Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    28. Kolovoz 2022. 16:45

Aneee

Tratinčica123

Aneee

Tratinčica ja vidim možda neku sjenu na zadnjih 2-3…ali naravno ponovi neki pouzdaniji test..sretno 🤗
    Ja nez ni kad bi mogla test piskiti…nekako nebih prerano, q opet znatiželja hahha 🤣 danas 7dpo 😅

https://ibb.co/dLhZzvp
    Ovdje se možda najbolje vidi..
    Kupila sam si testić pa ću sutra ponoviti 🤗🙈
    Pa… možeš za neka 3 dana?🤞

Da da, sutra ce biti još tamnije 😁
    Ma posto mi je u prvoj T bio na 11dpo negativan onda nekako se mislim 😅

Svi piškimo na 10dpo e pa ne možeš ti sad po svom i drugačije!😂😂

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lana99
    28. Kolovoz 2022. 16:55

Aneee meni u prvoj bio i na 12dpo negativan pa sam svj sad krenula već na 7dpo..potrošila bezveze pare umjesto da sam se strpila barem do 14dpo😂😂😂😂
    Tratinčica123  a usrani u pola 7, napravi, javi nam i onda nastaviiiii sPavat🥲

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Kami.lica
    28. Kolovoz 2022. 16:56

Tratinčica123

September

Kami.lica

A ova Tratinčica ima 23 godine i čudi se da je trudna. 😆 Ja bi s 23 zatrudnila da me samo takne 🤣🤣🤣
    Neshvatljivo mi je da netko u tim godinama "radi na bebi". Do 25-e si najplodnija, i zatrudniš doslovno iz prve. Zato je puno nezeljenih trudnoća kod mladih cura. 🤷🏼‍♀️ Takodjer mi je neshvatljivo da netko zeli roditi prije 25-e, ali to je već prožvakana tema 🤣🤣

Do 25. si najplodnija ako nemas nikakvih zdravstvenih problema i normalne cikluse. Kako ti ne mozes shvatit da to nema veze s godinama ako imas problema s hormonima, a jako si obrazovana

Upravo to.. ali ne možeš ti teti Kamilici objasnit..
    Ne vrijedi ni pokušavati, ona nema taj sklop da shvati takve stvari.. nažalost.🤷‍♀️
    Ona ne može shvatiti da sam ja ovo čekala godinu dana vec i da mi hormoni izgledaju kao da već imam preko 35 godina.. mi se kužimo, a nju samo treba ignorirat..😊 davno bi ostala trudna da hoće od prve..već bi i rodila 😂🤔

Drago dijete, teta kamilica nije puno od tebe starija 🤣
    A da ja hoću rodit, rodila bi iz prve i sa 20 i sa 30 i sa 40. Jer su mi nalazi kao da sam tek iz puberteta izašla, Bogu hvala. 🥳 Jeste ljubomorne? 🤭
    A to da ti sa 22 godine jedva čekaš da rodiš, samo potvrđuje moju tezu da s tobom nešto nije u redu 🤣

• Kami.lica
    28. Kolovoz 2022. 16:57

Odoh plivati, a večeras se opiti 🤣🍹🥂🎉🥳🤭🤩🌊🏖️🌅🍹😎🤗

Lana99
    28. Kolovoz 2022. 17:01

Ajde molim vas nemojte se prepirati. Ovdje smo da se međusobno razumijemo i podupiremo, a ne podbadamo..
    Ja sam ostala trudna s 22godine i izgubila sam bebu I to mi je bilo najtraumatičnije iskustvo i samo Bog dragi zna koliko sam htjela to dijete. Sada imam 23 i jedva čekam da zatrudnim i ostvarim se kao majka.
    Svi mi imamo različite poglede na svijet te netko želi dijete s 18, a netko tek u 45. Ni jedna situacija nije za osuđivanje..

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Kami.lica
    28. Kolovoz 2022. 17:21

Lana99

Ajde molim vas nemojte se prepirati. Ovdje smo da se međusobno razumijemo i podupiremo, a ne podbadamo..
    Ja sam ostala trudna s 22godine i izgubila sam bebu I to mi je bilo najtraumatičnije iskustvo i samo Bog dragi zna koliko sam htjela to dijete. Sada imam 23 i jedva čekam da zatrudnim i ostvarim se kao majka.
    Svi mi imamo različite poglede na svijet te netko želi dijete s 18, a netko tek u 45. Ni jedna situacija nije za osuđivanje..

A netko nikad. 🤷🏼‍♀️Ne osuđujem ja, samo se čudim.🤭

September
    28. Kolovoz 2022. 17:23

Kami.lica

Tratinčica123

September

Kami.lica

A ova Tratinčica ima 23 godine i čudi se da je trudna. 😆 Ja bi s 23 zatrudnila da me samo takne 🤣🤣🤣
    Neshvatljivo mi je da netko u tim godinama "radi na bebi". Do 25-e si najplodnija, i zatrudniš doslovno iz prve. Zato je puno nezeljenih trudnoća kod mladih cura. 🤷🏼‍♀️ Takodjer mi je neshvatljivo da netko zeli roditi prije 25-e, ali to je već prožvakana tema 🤣🤣

Do 25. si najplodnija ako nemas nikakvih zdravstvenih problema i normalne cikluse. Kako ti ne mozes shvatit da to nema veze s godinama ako imas problema s hormonima, a jako si obrazovana

Ne vrijedi ni pokušavati, ona nema taj sklop da shvati takve stvari.. nažalost.🤷‍♀️
    Ona ne može shvatiti da sam ja ovo čekala godinu dana vec i da mi hormoni izgledaju kao da već imam preko 35 godina.. mi se kužimo, a nju samo treba ignorirat..😊 davno bi ostala trudna da hoće od prve..već bi i rodila 😂🤔

A da ja hoću rodit, rodila bi iz prve i sa 20 i sa 30 i sa 40. Jer su mi nalazi kao da sam tek iz puberteta izašla, Bogu hvala. 🥳 Jeste ljubomorne? 🤭
    A to da ti sa 22 godine jedva čekaš da rodiš, samo potvrđuje moju tezu da s tobom nešto nije u redu 🤣

Ne znam zasto bi netko bio ljubomoran na nezadovoljnu zenu od 40 godina 🤷🏻‍♀️ uzivaj u moru, temperatura je taman

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Kami.lica
    28. Kolovoz 2022. 18:35

September

Kami.lica

Tratinčica123

September

Kami.lica

Ne znam zasto bi netko bio ljubomoran na nezadovoljnu zenu od 40 godina 🤷🏻‍♀️ uzivaj u moru, temperatura je taman

Nemam 40 godina srećo 🤣🤗🤗

• Kami.lica
    28. Kolovoz 2022. 18:38

Anchy  majčinski instinkt ne dobiješ, nego ga imaš ili nemaš. Ja skidam kapu svima koje ga nemaju 🤣🤗

• Kami.lica
    28. Kolovoz 2022. 18:39

marija1994

September

Kami.lica

Tratinčica123

September

Kami.lica

Mislim da je ona ljubomorna na zene koje imaju djecu, a ona ne.. nebi ona bezveze bila ovdje na forumu, tako lijeci svoju tugu.. da je sretna nebi ovdje tipkala i trosila vrijeme na nas

Umirem od ljubomore🤣Ja sam itekako sretna bez dječurlije.🤗 A ovdje sam iz navike. Volim pažnju. 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.