Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    25. Srpanj 2022. 14:48

_Sayuri_

Tratinčica123

_Sayuri_

MTratinčica123

Ehhh lako tako.. 😜 mi do mora furamo bazene😂

Ma i nije, trenutno sam se prebacila da radim kao spoljni saradnik, ne mogu ti ja zatvora od 08-16h u kancariji, nisam taj tip, ali zato nosam laptope sa sobom, pa kad moras raditi a djeca skacu oko tebe, bogme je zeznuto.. ali opet vise volim da sam s njima nego okruzena radnim kolegama, zamaraju me…

Znam kako je to da, tako naša sestrična isto radi.
    Uvijek je kao slobodna a zapravo nikad nije.. gdje god ide, nosa laptope..😂
    Tako da te razumijem..al dobro, malo se igraš, malo radiš😜

Da, istina. Mada se zna desiti i po noci da zvoni telefon, pali laptop i hajmo, imam ugovor i sa firmom koja je na drugom kraju planete pa me slomi taj vremenski gap , to mi je najgore ali prezivi se …
    Gdje planirate na more?

Ajooj.. ne znam šta je gore, posao sa laptopom u svako doba dana.. ili moj posao s ljudima 😂😣
    Mi idemo u Sukošan, kod Zadra. Vi? 😊

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    25. Srpanj 2022. 15:05

_Sayuri_

Ooooooo Sukosani, pa bila sam ja tamo redovno, jelo se kod Jose 😂 Fini su Sukosani 👌
    Mi odosmo u Medoru u Podgoru pa cemo skoknuti gore do Italije, mali gradic zove se Caorle, isli smo prosle godine i krasno je, plaza i more ko u filmovima…

Eee da da daa😂 ajde jednom skoknite kad smo i mi tamo, pa ćemo se malo podruškat😜
    Nisam čula za taj grad, ali sad si me potaknula da ga malo istražim na internetu🤭 budem pogledala..

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    25. Srpanj 2022. 15:20

_Sayuri_

Tratinčica123

_Sayuri_

Ooooooo Sukosani, pa bila sam ja tamo redovno, jelo se kod Jose 😂 Fini su Sukosani 👌
    Mi odosmo u Medoru u Podgoru pa cemo skoknuti gore do Italije, mali gradic zove se Caorle, isli smo prosle godine i krasno je, plaza i more ko u filmovima…

Eee da da daa😂 ajde jednom skoknite kad smo i mi tamo, pa ćemo se malo podruškat😜
    Nisam čula za taj grad, ali sad si me potaknula da ga malo istražim na internetu🤭 budem pogledala..

Ukucaj Caorle, nije daleko a raj. Hajde mozemo svratiti kad budemo prolazili kroz Zadar, svakako moramo stajati zbog malecke 🥂

Pogledala, savršeno. Vidim da su uglavnom pješčane plaže.. ja to osobno volim😊
    Piše da bi nama trebalo 5h iz našeg grada haha što je skroz solidno 👌

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    25. Srpanj 2022. 15:41

_Sayuri_

Tratinčica123

_Sayuri_

Tratinčica123

_Sayuri_

Ukucaj Caorle, nije daleko a raj. Hajde mozemo svratiti kad budemo prolazili kroz Zadar, svakako moramo stajati zbog malecke 🥂

Pogledala, savršeno. Vidim da su uglavnom pješčane plaže.. ja to osobno volim😊
    Piše da bi nama trebalo 5h iz našeg grada haha što je skroz solidno 👌

Autoput sve, milina…👌 ulaz na plaze se placa, ali sve ti je onda besplatno tamo, lezaljke i suncobrani…

Mislim da ću muža morat nagovoriti za 9 mj..😂🤭

Trudimo se od 9/21.

• Kamilica2
    25. Srpanj 2022. 15:44

Gde ste bre luzerice 🤣🤣

Oplakah na ovo "spoljni saradnik" 🤣🤣🤣🤣

• Kamilica2
    25. Srpanj 2022. 15:45

Evo ja još na Hvaru uzivam. 🌅🌊🎉🥂🥳Tako vam je to kad ste na čelnom mjestu u firmi. Bome sam se uhljebila 🤣🤣🤣
    Pala mi sjekira u med na svim poljima 🤩🥳

• Kamilica2
    25. Srpanj 2022. 17:01

Simba2

Na čelnom mjestu možeš jedino biti u kokošinjcu među kokošima, jer bi te pijetao prašio svaki tren da bi bila mirna i tiha. Pa bi bar tamo bila čelna kokoš.

Pa ovo je kokošinjac, i tu sam glavna koka. 🤩 Samo šteta šta nema pivaca 🤣

Mia21998 🔆
    25. Srpanj 2022. 21:02

Hello curkeee 🙃🙃

Sutra me čeka prvi pregled… malo me hvata panika, ne znam što očekivati  paa malo čitam i istražujem da budem upućena. Samo molim Bog da se srčeko čuje, aplikacija mi računa 6 +2. Odnosno instalirala sam 3 i svaka mi naravno drugačije pokazuje 😂🤭

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Mia21998 🔆
    25. Srpanj 2022. 21:50

Simba2

E a kako je po tebi? ono, po Ovulaciji? Da li je bila 14dc? Ugl, prva tri mj otprilike, ako ne i dulje, ne sjećam se, vaginalni je ultrazvuk. Vjerujem da će sve biti ok.🍀

Baš taj mjesec nisam radila lh i nisam hvatala pik, ali prethodna 3 ciklusa mi je bila 14-15DC pa tako nekako računam da je onda i sada bila, a po ovulaciji sam tek 4 tjedna i 3 dana. Malo mi je iskreno glupo što računaju od posljednjeg ciklusa kad svi znamo da nismo začeli tada. 
    🤞 ✌️✌️🙏

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

September
    25. Srpanj 2022. 22:15

Mia21998 🔆

Simba2

E a kako je po tebi? ono, po Ovulaciji? Da li je bila 14dc? Ugl, prva tri mj otprilike, ako ne i dulje, ne sjećam se, vaginalni je ultrazvuk. Vjerujem da će sve biti ok.🍀

Baš taj mjesec nisam radila lh i nisam hvatala pik, ali prethodna 3 ciklusa mi je bila 14-15DC pa tako nekako računam da je onda i sada bila, a po ovulaciji sam tek 4 tjedna i 3 dana. Malo mi je iskreno glupo što računaju od posljednjeg ciklusa kad svi znamo da nismo začeli tada.
    🤞 ✌️✌️🙏

Sretno sutra 😊 dan ovulacije ti je tocno 2+0 iako jos nisi bila trudna. Znaci nakon ovulacije vec kao ulazis u 3.tjedan ako si na to mislila. Zapravo prva dva tjedna trudnoce zena jos ni nije trudna

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.