SeptemberČestitam 🥳🥳 ovo su tako lijepe crtice i tako mi je drago zbog tebe 😍😍 Bella stvai još jedan plus na listi, a realnomoguće je ako se radi o ranoj impl., ako je npr bila 6 dan onda nema razloga da ne bude lijepa crtica. Da je danas drugi dan i da se beta uduplala… Samo to izvadi betu… 😉😉
Tratinčice ja sam imala smeđarenja od Dupahstona… Ja te Mullerove obavezno rastvorim zato što ogledalce baca sjene, ali sjene na ovima vidim, baš odmah. Šteta je što nisi izvadila betu jer samu sebe izluđuješ s tolikim testovima…
Garawa 11 dpo je rano, čekam još naredna dva dana testove… 🍀🍀🤞🤞
Implantacija je bila 7 dpo po temperaturi i po laganim grcevima. Te grceve sam ignorirala jer sam ih vec imala par puta
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
SeptemberČestitam 🥳🥳 ovo su tako lijepe crtice i tako mi je drago zbog tebe 😍😍 Bella stvai još jedan plus na listi, a realnomoguće je ako se radi o ranoj impl., ako je npr bila 6 dan onda nema razloga da ne bude lijepa crtica. Da je danas drugi dan i da se beta uduplala… Samo to izvadi betu… 😉😉
Tratinčice ja sam imala smeđarenja od Dupahstona… Ja te Mullerove obavezno rastvorim zato što ogledalce baca sjene, ali sjene na ovima vidim, baš odmah. Šteta je što nisi izvadila betu jer samu sebe izluđuješ s tolikim testovima…
Implantacija je bila 7 dpo po temperaturi i po laganim grcevima. Te grceve sam ignorirala jer sam ih vec imala par puta
I hvala, valjda ce sve bit ok 🙈 nekako sam preopustena
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
September wooow🥳🤩🤩🤩
Kako dobra vijest, pa cestitam ti od srca❤️❤️
Neka je školska i uredna 😍😍 daj nisam u toku, ako me mozes podsjetit, jel ovo bio prirodni ciklus? I koji vam je recept bio😂
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Ajme ja sam u šoku. Pripremala sam se na trazenje sjene, a kad ono… Ne kuzim kako je tako potamnio test u 24h
https://ibb.co/ZKJ4xqc
Waaaaa🥳🥳🥳🥳 toliko si me razveselila, jako mi je drago zbog tebe. Sada misli samo pozitivno i bit će sve u redu 🤩 čestitaaaaaam od srca! 🥰 to su već pravi plusići 🙏
Polako mi sve dolazite na proljetne bebice 🤗🤗
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Garawa bas mi je zao, daj Boze da sam u krivu, mozda se pojavi crtica ali nekako mislim da bi na 11 dpo na osjetljivom testu vec nesto bilo😢
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Garawa bas mi je zao, daj Boze da sam u krivu, mozda se pojavi crtica ali nekako mislim da bi na 11 dpo na osjetljivom testu vec nesto bilo😢
I ja tako mislim..
A iz ove kože ne mogu.. šta je, tu je..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
I ja tako mislim..
A iz ove kože ne mogu.. šta je, tu je..
Garawa kakav je plan za dalje?
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
September čestitam ti od srca!🥳🥳❤❤
Betu nisam uspjela izvaditi.. ako u utorak ne dođe, ponovit ću test ujutro.🤷♀️ a do tad, mozak na pašu..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Imaš li sličicu grafa?
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
I ja tako mislim..
A iz ove kože ne mogu.. šta je, tu je..Garawa kakav je plan za dalje?
Nema dalje.. ovo je bio zadnji pokušaj.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji