Dosla sam da pozelim srecu Beli, toliko mi je drago da si nam napokon pupo i od srca ti zelim da se obje mrve prime.💗
I isto zelim i nasoj Garawoj preksutra❤️
Vrijeme nam je za jos plusica od cura iz stare postave🥰 i bas mi je drago da sve opet pisete😊 da se i Simba vrati🤞🏻🤞🏻
_
Curama sa susjedne teme i fb grupe, ja sam isto bila jedna od vjestica koja ju je ‘tjerala’ radi filozofiranja, nametanja svog misljenja i izmisljanja, drago mi je da ste uvidjele i da vas vise nece maltretirat🙏🏻
Ella daj Boze da grijesim al meni je takva znala bit ta hcg trakica, pa je bilo negativno na drugim testovima, pokusaj za koji dan opet, drzim fige🍀
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Zoe u ti si bila u fb grupi kako si se zvala tamo?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam imala spontani 5.8.😥🥺
Pošto je meni doktorica rekla da ne moramo čekati mi smo odmah u akciju i prije prvog ciklusa pa ćemo vidjeti jel bilo uspješno😊
Meni je danas 99% 7.dpo jer meni su ovulacijske trakice bile pozitivne još 15.samo a 16.sam malo krvarila i nakon toga su lagano krenuli simptomi..prvo taj isti dan bolio desni jajnik i onda postepeno umor, bezvoljnost, vrtoglavice, nemam baš neki apetit i čudan osjećaj u donjem stomaku..što se tiče cica mene ne bole samo kad ih onako pritisnem i dosta su tvrde
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja se nadam da ne umišljam i da ću uskoro ugledati svoj plusić 🥰🥰🥰
Mislila sam u petak ponoviti test (10.dpo) i ako bude negativan u nedjelju opet (12.dpo)
Danas mi je bio negativan, ali rano je...samo sam bila nestrpljivaaaaa
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Mare nisam ja bila na fb, samo na ovoj temi sam pisala, pa nam se tu doticna ubacivala i pisala sr*** 😅 tako da se nisam prikljucivala u njene grupe di je ispirala mozak mladjim i neiskusnim curama.. nazalost
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Mare nisam ja bila na fb, samo na ovoj temi sam pisala, pa nam se tu doticna ubacivala i pisala sr*** 😅 tako da se nisam prikljucivala u njene grupe di je ispirala mozak mladjim i neiskusnim curama.. nazalost
Ovo kaj ona radi nije normalno ...prestrasno....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam imala spontani 5.8.😥🥺
Pošto je meni doktorica rekla da ne moramo čekati mi smo odmah u akciju i prije prvog ciklusa pa ćemo vidjeti jel bilo uspješno😊
Meni je danas 99% 7.dpo jer meni su ovulacijske trakice bile pozitivne još 15.samo a 16.sam malo krvarila i nakon toga su lagano krenuli simptomi..prvo taj isti dan bolio desni jajnik i onda postepeno umor, bezvoljnost, vrtoglavice, nemam baš neki apetit i čudan osjećaj u donjem stomaku..što se tiče cica mene ne bole samo kad ih onako pritisnem i dosta su tvrde
Imala si mengu tj prokrvarila si jel? Uh ..svakako mi je žao....ugl ...javi rezultate uskoro
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imala si mengu tj prokrvarila si jel? Uh ..svakako mi je žao….ugl …javi rezultate uskoro
Bila sam 7 tjedana trudna i samo prokrvarila. Privatni gin mi je rekao da je zbog puno čimbenika moglo biti..pod ogromnim stresom sam bila, bila sam u ledenoj vodi, jako dugo putovala (30 sati) i imala jaku alergiju te morala uzeti tablete od kojih navodno ne može ništa biti, a ja drugi dan prokrvarila. Užas..
Na jednoj temi su me napale da kakav je to doktor da to ne može nikako biti uzrok🤯🤯
Kod moje soc gin sam bila na kontroli i sve je okej i rekla mi je da je ciklus krenuo i također na moje pitanje koliko da čekam sam dobila odgovor da nema potrebe za čekanjem. Samo sam odmah počela piti prenatal i više se pazim pa eto kako mi dragi Bog da🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Dosla sam da pozelim srecu Beli, toliko mi je drago da si nam napokon pupo i od srca ti zelim da se obje mrve prime.💗
I isto zelim i nasoj Garawojpreksutra❤️
Vrijeme nam je za jos plusica od cura iz stare postave🥰 i bas mi je drago da sve opet pisete😊 da se i Simba vrati🤞🏻🤞🏻
_
Curama sa susjedne teme i fb grupe, ja sam isto bila jedna od vjestica koja ju je ‘tjerala’ radi filozofiranja, nametanja svog misljenja i izmisljanja, drago mi je da ste uvidjele i da vas vise nece maltretirat🙏🏻
Ella daj Boze da grijesim al meni je takva znala bit ta hcg trakica, pa je bilo negativno na drugim testovima, pokusaj za koji dan opet, drzim fige🍀
Ma ne vjerujem više ništa dok crtica ne bude jasno vidljiva iz aviona!
Umorna sam od hvatanja sjena i svih tih gluposti, samo sam se ubila u pojam 😑
Više ne umačem ništa, kako bude 😁
Btw osjetim da su me (.) (.) počele boljeti, tako da ili će M ili se nešto zakuhalo
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Imala si mengu tj prokrvarila si jel? Uh ..svakako mi je žao….ugl …javi rezultate uskoro
Bila sam 7 tjedana trudna i samo prokrvarila. Privatni gin mi je rekao da je zbog puno čimbenika moglo biti..pod ogromnim stresom sam bila, bila sam u ledenoj vodi, jako dugo putovala (30 sati) i imala jaku alergiju te morala uzeti tablete od kojih navodno ne može ništa biti, a ja drugi dan prokrvarila. Užas..
Na jednoj temi su me napale da kakav je to doktor da to ne može nikako biti uzrok🤯🤯
Kod moje soc gin sam bila na kontroli i sve je okej i rekla mi je da je ciklus krenuo i također na moje pitanje koliko da čekam sam dobila odgovor da nema potrebe za čekanjem. Samo sam odmah počela piti prenatal i više se pazim pa eto kako mi dragi Bog da🥰
Žao mi je zbog toga što ti se dogodilo, također sam prošla to u 7.tjednu trudnoće, samo malo teže i bolnije, ali ona psihicka bol je nešto najgore što ostane poslije toga, tako da zelim da ti Bog da snage da izdržiš to najbolje što možeš i da uskoro ugledas svoj plusić 🤞
I meni je dr rekao da mogu odmah u akciju no ja sam htjela pričekati prvu M , koja je došla 43.dan od spontanog, pa evo aktivno smo radili na tome pa kako bude :)
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji