September sretan rođendan 😊🎉🎂
Garawa nek je sretnoooo🤞🤞💐
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Googlali smo, to nije bilo moje 😂
Sutra piskim dalje
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Moj testić bijel kao snijeghttps://ibb.co/c2rBRrd🙈
Čekam M 😢
A miseka mu. Mozda ima nade jos. Dok ne dode M skroz ne otpisujemo nista 🤗🤞
Cure mene ceo tjedan bolela legja pa sam bila da snimam kukove. E sad imam pitanje? Ja sam 4dc dali smem ovaj mjesec da radim na bebi jer sam cula da zbog rengena ne me taj mjesec da se radi na bebi. Ako je neka ljubazna da mi kaze ako zna 😘😘😘
Ja bi sacekala iz dva razloga: prvi, u tijelo ti je usla mala kolicina radijacije i treba malo vremena da izadje, doduse to je tako mala kolicina medjutim, pod dva , tebi su slikali pelvis i tu regiju, direktno oko jajnika i materice, da su prsa ruka noga bila bi druga prica…. 95% da ti nista ne bi bilo da zatrudnis, medjutim sto da se cijelu trudnocu mislis i brines hoce li biti kakvog utjecaja…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Moj testić bijel kao snijeghttps://ibb.co/c2rBRrd🙈
Čekam M 😢
☹️
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Meni danas 9.dpo samo me boli glava vezano za prehladicu, temp trenutno nemam. Inače od bilo kakvih simptoma trudnoće baš ništa.
Mozda na kraju sve to bude dobar znak. 🤞
Ja sam isto 9DPO. Sutra cu kad idem sa posla kupiti test pa cu ga napraviti. Kod mene i dalje prisutan iscjedak. Imam probadnja i zateza od Ovulacije tako da ne znam sta se desava sa ovim ciklusom. Grudi su bolne ali ne stalno.
vidit cemo kako ce zavrsiti ovaj ciklus.
Nema buketića za moMoj testić bijel kao snijeghttps://ibb.co/c2rBRrd🙈
Čekam M 😢
☹️
Nema buketića za moj rođendan 😢
Možda iznenadim muža idući mj za njegov rođendan 🤗
Da budem optimistična malo 🤞🙏
Držim fige da 💐 bude za suprugov rođendan! 🤞
Moj isto ima sljedeći mj rođendan pa ulažem nade da i ja svog iznenadim 🤗🤞🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Pozdrav, meni trenutno ne trebaju:
Pa Prodajem ovulacijske trakice -6 komada ,marka Duchesse
Datum je 07/23. Cijena je 60 kn plus pt
Mail za info martinamerc222@gmail.com .
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Meni danas 9.dpo samo me boli glava vezano za prehladicu, temp trenutno nemam. Inače od bilo kakvih simptoma trudnoće baš ništa.
Mozda na kraju sve to bude dobar znak. 🤞
Ja sam isto 9DPO. Sutra cu kad idem sa posla kupiti test pa cu ga napraviti. Kod mene i dalje prisutan iscjedak. Imam probadnja i zateza od Ovulacije tako da ne znam sta se desava sa ovim ciklusom. Grudi su bolne ali ne stalno.
vidit cemo kako ce zavrsiti ovaj ciklus.
Više ne vjerujem u ništa dok ne izostane M koji dan. Već nekoliko puta imala sam umišljene simptome tako da sad se ne želim opterećivati s ičime. Dosta sam na poslu pa srećom nisam toliko u razmišljanjima o simptomima i svemu, tako da mi i dani do menge brže prolaze.
.
Možda bolje pričekati koji dan s testom. Beta se u krv počinje izlučivati tek oko 8.dpo pa i treba nekoliko dana da se dupla kako bi je test mogao detektirati. Možda da probaš na 12. dan ako se možeš malo strpiti.
Gle nikad se ne zna. Svakako drzim 🤞.
Gle realno vec od 10DPO ti mozes dobiti crtu na testu bez problema jer gledajuci sve kako treba na 5DPO je embrion u stadiju blastociste i pocinje ugnjezdavanje u maternicu i otpustanje HCG hormona. Ako se zna kad je bila Ovulacija sve je jasno.Mozda eventualno dan razlike. Koliko sam uspjela vidjeti ovdje na forumu cure su znale imat pozitivan digitalac na 9DPO. Kod ne sigurno Ovulacije postoji mogucnost da test bude negativan pa za par dana pozitivan. Ma nije da se ja ne mogu strpiti cak nisam ni mislila prije 14DPO al nekako sam nestrpljiva pa da rjesim to sutra. Malo uzbudenja 😂
Krivo sam se izrazila. Na 5DPO krece ugnjezdavanje u maternicu a vec oko 8DPO krece izlucivanje HCG hormona. Mozda dan razlike sto znaci da na 10DPO mozes dobiti pozitivan test.
Sortiraj odgovore
Najstariji