudnoce. Naime, 1.6 sam imala spontani u 6n+2, posle toga su usledile mukotrpne analize i ustanovljena je trombofilija. Sad sam pod terapijom aspirin100 i prenatalvit. Ovaj mesec smo pokrili plodne dane i jedino sto imam od "simptoma" su malo bolne grudi, par dana posle ovulacije bolna krsta i dan posle jednog od odnosa me je bas boleo donji stomak. Sad sa nestrpljenjem ocekujem 8.1. Da vidim da li se nesto desilo.
Interesuje me da li je neka sveza trudnica imala odsustvo sekreta posle ovulacije a da je do trudnoce doslo?
Pozdrav zene. Vec 7 dana neumorno tragam za prvim simptomima trudnoce. Naime, 1.6 sam imala spontani u 6n+2, posle toga su usledile mukotrpne analize i ustanovljena je trombofilija. Sad sam pod terapijom aspirin100 i prenatalvit. Ovaj mesec smo pokrili plodne dane i jedino sto imam od "simptoma" su malo bolne grudi, par dana posle ovulacije bolna krsta i dan posle jednog od odnosa me je bas boleo donji stomak. Sad sa nestrpljenjem ocekujem 8.1. Da vidim da li se nesto desilo.
Interesuje me da li je neka sveza trudnica imala odsustvo sekreta posle ovulacije a da je do trudnoce doslo?
Zebra vise gluposti nisam u zivotu pojela ko u tih mj i pol mucnina 🤣 jela sam sta mi je pasalo i kad sam mogla jest pa makar i najvece govno. Sad se polako vracam u normalu. Jedino jos nemogu od slatkog se maknut jer ga ima jos previse od blagdana 🙈
Kiki pazi sta zelis 😋
Ja sam prvu trudnocu provela da nisam ni znala da sam trudna do polovice, nikakvog simptoma. I vjeruj, bolje je nego ove muke 🤭
A moji van sebe, moja seka i oni plakali, brat isto bio presretan. Od muza su cudni odnosi pa je kao onak ok, super, al nema nekog odusevljenja. Al takvi su. Zivimo na 300 metara vidimo se jednom mjesecno na sat vremena. Me petljam se, meni je ok takva distanca 🙈
Hahahaa mene je danas želja za big macom dotukla, ne sjećam se kad sam ga zadnji puta s takvim guštom pojela 😂😂😂🍔 ali od podneva nema mučnina, tako da sam konačno sretna danas 😅
Kiki, stvaaarno nemoj! 😂
Jao thinkpurple, točno znam kako ti je, mi smo kod mojih kuhani i pečeni, baš smo super bliski i često smo kod njih na ručku, dok su muževi dosta zatvoreniji po tom pitanju, moji nas zovu svaki vikend na ručak (ne idemo svaki, al moja mama često zove mog muža sa spikom jooooj ma znaš, baš sutra kuham ono što ti jako voliš 😅😅😅), dok je njegovima dosta jednom u 3 mjeseca da se pojavimo... nadam se da će tako ostati i kad beba dode, da me ne maltretiraju bezveze 😅😅😅😅😅😅 savršeno mi odgovara takva dinamika 😄😎
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
Ciklusi 28/29
04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
Dejanade, ja sam u svojih par trudnoća nakon ovulacije bila bez ikakvog iscjetka. Nije znak a i može biti znak. Ne možeš znati. Ali da, tada sam bas primjetila tu suhoću. Tek kasnije kad sam već znala da sam trudna bi krenuo onaj slavni sunčani iscjedak .
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Pozdrav svima! Citam vas tu i tamo, ne pisem nista jer sam shvatila da nemam vremena biti aktivna na forumima, prije sam bila na temama Tko planira i radi na bebi - do raspada teme 😂 Da ne duljim, molim vas da mi netko pojasni da li je moguce da lh trakica potamni (nije bio pik) i takva bude tamnija 2 dana i onda bas jako posvijetli?? Piskila sam te tamnije na 14 i 15 dc, danas na 16dc je jako svijetla, a ovulaciju inace imam između 18 i 20 dc. Pa me sad brine da ju nisam propustila prije 14 dc posto nisam pik uhvatila, a opet mislim da je nemoguce da imam tako rano O jer sam zadnje 2 trudnoce ostala trudna na 19 i 20dc, a i dalje mi pik bude tih dana ciklusa.. piskim ja i dalje ovih dana, samo me informativno zanima jel moguce da trakice tako tamne pa svijetle unutar ciklusa?
Hej cure😁👋 kako ste? 😊
Jel uzima ili je uzimala koja od vas Maca prah? Iskustva? 😊
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Hej cure😁👋 kako ste? 😊
Jel uzima ili je uzimala koja od vas Maca prah? Iskustva? 😊
Ja nisam jer navodno sa poremecajem hormona stitnjace nebi smijeli tako da nisam.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji