Curke evo me nazad nakratko…
Vidim da je Kamilica rijesena stvar, i bas mi je drago 🎊🎊🎊😎
Citam vas i vidim nekih i finih vijesti…
Ja sam rekla obavijestiti i evo me, rekla sam da necu testirati iza 10-11 dpo i to sam i uradila nakon negativnih testova… danas 14 dpo nema menge , mene zgaravica ubi, imala test i hajde reko da pisnem, kad linija na onom od 25 mIu, trk po digitalac i CB i evo ga cure moje…
https://ibb.co/qdZyWm2
Ajmeeeeeeeeeeeee🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 koliko me ovo razveselilo sada, neopisivo mi je drago. Želim ti svu sreću zaslužila si ❣️🤞🙏 čuvaj se i pazi, i javljaj nam sveee 🥰🥰🥰
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Nabavi si lizalice za ublažavanje mučnina. Treba izdržati još nekoliko tjedana tako s mučninama. Meni su popustile tek nakon 12. TT.
Jesam, one dječje lizzy se vozi ali nekako mi to uopće ne pomaze 😪 čak mi dođe mučnina i od njih. Ne osjetim uopće đumbir meni je to vise kao zelena jabuka 🤷♀️ A hvala Bogu pa sam uzela 10 komada odmah
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Ja sam rekla obavijestiti i evo me, rekla sam da necu testirati iza 10-11 dpo i to sam i uradila nakon negativnih testova… danas 14 dpo nema menge , mene zgaravica ubi, imala test i hajde reko da pisnem, kad linija na onom od 25 mIu, trk po digitalac i CB i evo ga cure moje…
Cestitam❤❤❤
Divnoooo!Bravo,bravo 😘
Zašto uopće koristite te trakice, mene su zbunjivale, bolje kupite Digital Clear blue za ovulaciju, to mi je ginek preporučio i funkcionira, 2 puta sam zatrudnila s tim
Taj pokazuje smajlic 6 dana u komadu 😂
Moja trakica, znaci linija se ni ne vidi… pocinjem sumnjat da nešto ne valja s njima… danas sutra bi triba pik, a na njima nista, ni linija doslovno….
Stvarno cudno 🙈
Ne prvo se pojavi tužna faca, onda smajlić blica par dana i kad smajlić bude stabilan bez blicanja onda je dan ovulacije, ali mora se krenut s testiranjem odreďeni dan i svaki dan testirat stroj prati promjenu u hormonima
Zašto uopće koristite te trakice, mene su zbunjivale, bolje kupite Digital Clear blue za ovulaciju, to mi je ginek preporučio i funkcionira, 2 puta sam zatrudnila s tim
Taj pokazuje smajlic 6 dana u komadu 😂
Moja trakica, znaci linija se ni ne vidi… pocinjem sumnjat da nešto ne valja s njima… danas sutra bi triba pik, a na njima nista, ni linija doslovno….
Stvarno cudno 🙈
Ne prvo se pojavi tužna faca, onda smajlić blica par dana i kad smajlić bude stabilan bez blicanja onda je dan ovulacije, ali mora se krenut s testiranjem odreďeni dan i svaki dan testirat stroj prati promjenu u hormonima
Ja takve kod nas nisam našla.. samo one s praznim krugom i sa smajlic.. fiksni.. ništa ne blica nit treperi..i bome kad krene smajlic bude i po 4 do 5 dana..ali ja po trakicama iznutra vidim kada se približava peak
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Žene, ja trebam savjet, pomoć, mišljenje.. 🙈😬
Znači danas mi je 12dc.
Uzv- subota- lijevo: 4 folikula- 12cm,14cm,21cm,15cm
Uzv- danas- lijevo: 3 folikula- 17cm,16cm, 18cm
U Dougl. - vidljivo slobodne tekućine, ovulacija bila.
Endometrij 6mm, kaže super za ovaj dc..
U čudu i doktor i ja 🙉
Kaže obično kad ovulacija bude, ostali se folikuli osuše. Kod mene narasli, a jedan nestao- puknuo.
Naručio me opet u srijedu.
Jel moguće da ću imati opet ovulaciju? Ništa mi nije jasno... ako koja ima sta pametno reći, pucajte...
Trakice od prije 2 dana blijede, jučer i danas počele tamniti.. idu prema pozitivnim ...heellpp🤭😁
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Žene, ja trebam savjet, pomoć, mišljenje.. 🙈😬
Znači danas mi je 12dc.
Uzv- subota- lijevo: 4 folikula- 12cm,14cm,21cm,15cm
Uzv- danas- lijevo: 3 folikula- 17cm,16cm, 18cm
U Dougl. - vidljivo slobodne tekućine, ovulacija bila.
Endometrij 6mm, kaže super za ovaj dc..
U čudu i doktor i ja 🙉
Kaže obično kad ovulacija bude, ostali se folikuli osuše. Kod mene narasli, a jedan nestao- puknuo.
Naručio me opet u srijedu.
Jel moguće da ću imati opet ovulaciju? Ništa mi nije jasno… ako koja ima sta pametno reći, pucajte…
Trakice od prije 2 dana blijede, jučer i danas počele tamniti.. idu prema pozitivnim …heellpp🤭😁
https://ibb.co/9GsKRt7
Ovo su mi trakice od danas..
Trudimo se od 9/21.
Po čemu je on zaključio da je bila O već?
Vidio žuto tijelo?
Kakav je endometrij? Trolinijski?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Po čemu je on zaključio da je bila O već?
Vidio žuto tijelo?
Kakav je endometrij? Trolinijski?
Da, točno mi pokazao..Kaže, vidim dokaz da je ovulacija bila.. i pokazao mi na monitoru.🙉😬
Ali vidim da je i on bio u čudu, pa je rekao da ne krećem s Duphastonom, nego da dođem još i u srijedu.. nešto čudno bas😕
Endometrij pravilan trolinijski, 6mm. 🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji