Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    September
    02. Rujan 2022. 07:33

Joli 🌟

SeptemberČestitam 🥳🥳 ovo su tako lijepe crtice i tako mi je drago zbog tebe 😍😍 Bella stvai još jedan plus na listi, a realnomoguće je ako se radi o ranoj impl., ako je npr bila 6 dan onda nema razloga da ne bude lijepa crtica. Da je danas drugi dan i da se beta uduplala… Samo to izvadi betu… 😉😉

Tratinčice ja sam imala smeđarenja od Dupahstona… Ja te Mullerove obavezno rastvorim zato što ogledalce baca sjene, ali sjene na ovima vidim, baš odmah. Šteta je što nisi izvadila betu jer samu sebe izluđuješ s tolikim testovima…

Garawa 11 dpo je rano, čekam još naredna dva dana testove… 🍀🍀🤞🤞

Implantacija je bila 7 dpo po temperaturi i po laganim grcevima. Te grceve sam ignorirala jer sam ih vec imala par puta

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    02. Rujan 2022. 07:34

September

Joli 🌟

SeptemberČestitam 🥳🥳 ovo su tako lijepe crtice i tako mi je drago zbog tebe 😍😍 Bella stvai još jedan plus na listi, a realnomoguće je ako se radi o ranoj impl., ako je npr bila 6 dan onda nema razloga da ne bude lijepa crtica. Da je danas drugi dan i da se beta uduplala… Samo to izvadi betu… 😉😉

Tratinčice ja sam imala smeđarenja od Dupahstona… Ja te Mullerove obavezno rastvorim zato što ogledalce baca sjene, ali sjene na ovima vidim, baš odmah. Šteta je što nisi izvadila betu jer samu sebe izluđuješ s tolikim testovima…

Implantacija je bila 7 dpo po temperaturi i po laganim grcevima. Te grceve sam ignorirala jer sam ih vec imala par puta

I hvala, valjda ce sve bit ok 🙈 nekako sam preopustena 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Zoe🌸
    02. Rujan 2022. 07:45

September wooow🥳🤩🤩🤩
    Kako dobra vijest, pa cestitam ti od srca❤️❤️
    Neka je školska i uredna 😍😍 daj nisam u toku, ako me mozes podsjetit, jel ovo bio prirodni ciklus? I koji vam je recept bio😂

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Mia21998 🔆
    02. Rujan 2022. 07:45

September

Ajme ja sam u šoku. Pripremala sam se na trazenje sjene, a kad ono… Ne kuzim kako je tako potamnio test u 24h
    https://ibb.co/ZKJ4xqc

Waaaaa🥳🥳🥳🥳 toliko si me razveselila, jako mi je drago zbog tebe. Sada misli samo pozitivno i bit će sve u redu 🤩 čestitaaaaaam od srca! 🥰 to su već pravi plusići 🙏

Polako mi sve dolazite na proljetne bebice 🤗🤗

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Zoe🌸
    02. Rujan 2022. 07:46

Garawa bas mi je zao, daj Boze da sam u krivu, mozda se pojavi crtica ali nekako mislim da bi na 11 dpo na osjetljivom testu vec nesto bilo😢

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Garawa¤
    02. Rujan 2022. 07:48

Zoe🌸

Garawa bas mi je zao, daj Boze da sam u krivu, mozda se pojavi crtica ali nekako mislim da bi na 11 dpo na osjetljivom testu vec nesto bilo😢

I ja tako mislim.. 
    A iz ove kože ne mogu.. šta je, tu je..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Joli 🌟
    02. Rujan 2022. 07:49

🖤Garawa🖤

Zoe🌸

I ja tako mislim..

Garawa kakav je plan za dalje?

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Tratinčica123
    02. Rujan 2022. 07:50

September čestitam ti od srca!🥳🥳❤❤
    Betu nisam uspjela izvaditi..  ako u utorak ne dođe, ponovit ću test ujutro.🤷‍♀️ a do tad, mozak na pašu..

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Joli 🌟
    02. Rujan 2022. 07:50

September

Joli 🌟

Imaš li sličicu grafa?

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    02. Rujan 2022. 07:52

Joli 🌟

🖤Garawa🖤

Zoe🌸

I ja tako mislim..
    Garawa kakav je plan za dalje?

Nema dalje.. ovo je bio zadnji pokušaj. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.