Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. diošŸ€šŸ’Ÿ

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    19. Srpanj 2022. 17:08

Cure, poslusala sam Vas, narucila sam se kod drugog ginekologa, sutra imam termin, pa cu da vidim sta se deÅ”ava.Ā  Btw, da li se I vama deÅ”ava da vas poslije ovulacije boli jajnik, meni vec drugi ciklus.. bolilo me je malo u nedjelju,Ā  kad je bila ovulacija I ovih dana povremeno se bol javlja na desnom strani.. šŸ™„

• Kamilica2
    19. Srpanj 2022. 17:59

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

Sta je Kamilice , jesam li ti rekla da cu te blokirati? Samo ti nastavi…

Kad srpkinja ovo napiÅ”e na hrvatskom forumu, zapitam se za Å”ta smo se borili i ginuli. Zamisli da ja dodjem na srpski forum i da nekoj srpkinji prijetim da ću je blokirati. Kakav divan narodā€¦šŸ¤©
    Nemam niÅ”ta protiv Srba, ali ova Sayuri je bitch uz to sve. Nema gore kombinacije. Svi se sjećamo kakve je gnjusne objave pisala tu dok je bila trudna s drugim djetetom. Fuj.

Ja koliko vidim jedino TI ovdje imas nacionalisticke aspiracije, niko vise…
    A sada analiziraj malo svoju logiku da vidis kako si plitka u razmisljanju…. Mene ovdje dosta cura licno zna, sto sam ti i rekla u vise navrata, i znaju ko sam i sta sam, a vjerujem da su i ostale zakljucile svoje, ja ne znam kome ti pricas tu pricu. Mani se toga, nadji neki utemeljeniji argument kad ti je vec toliko dosadnoā€¦šŸ˜œ

Nisam toliki besposličar kao vi da gubim vrijeme tražeći tvoje stare postove....ali sigurna sam da se svi sjećaju tvojih zlobnih komentara. Promijenila si jedino avatar, onaj stari je bio iz noćnih mora, ovo sve drugo je ostalo isto. I počela si se svima ulizivati. Prije si bar bila autentična. Sad si samo jadna. šŸ¤—
    A to Ŕto se privatno druzite dovoljno govori koliko uzbudljive zivote vodite van foruma. Da vas baniraju, vi bi umrle od tuge jer forum je vaŔ život.🤣
    Ja nemam djecu i na godiÅ”njem sam pa imam slobodnog vremena. I imam kućnu pomoćnicu. šŸ˜…Ali teÅ”ko mi je povjerovati da majke 2-3 djece po cijele dane vise na forumu. Tužno baÅ”.
    Ja tu ne bi dolazila nikako da mi nije guŔt vas zezati.
    A i to će mi ubrzo dosaditi. 🤣

• Kamilica2
    19. Srpanj 2022. 18:02

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

Sta je Kamilice , jesam li ti rekla da cu te blokirati? Samo ti nastavi…

Kad srpkinja ovo napiÅ”e na hrvatskom forumu, zapitam se za Å”ta smo se borili i ginuli. Zamisli da ja dodjem na srpski forum i da nekoj srpkinji prijetim da ću je blokirati. Kakav divan narodā€¦šŸ¤©
    Nemam niÅ”ta protiv Srba, ali ova Sayuri je bitch uz to sve. Nema gore kombinacije. Svi se sjećamo kakve je gnjusne objave pisala tu dok je bila trudna s drugim djetetom. Fuj.

Ja koliko vidim jedino TI ovdje imas nacionalisticke aspiracije, niko vise…
    A sada analiziraj malo svoju logiku da vidis kako si plitka u razmisljanju…. Mene ovdje dosta cura licno zna, sto sam ti i rekla u vise navrata, i znaju ko sam i sta sam, a vjerujem da su i ostale zakljucile svoje, ja ne znam kome ti pricas tu pricu. Mani se toga, nadji neki utemeljeniji argument kad ti je vec toliko dosadnoā€¦šŸ˜œ

Nisam toliki besposličar kao vi da gubim vrijeme tražeći tvoje stare postove….ali sigurna sam da se svi sjećaju tvojih zlobnih komentara. Promijenila si jedino avatar, onaj stari je bio iz noćnih mora, ovo sve drugo je ostalo isto. I počela si se svima ulizivati. Prije si bar bila autentična. Sad si samo jadna. šŸ¤—
    A to Ŕto se privatno druzite dovoljno govori koliko uzbudljive zivote vodite van foruma. Da vas baniraju, vi bi umrle od tuge jer forum je vaŔ život.🤣
    Ja nemam djecu i na godiÅ”njem sam pa imam slobodnog vremena. I imam kućnu pomoćnicu. šŸ˜…Ali teÅ”ko mi je povjerovati da majke 2-3 djece po cijele dane vise na forumu. Tužno baÅ”.
    Ja tu ne bi dolazila nikako da mi nije guŔt vas zezati.
    A i to će mi ubrzo dosaditi. 🤣

Pa pa

Samo se ti pozdravljaj. NećeÅ” me se rijeÅ”iti tako lako. Ti pogotovo. Brzo se vidimo šŸ¤—šŸ¤—

• Kamilica2
    19. Srpanj 2022. 18:07

Kad vam kažem jalove babe, ja to vama od dragosti....šŸ¤—šŸ¤— Nitko se neće naljutiti na to ako se sam u tome ne prepoznaje 🤭 da vi meni kazete debela kravo, kako ću se ljutiti na to kad sam zgodna i vitka mačka? 🤣
    Btw ja ću vas posjetiti često, nećete ni znati da sam to ja šŸ™ˆ i vjerujem da ću prije vas tu biti na trudničkim temama. Isto me nećete prepoznati. Dok vi tu joÅ” budete pisali o trakicama i ovulaciji..ja ću već dvoje roditi.🤭

• Kamilica2
    19. Srpanj 2022. 18:09

A tebi Sayuri savjetujem da izbriÅ”eÅ” profil ako me ne želiÅ” uskoro upoznati osobno . Kisssi kisssišŸ¤—

• Lulamira
    19. Srpanj 2022. 18:13

Kamilice,Ā 
    Da li si toliki monstrum ili si samo glupa?

• Kamilica2
    19. Srpanj 2022. 18:17

Lulamira

Kamilice,

Mater ti je monstrum klonu 🤣

• Lulamira
    19. Srpanj 2022. 18:20

Kamilica2

Lulamira

Kamilice,

Nista pametnije ni ocekivah od osobe sa IQ sobne temperature.Ā 

• Kamilica2
    19. Srpanj 2022. 18:21

Lulamira

Kamilica2

Lulamira

Kamilice,

Nista pametnije ni ocekivah od osobe sa IQ sobne temperature.

Ne možeÅ” mene vrijeđati sa istim forama kao ja vas. Time ispadaÅ” joÅ” gluplja nego Å”ta jesi. 🤣

• Lulamira
    19. Srpanj 2022. 18:28

Kamilica2

Lulamira

Kamilica2

Lulamira

Kamilice,

Nista pametnije ni ocekivah od osobe sa IQ sobne temperature.

Ne možeÅ” mene vrijeđati sa istim forama kao ja vas. Time ispadaÅ” joÅ” gluplja nego Å”ta jesi. 🤣

Pocinjes brkati loncice.Ā 
    Hajmo na tvoju temu da tipkamo, ipak si ti pocasna forumasica.Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.