Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    15. Kolovoz 2022. 12:16

Ne znam onda.. ne vjerujem da O dupla može biti  pogotovo u razmaku po par dana.. čula i citala sam eventualno da se zna desiti da jajnik ispusti 2 JS ali su sati u pitanju ne dani. 
    Zbilja pojma nemam šta se kod tebe događa..  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Tratinčica123
    15. Kolovoz 2022. 12:17

Tratinčica123

_

Po čemu je on zaključio da je bila O već?
    Vidio žuto tijelo?
    Kakav je endometrij? Trolinijski?

Da, točno mi pokazao..Kaže, vidim dokaz da je ovulacija bila.. i pokazao mi na monitoru.🙉😬
    Ali vidim da je i on bio u čudu, pa je rekao da ne krećem s Duphastonom, nego da dođem još i u srijedu.. nešto čudno bas😕
    Endometrij pravilan trolinijski, 6mm. 🤷‍♀️

Inače mi piše- odjek ŽT. 
    Sada piše ovako- u Douglasu vidljiva slobodna tekućina.. 
    ali jasno je rekao da je po njemu ovulacija bila, jer ne smije biti slobodne tekućine ako nije.. 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    15. Kolovoz 2022. 12:19

_

Ne znam onda.. ne vjerujem da O dupla može biti pogotovo u razmaku po par dana.. čula i citala sam eventualno da se zna desiti da jajnik ispusti 2 JS ali su sati u pitanju ne dani.
    Zbilja pojma nemam šta se kod tebe događa..

Da, stvarno čudno.. vidjet ću u srijedu ujutro kad opet odem,  ali zaista prvi puta ovako nešto doživljavam 😬

Trudimo se od 9/21.

Garawa¤
    15. Kolovoz 2022. 12:24

Tratinčica123

Tratinčica123

_

Vidio žuto tijelo?

Da, točno mi pokazao..Kaže, vidim dokaz da je ovulacija bila.. i pokazao mi na monitoru.🙉😬
    Ali vidim da je i on bio u čudu, pa je rekao da ne krećem s Duphastonom, nego da dođem još i u srijedu.. nešto čudno bas😕

Inače mi piše- odjek ŽT.
    ali jasno je rekao da je po njemu ovulacija bila, jer ne smije biti slobodne tekućine ako nije..

Ja nekako mislim da nije bila.. zato sam te pitala što je sve rekao.. pogotovo i to da ne kreceš s duohastonom.. jer očito ni on nije siguran.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Tratinčica123
    15. Kolovoz 2022. 12:38

_

Tratinčica123

Tratinčica123

_

Vidio žuto tijelo?

Inače mi piše- odjek ŽT.

Ja nekako mislim da nije bila.. zato sam te pitala što je sve rekao.. pogotovo i to da ne kreceš s duohastonom.. jer očito ni on nije siguran..

Ništa, sad mogu samo pričekati srijedu da vidimo da li će biti jasnija situacija..🤷‍♀️ nema mi druge.. Ali da, gledao me doslovno 10 ak minuta i vidjela sam odmah da mu nešto nije bilo jasno...
    Pričekat ću srijedu, a mi samo pokrili subotu i danas svakako. Pa ćemo i sutra.👍

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    15. Kolovoz 2022. 12:50

Bebolina2207

Tratinčica123

Tratinčica123

Žene, ja trebam savjet, pomoć, mišljenje.. 🙈😬
    Znači danas mi je 12dc.
    Uzv- subota- lijevo: 4 folikula- 12cm,14cm,21cm,15cm
    Uzv- danas- lijevo: 3 folikula- 17cm,16cm, 18cm
    U Dougl. - vidljivo slobodne tekućine, ovulacija bila.
    Endometrij 6mm, kaže super za ovaj dc..
    U čudu i doktor i ja 🙉
    Kaže obično kad ovulacija bude, ostali se folikuli osuše. Kod mene narasli, a jedan nestao- puknuo.
    Naručio me opet u srijedu.
    Jel moguće da ću imati opet ovulaciju? Ništa mi nije jasno… ako koja ima sta pametno reći, pucajte…
    Trakice od prije 2 dana blijede, jučer i danas počele tamniti.. idu prema pozitivnim …heellpp🤭😁

https://ibb.co/9GsKRt7
    Ovo su mi trakice od danas..

https://ibb.co/ns4CRXF
    https://ibb.co/C0tMPkr
    Nisam znala da mogu provjeriti ovako sa slike neku trakicu. Ove tvoje su danas poprilično tu negdje po jačini. Provjeri sutra da vidiš jel se pojačava tamnjenje.
    .
    U vrlo malom broju slučajeva zna doći do toga da se oplode dvije različite stanice s dva različita spermija ali to su rijetki slučajevi. Tako da ja svakako mislim da tebi bude ovaj mjesec nastupila ovulacija i da ćeš uhvatiti pik. Jer ako su ovulirala kako to da nisi uspjela uhvatiti pik onda već.
    .
    A ono što se malo češće događa je slučaj kad opet se otpuste dvije jakne stanice istovremeno i budu oplođene sa dva spermija i tako nastaju dvojajčani blizanci.
    .
    Samo prati trakice. Ja sam isto danas 12. DC pa ću baš predvečer vidjeti koje je meni jačina po aplikaciji. Prije 3 dana je bila 0.03 ono baš ništa.
    Vjerujem da će tvoje isto se pojačavati. Opusti se i vidjet ćeš sutra što kažu trakice.

Ooo hvala ti puno! 
    Mislim da ću još danas popodne napraviti još jednu trakicu pa da vidim kako stojimo.😂
    Ali da, svakako i sutra mislim ponoviti. Jedva čekam srijedu da vidim što se događa.. 
    Ali ako je ovulacija bila, nema veze, pokrili smo svakako.
    .
    Može, javi što kažu tvoje trakice🤗
    Ja isto nekako vjerujem da će ovulacija tek biti,  ali jučer sam cijelo popodne imala bolove koje inače imam oko ovulacije..  ovaj mjesec situacija skroz čudna..🙈

Trudimo se od 9/21.

Pepermint
    15. Kolovoz 2022. 13:00

Tratinčica123

_

Tratinčica123

Tratinčica123

_

Vidio žuto tijelo?

Inače mi piše- odjek ŽT.

Ništa, sad mogu samo pričekati srijedu da vidimo da li će biti jasnija situacija..🤷‍♀️ nema mi druge.. Ali da, gledao me doslovno 10 ak minuta i vidjela sam odmah da mu nešto nije bilo jasno…
    Pričekat ću srijedu, a mi samo pokrili subotu i danas svakako. Pa ćemo i sutra.👍

Bas cudna situacija. 🙈
    Svakako ces za koji dan znati vise. Pokrili jeste. Al pokrite i ovih dana. Za svaki slucaj 🤭. Nikad ne znas. 
    Mi smo otisli na more malo. A trakice sam zaboravila doma. Imam iscjedak, dolje me probada  i napuhnuta sam. Mislim da je Ovulacija. Barem je tako bilo do sada kad je bila. Pokrivali smo ovih dana i nastavit cemo. Mozete me staviti na listu za NE dobiti 29.8. 
    Svima drzim 🤞 za ove cikluse. 
    Cure neka vam folikulici rastu i da budu lijepe jajne stanice koje ce se oploditi i na kraju vam pokazati plusic. 

Tratinčica123
    15. Kolovoz 2022. 13:35

Pepermint- Da, sve jako čudno.. Ali meni važno da smo mi pokrili i da, svakako hoćemo još do četvrtka.
    Opa, onda se malo opusti sada i uživaj.. ako je O neka se mrvica što ljepše ugnjezdi 🤭☺️
    ...
    Bebolina- da, meni je sada već 4 ciklus da me prate uz uzv... Sva 3 ciklusa 1 folikul, ovulacija 14-ti dan, sve normalno i po pravilima. 
    Ovaj mjesec je sve nekako i krenulo čudno 🙈
    Vise folikula, deblji endometrij...😂🙉
    Popratiti ću svakako još s trakicama i odnose ćemo imati do četvrtka svakako. Naravno da i oni mogu pogriješiti, to se događa. Ali evo, stvarno prvi puta ovakva situacija.. 
    Vi isto krenite pokrivati, nikad ne znaš!😝

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    15. Kolovoz 2022. 13:38

kiki13

Sayuri cestitam i sretno! 👏💞
    https://ibb.co/MSn8bRy
    Evo moje trenutno stanje… ja neznam jesam li potrefila losu seriju zelenih trakica ili mi se lh smanjio pa su pomijesali nalaze lh i fsh jer jucer nije bilo niti sjene. Inace mi uvik bude linija. Jucer nismo ni pokrivali jer sam mislila da cemo rano krenut i umorit se hahahah al jutros me bas neki grcevi drze i eto trakica… nadam se da nije kasno danas i sutra pokrit..
    Sretno svima…
    Tratincice mozda je bila O neposredno pred uzv i onda seljedeca odma nakon uzv pa ipak bude dupla 😂

Uhhh to je to 😍 kako je samo skočilo onda ha? 
    Ma nije kasno ja vjerujem, samo vi krenite danas🤭
    ...
    Ja stvarno ne znam, evo. Jedva čekam srijedu da vidim jer ono, doktor je bio iznenađen vise nego ja!😂

Trudimo se od 9/21.

Pepermint
    15. Kolovoz 2022. 13:55

kiki13

Sayuri cestitam i sretno! 👏💞
    https://ibb.co/MSn8bRy
    Evo moje trenutno stanje… ja neznam jesam li potrefila losu seriju zelenih trakica ili mi se lh smanjio pa su pomijesali nalaze lh i fsh jer jucer nije bilo niti sjene. Inace mi uvik bude linija. Jucer nismo ni pokrivali jer sam mislila da cemo rano krenut i umorit se hahahah al jutros me bas neki grcevi drze i eto trakica… nadam se da nije kasno danas i sutra pokrit..
    Sretno svima…
    Tratincice mozda je bila O neposredno pred uzv i onda seljedeca odma nakon uzv pa ipak bude dupla 😂

Ovo je pravi pik. Ne znam za zelene al ma ovim rozo bijelim je jasno vidljiv pik. Mislim da nije kasno danas i sutra pokriti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.