Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Garawa¤

Broj poruka: 2525

Prijavi adminu

Lida 🍀

https://ibb.co/R6g6KMK
    Stigli mi brisevi… To je onda sve ok?

Da 🥳🥳🥳🥳🥳

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤

Prijavi adminu

Lida 🍀

Garawa

Jutro.. ja svoju još čekam.. vidjeti ćemo što će biti ispravno.. lh ili temperatura.. po LH treba danas doći.. mislim i temperatura je pala..ali ff po temperaturi označava da bi trebala doći za dva dana..
    Nadam se da ce ti doci sto prije da možete dalje ☺️

Poslije M ponavljam briseve opet..  nadam se da će sada biti ok. Jučer popila zadnji antibiotik.. malo sam živčana danas.. jer trebala sam s ovom M krenuti u postupak.. strpljenje opasno popušta.. 
    Čitam danas po forumu.. što smo sve živo i neživo isprobale a rezultat banana.. ja sam osobno zadnja dva mjeseca digla ruke od svih mogućih preparata.. za ovaj nadolazeći ciklus nemam ni LH trakica.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Garawa¤

Prijavi adminu

kiki13

Ja sam pet/sub piskila al pika nije bilo, cili vikend me probadalo, u ned je bio pad temp i racunam sa je tad bila O iako FF uopce ne reagira 🤔 neznam sta bi rekla, nadam se da nismo falili s pokrivanjem. Rekla sam nastaviti svaki drugi dan, al sinoc smo bas bili umorni pa ćemo danas 😑

Kao što ti je Joli napisala.. nemaš skok temperature.. nastavi s trakicama.. ne mora pad nužno značiti O taj dan.. ja sam zbilja imala svakakvih uzoraka temperature.. tako da trakice + pokrivanje 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Lida 🍀

Broj poruka: 995

Prijavi adminu

Garawa

Lida 🍀

Garawa

Jutro.. ja svoju još čekam.. vidjeti ćemo što će biti ispravno.. lh ili temperatura.. po LH treba danas doći.. mislim i temperatura je pala..ali ff po temperaturi označava da bi trebala doći za dva dana..
    Nadam se da ce ti doci sto prije da možete dalje ☺️
    Poslije M ponavljam briseve opet.. nadam se da će sada biti ok. Jučer popila zadnji antibiotik.. malo sam živčana danas.. jer trebala sam s ovom M krenuti u postupak.. strpljenje opasno popušta..
    Čitam danas po forumu.. što smo sve živo i neživo isprobale a rezultat banana.. ja sam osobno zadnja dva mjeseca digla ruke od svih mogućih preparata.. za ovaj nadolazeći ciklus nemam ni LH trakica..

Od ♥️ ti zelim ovakvu negativu na briseve kao kod mene... 🙂 I da nagodinu u ovo vrijeme bude 👶 s tobom ..
    Kod mene se jos ne zna  dal cemo uspjet pokrivat ovaj ciklus ... Svaki dan strepim da muza nazovu za posao...sad opet molit Boga da bude tu jos bar 2 tjedna 😬😅

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Luna93

Broj poruka: 763

Prijavi adminu

Garawa, 
    Sigurna sam da cete uspjeti, djevica uvijek dodje do svog cilja. Na duzi i tezi nacin, ali uspije. 
    Bella, Garawa, 
    Drzim vam fige, i zelim puno srece! 
    Joli, 
    Izvjestavaj nas, mozda ce i nama ostalima to trebati. Srecno! 🍀

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

• MissN

Broj poruka: 382

Prijavi adminu

Obavila HSG...zaboravila sam popiti tabletu sat vremena prije termina, ali ništa strašno...najgori dio je kad dr stavlja kateter, al više neugodno nego bolno..potpisala bi takvu neugodu umjesto ove menstrualne boli koja me svaki mjesec uveseljava odmah...samo puštanje kontrasta nisam ni osjetila...očekivala sam da će teći iz mene nakon pretrage, al jači mi ovaj egg white iscjedak nego to šta je od kontrasta ostalo...na kraju krajeva, neugodnije mi bilo uzimanje briseva nego ovaj HSG...eh da, sve školski kod mene...opet 🙈🙈

👩27 🧔29 OAT ⛪2019
    9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
    11/22 FET ❄️
    33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️

Zoe🌸

Broj poruka: 555

Prijavi adminu

Lida zao mi je radi vjestice, sad ides po bozicnu bebu😊
    Super za briseve👌🏻
    MissN kako mi je drago cut da te nije boljelo, super💪🏻 Sad dalje u nove pobjede😊

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣• 1./2023. 💗

Garawa¤

Prijavi adminu

Evo i kod mene stigla.. znači točnije mi je po LH trakici nego temperaturi. Bome sam odahnula.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Zoe🌸

Prijavi adminu

Garawa nek je stigla kad je vec morala🤬
    Kad ponavljas bris? Jos ovaj ciklus onda u kucnoj radinosti pokusaj pa u ozujku kreces s postupkom?

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

Zoe🌸

Prijavi adminu

MissN gdje si radila hsg?

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.