Jutro.. ja svoju još čekam.. vidjeti ćemo što će biti ispravno.. lh ili temperatura.. po LH treba danas doći.. mislim i temperatura je pala..ali ff po temperaturi označava da bi trebala doći za dva dana..Nadam se da ce ti doci sto prije da možete dalje ☺️
Poslije M ponavljam briseve opet.. nadam se da će sada biti ok. Jučer popila zadnji antibiotik.. malo sam živčana danas.. jer trebala sam s ovom M krenuti u postupak.. strpljenje opasno popušta..
Čitam danas po forumu.. što smo sve živo i neživo isprobale a rezultat banana.. ja sam osobno zadnja dva mjeseca digla ruke od svih mogućih preparata.. za ovaj nadolazeći ciklus nemam ni LH trakica..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ja sam pet/sub piskila al pika nije bilo, cili vikend me probadalo, u ned je bio pad temp i racunam sa je tad bila O iako FF uopce ne reagira 🤔 neznam sta bi rekla, nadam se da nismo falili s pokrivanjem. Rekla sam nastaviti svaki drugi dan, al sinoc smo bas bili umorni pa ćemo danas 😑
Kao što ti je Joli napisala.. nemaš skok temperature.. nastavi s trakicama.. ne mora pad nužno značiti O taj dan.. ja sam zbilja imala svakakvih uzoraka temperature.. tako da trakice + pokrivanje 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jutro.. ja svoju još čekam.. vidjeti ćemo što će biti ispravno.. lh ili temperatura.. po LH treba danas doći.. mislim i temperatura je pala..ali ff po temperaturi označava da bi trebala doći za dva dana..Nadam se da ce ti doci sto prije da možete dalje ☺️Poslije M ponavljam briseve opet.. nadam se da će sada biti ok. Jučer popila zadnji antibiotik.. malo sam živčana danas.. jer trebala sam s ovom M krenuti u postupak.. strpljenje opasno popušta..
Čitam danas po forumu.. što smo sve živo i neživo isprobale a rezultat banana.. ja sam osobno zadnja dva mjeseca digla ruke od svih mogućih preparata.. za ovaj nadolazeći ciklus nemam ni LH trakica..
Od ♥️ ti zelim ovakvu negativu na briseve kao kod mene... 🙂 I da nagodinu u ovo vrijeme bude 👶 s tobom ..
Kod mene se jos ne zna dal cemo uspjet pokrivat ovaj ciklus ... Svaki dan strepim da muza nazovu za posao...sad opet molit Boga da bude tu jos bar 2 tjedna 😬😅
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Garawa,
Sigurna sam da cete uspjeti, djevica uvijek dodje do svog cilja. Na duzi i tezi nacin, ali uspije.
Bella, Garawa,
Drzim vam fige, i zelim puno srece!
Joli,
Izvjestavaj nas, mozda ce i nama ostalima to trebati. Srecno! 🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Obavila HSG...zaboravila sam popiti tabletu sat vremena prije termina, ali ništa strašno...najgori dio je kad dr stavlja kateter, al više neugodno nego bolno..potpisala bi takvu neugodu umjesto ove menstrualne boli koja me svaki mjesec uveseljava odmah...samo puštanje kontrasta nisam ni osjetila...očekivala sam da će teći iz mene nakon pretrage, al jači mi ovaj egg white iscjedak nego to šta je od kontrasta ostalo...na kraju krajeva, neugodnije mi bilo uzimanje briseva nego ovaj HSG...eh da, sve školski kod mene...opet 🙈🙈
👩27 🧔29 OAT ⛪2019
9/22 ICSI gonal 150+cetrotide+ovitrelle 12js ➡️ et 1 četverodnevni ❌
11/22 FET ❄️
33tt preeklampsija 35tt hellp sindrom baby L❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji