Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepermint
    22. Rujan 2022. 21:05

mislila sam reci sto si kasnije imala
    O a ne M. 

Zoe🌸
    22. Rujan 2022. 21:05

September koja prica, vrh 🤩🤩🤩
    Cestitam zeno na blizancima 🥳❤️

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Pepermint
    22. Rujan 2022. 21:08

Bebolina2207 sada su mi ciklusi oko 32 dana. Ja sam ga mislila radit na dan dolaska M ali mislim da necu izdrzati do tada pa da cu ga uraditi na 10dpo sto znaci za 4 dana ( ponedjeljak) 🫣
    —————————
    A gle nikad ne znas sta na kraju moze izaci iz svega toga.
    Svakako drzim 🤞da izade jedan plusic veliki. 

Pepermint
    22. Rujan 2022. 21:18

kiki13

Pepermint

Bebolina2207

Pepermint onda se mi pratimo, meni je danas isto 6.dpo, samo što M očekujem tek negdje oko 2.10. jer mi je malo ovulacija kasnila bila je negdje oko 17.DC. Test ne planiram uopće raditi, samo ako će kasniti mogu tamo negdje 3./4.10. probati s testom.
    Kad bi ti testić radila? Koliki ti je inače dug ciklus?
    .
    Ja nemam baš nikakve simptome osim što jedem za dvoje 🤣, to ne prepisujem trudnoći nego stresu, a kako sam emocionalni izjelica onda lupam po hrani.
    .
    Ovo za seksanje u te dane mi smo ovaj mj pokrili samo dan nakon peaka, sljedeći dan se natezali ali zbog pritiska nije mogao tako da ne vjerujem da smo išta uspjeli napraviti.

kako mislis tek 2.10 ocekujes M? Zar ti nije lutealna faza cca. 14 dana? Ili je vise? Ja uglavnom dobijem poslje Ovulacije M na 13 do 15 dpo. Po tome sto si napisala tebi lutealna faza traje onda 17 dana sto bi zapravo bilo predugo za lutealnu fazu. Mislim pitam jer si napisala da si isto 6dpo sto znaci da bi na 14 dpo trebala dobiti a to je 30.10 . To sto si kasnije imala M nema veze sa danima dolaska M ako me razumijes sta zelim reci.

Meni lutealna traje 17 dana, sve je to ok.

Aha. Onda ok. 👍 Evo ja sam bila
    uvjerena da mora biti ono izmedu 13 do 15 dana. 
    Dakle mize i dulje. Da znam za ubuduce. 

montenegrina
    22. Rujan 2022. 21:31

September

Evo da vam se stara clanica malo javi, rekla sam da cu se javit nakon prvog pregleda. Iskreno malo smo u šoku, pozitivnom naravno. Danas sam 6+3 i kucaju dva srca ❤️❤️

Jaaaao,divnooo 🤩Cestitam od srca.Mi smo jedan dan prije vas 6+4 💖

Garawa¤
    23. Rujan 2022. 08:17

kiki13

Bebolina2207

Pepermint

kiki13

Pepermint

Bebolina2207

Pepermint onda se mi pratimo, meni je danas isto 6.dpo, samo što M očekujem tek negdje oko 2.10. jer mi je malo ovulacija kasnila bila je negdje oko 17.DC. Test ne planiram uopće raditi, samo ako će kasniti mogu tamo negdje 3./4.10. probati s testom.
    Kad bi ti testić radila? Koliki ti je inače dug ciklus?
    .
    Ja nemam baš nikakve simptome osim što jedem za dvoje 🤣, to ne prepisujem trudnoći nego stresu, a kako sam emocionalni izjelica onda lupam po hrani.
    .
    Ovo za seksanje u te dane mi smo ovaj mj pokrili samo dan nakon peaka, sljedeći dan se natezali ali zbog pritiska nije mogao tako da ne vjerujem da smo išta uspjeli napraviti.

kako mislis tek 2.10 ocekujes M? Zar ti nije lutealna faza cca. 14 dana? Ili je vise? Ja uglavnom dobijem poslje Ovulacije M na 13 do 15 dpo. Po tome sto si napisala tebi lutealna faza traje onda 17 dana sto bi zapravo bilo predugo za lutealnu fazu. Mislim pitam jer si napisala da si isto 6dpo sto znaci da bi na 14 dpo trebala dobiti a to je 30.10 . To sto si kasnije imala M nema veze sa danima dolaska M ako me razumijes sta zelim reci.

Meni lutealna traje 17 dana, sve je to ok.

Aha. Onda ok. 👍 Evo ja sam bila
    uvjerena da mora biti ono izmedu 13 do 15 dana.
    Dakle mize i dulje. Da znam za ubuduce.

Meni su u zadnje vrijeme ciklusi počeli dosta šetati. Inače sam prije imala nekako 28, 29 ili 30 dana. Sada u zadnjih godinu dana bude i 24, 26, 32, 33…. I bude mi kod kraćeg ciklusa i kraća lutealna faza, a kod dužeg duža. Kako sam prošli mj ovulirala 14. dan M sam dobila 28. DC. A ovaj mj kako sam ovulirala cca 17.DC onda vjerujem da će i M doći nakon 16, 17 dana od O.

Lutealna faza bi trebala vise manje uvik isto trajati, a folikularna moze varirati radi stresa ili neceg pa zato ciklus razlicito traje 🤔

Potpisujem.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    23. Rujan 2022. 08:18

Kiki kakav si protokol dobila? Koju terapiju? 
    I kad piškiš test? 🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

September
    23. Rujan 2022. 09:35

Hvala vam cure ❤️😊

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

MBM🐬🍀💕
    23. Rujan 2022. 13:29

September

Evo da vam se stara clanica malo javi, rekla sam da cu se javit nakon prvog pregleda. Iskreno malo smo u šoku, pozitivnom naravno. Danas sam 6+3 i kucaju dva srca ❤️❤️

Cestitam od ❤️ I zelim ti najslagju teudnocu draga moja😘😘😘💐

Lana99
    23. Rujan 2022. 15:18

Kako ste curkee?
    Ja sad završila s pregledom kod ginekologinje. Sluznica je tanka i kaže da se ništa ne događa. Skroz je prisutan smeđi iscjedak i dala mi je duphaston da pijem 21 dan po 2 tablete i da prestanem ako krene ranije krvarenje te je rekla da uzimam folnu kiselinu obavezno.. jajnici uredni i bez cisti, sve u najboljem redu kaže samo je došlo malo do poremećaja ciklusa zbog spontanog.
    Jel koja od vas pila te tablete i kakva su iskustva?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.