Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    28. Kolovoz 2022. 18:45

E da, da sam ljubomorna ne bi bila na ovoj temi nego na trudničkim. 🤭Ovdje nemam na koga/šta bit ljubomorna. No hard feelings 🤣
    Tu svratim samo kad mi je dosadno poslati poruku -dvije. Zeka peka 🤗

• Kami.lica
    28. Kolovoz 2022. 18:45

A sad me ispričajte, idem se spremati za izlazak. Bye bye 🍹🥂🎉🥳🤩🙋🏼‍♀️

Aneee
    28. Kolovoz 2022. 20:03

Ma piskim i ja..vec sam i jučer i danas jednu trakicu. Ali samo zato što sam dobila uz lh trakice 🤣 ali naravno da su još bijeli jer je bas rano 😅 jako rijetko nekome bude na 7dpo crtica. Tjedim se jel 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    28. Kolovoz 2022. 20:04

Aneee

Ma piskim i ja..vec sam i jučer i danas jednu trakicu. Ali samo zato što sam dobila uz lh trakice 🤣 ali naravno da su još bijeli jer je bas rano 😅 jako rijetko nekome bude na 7dpo crtica. Tjedim se jel 🤣

Tjesim se*

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mareeeee3112
    28. Kolovoz 2022. 20:42

Kami.lica

marija1994

September

Kami.lica

Tratinčica123

September

Kami.lica

A ova Tratinčica ima 23 godine i čudi se da je trudna. 😆 Ja bi s 23 zatrudnila da me samo takne 🤣🤣🤣
    Neshvatljivo mi je da netko u tim godinama "radi na bebi". Do 25-e si najplodnija, i zatrudniš doslovno iz prve. Zato je puno nezeljenih trudnoća kod mladih cura. 🤷🏼‍♀️ Takodjer mi je neshvatljivo da netko zeli roditi prije 25-e, ali to je već prožvakana tema 🤣🤣

Do 25. si najplodnija ako nemas nikakvih zdravstvenih problema i normalne cikluse. Kako ti ne mozes shvatit da to nema veze s godinama ako imas problema s hormonima, a jako si obrazovana

Upravo to.. ali ne možeš ti teti Kamilici objasnit..
    Ne vrijedi ni pokušavati, ona nema taj sklop da shvati takve stvari.. nažalost.🤷‍♀️
    Ona ne može shvatiti da sam ja ovo čekala godinu dana vec i da mi hormoni izgledaju kao da već imam preko 35 godina.. mi se kužimo, a nju samo treba ignorirat..😊 davno bi ostala trudna da hoće od prve..već bi i rodila 😂🤔

Drago dijete, teta kamilica nije puno od tebe starija 🤣
    A da ja hoću rodit, rodila bi iz prve i sa 20 i sa 30 i sa 40. Jer su mi nalazi kao da sam tek iz puberteta izašla, Bogu hvala. 🥳 Jeste ljubomorne? 🤭
    A to da ti sa 22 godine jedva čekaš da rodiš, samo potvrđuje moju tezu da s tobom nešto nije u redu 🤣

Ne znam zasto bi netko bio ljubomoran na nezadovoljnu zenu od 40 godina 🤷🏻‍♀️ uzivaj u moru, temperatura je taman

Mislim da je ona ljubomorna na zene koje imaju djecu, a ona ne.. nebi ona bezveze bila ovdje na forumu, tako lijeci svoju tugu.. da je sretna nebi ovdje tipkala i trosila vrijeme 

Tako je kamilice reci ti njima nisi ti željna pažnje ti si željna  nečeg drugog 🤣 zato i ides toliko često u izlaske ... ali neka si ti njima rekla tj nama ... i neka si sad mi mislimo na kaj si ti ljubomorna ...na to kaj mi to imamo doma il na neke druge stvari,  s obzirom da voliš pažnju  morala sam ti je dat posto je očito ne dobivas dovoljno jer da ga dobivas sreco nebi bila toliko isfrustrirana..no hard feelings 🙃🤗😙

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lana99
    28. Kolovoz 2022. 20:54

Ja sutra uzimam digitalni clearblue posto je 1+1 😆😆😆😆

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Mareeeee3112
    28. Kolovoz 2022. 21:14

Bebolina2207

Cure baš sam happy, dan super završava iako nije krenuo previše dobro s onim testom. Bila sam vani i šetala i osjetim da mi se nekaj događa dolje u gaćama. Došla doma a ono bijeli mliječni iscjedak krenuo. I sad su mi jači menga bolovi. Inače ja kroz ciklus nemam menga bolove nego samo na dan kad dobivam mengu. Jer ja imam jake i bolne menstruacije i kod mene čim krenu bolovi meni odmah krene i M. Tako da ovi menga bolovi mi nisu uobičajeni da krenu malo od O. Toliko sam htjela vidljivi znak i dobila sam ga.

Poslala sam mail ginekologu da vidim jel da odmah rušimo TSH zbog mogućnosti trudnoće ili čekamo potvrdu. Da mi bar da uputnicu za betu, inače je škrt na uputnice kao da ih on plaća. Pa ne znam kako da je izvučem 🤣
    .
    Kiki ne bi si dizala dozu dok ne vidim što on kaže. Jer ako dignem i šalje me da ponovimo nalaz bude mi se spustio zbog jače doze a mislit će da se samo spustilo.

Ja ti mogu rec da sam kad sam ostala  trudna isto imala pojačan iscjedak ali ništa previše ali ono što me baš zabrinulo se sjećam da sam 9 i 10 dpo imala uzasne menga bolove koji su bili malo drugačiji kao da mi vlak vozi po jajnicima pa dole pa gore ...bolove sam imala navečer sjećam se da sam si legla kak me bolilo i probudila me bol u 4 ujutro isto i ležala sam do 6 ... i tad sam napravila svoj prvi test s tim da sam gledala u času i bi nebi🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lana99
    28. Kolovoz 2022. 21:17

Ja sam sad legla i užasno su me počela leđa boliti. Onako donji dio i širi se prema bubrežnim...
     Inače imam visok prag boli i gotovo nikad ne pijem tablete za bolove, ali sada dolazim u iskušenje😶
    Jel neku od vas tako bolilo?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    28. Kolovoz 2022. 21:18

Bubrezima*

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    28. Kolovoz 2022. 21:19

Bebolina2207

E da htjela sam pitati koji kod nas test pokazuje prije izostanka mene a da nije Clear Blue. Jer ako radim 12. dan onda bolje sa takvim nekim.
    Možda onaj Prega Reader dobro očitao da sam trudna. Imate vi neku aplikaciju s čitačem testa i jeste provukle testove?

E ja sam provlačila test i isto mi izbacilo da sam trudna i ubacim neku bezveze sliku koja uopće nije test i isto mi pokaže trudnoću 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.