Cure, poslusala sam Vas, narucila sam se kod drugog ginekologa, sutra imam termin, pa cu da vidim sta se deÅ”ava.Ā Btw, da li se I vama deÅ”ava da vas poslije ovulacije boli jajnik, meni vec drugi ciklus.. bolilo me je malo u nedjelju,Ā kad je bila ovulacija I ovih dana povremeno se bol javlja na desnom strani.. š
Sta je Kamilice , jesam li ti rekla da cu te blokirati? Samo ti nastaviā¦
Kad srpkinja ovo napiÅ”e na hrvatskom forumu, zapitam se za Å”ta smo se borili i ginuli. Zamisli da ja dodjem na srpski forum i da nekoj srpkinji prijetim da Äu je blokirati. Kakav divan narodā¦š¤©
Nemam niÅ”ta protiv Srba, ali ova Sayuri je bitch uz to sve. Nema gore kombinacije. Svi se sjeÄamo kakve je gnjusne objave pisala tu dok je bila trudna s drugim djetetom. Fuj.
Ja koliko vidim jedino TI ovdje imas nacionalisticke aspiracije, niko viseā¦
A sada analiziraj malo svoju logiku da vidis kako si plitka u razmisljanjuā¦. Mene ovdje dosta cura licno zna, sto sam ti i rekla u vise navrata, i znaju ko sam i sta sam, a vjerujem da su i ostale zakljucile svoje, ja ne znam kome ti pricas tu pricu. Mani se toga, nadji neki utemeljeniji argument kad ti je vec toliko dosadnoā¦š
Nisam toliki besposliÄar kao vi da gubim vrijeme tražeÄi tvoje stare postove....ali sigurna sam da se svi sjeÄaju tvojih zlobnih komentara. Promijenila si jedino avatar, onaj stari je bio iz noÄnih mora, ovo sve drugo je ostalo isto. I poÄela si se svima ulizivati. Prije si bar bila autentiÄna. Sad si samo jadna. š¤
A to Å”to se privatno druzite dovoljno govori koliko uzbudljive zivote vodite van foruma. Da vas baniraju, vi bi umrle od tuge jer forum je vaÅ” život.š¤£
Ja nemam djecu i na godiÅ”njem sam pa imam slobodnog vremena. I imam kuÄnu pomoÄnicu. š
Ali teŔko mi je povjerovati da majke 2-3 djece po cijele dane vise na forumu. Tužno baŔ.
Ja tu ne bi dolazila nikako da mi nije guŔt vas zezati.
A i to Äe mi ubrzo dosaditi. š¤£
Sta je Kamilice , jesam li ti rekla da cu te blokirati? Samo ti nastaviā¦
Kad srpkinja ovo napiÅ”e na hrvatskom forumu, zapitam se za Å”ta smo se borili i ginuli. Zamisli da ja dodjem na srpski forum i da nekoj srpkinji prijetim da Äu je blokirati. Kakav divan narodā¦š¤©
Nemam niÅ”ta protiv Srba, ali ova Sayuri je bitch uz to sve. Nema gore kombinacije. Svi se sjeÄamo kakve je gnjusne objave pisala tu dok je bila trudna s drugim djetetom. Fuj.
Ja koliko vidim jedino TI ovdje imas nacionalisticke aspiracije, niko viseā¦
A sada analiziraj malo svoju logiku da vidis kako si plitka u razmisljanjuā¦. Mene ovdje dosta cura licno zna, sto sam ti i rekla u vise navrata, i znaju ko sam i sta sam, a vjerujem da su i ostale zakljucile svoje, ja ne znam kome ti pricas tu pricu. Mani se toga, nadji neki utemeljeniji argument kad ti je vec toliko dosadnoā¦š
Nisam toliki besposliÄar kao vi da gubim vrijeme tražeÄi tvoje stare postoveā¦.ali sigurna sam da se svi sjeÄaju tvojih zlobnih komentara. Promijenila si jedino avatar, onaj stari je bio iz noÄnih mora, ovo sve drugo je ostalo isto. I poÄela si se svima ulizivati. Prije si bar bila autentiÄna. Sad si samo jadna. š¤
A to Å”to se privatno druzite dovoljno govori koliko uzbudljive zivote vodite van foruma. Da vas baniraju, vi bi umrle od tuge jer forum je vaÅ” život.š¤£
Ja nemam djecu i na godiÅ”njem sam pa imam slobodnog vremena. I imam kuÄnu pomoÄnicu. š Ali teÅ”ko mi je povjerovati da majke 2-3 djece po cijele dane vise na forumu. Tužno baÅ”.
Ja tu ne bi dolazila nikako da mi nije guŔt vas zezati.
A i to Äe mi ubrzo dosaditi. š¤£
Pa pa
Samo se ti pozdravljaj. NeÄeÅ” me se rijeÅ”iti tako lako. Ti pogotovo. Brzo se vidimo š¤š¤
Kad vam kažem jalove babe, ja to vama od dragosti....š¤š¤ Nitko se neÄe naljutiti na to ako se sam u tome ne prepoznaje š¤ da vi meni kazete debela kravo, kako Äu se ljutiti na to kad sam zgodna i vitka maÄka? š¤£
Btw ja Äu vas posjetiti Äesto, neÄete ni znati da sam to ja š i vjerujem da Äu prije vas tu biti na trudniÄkim temama. Isto me neÄete prepoznati. Dok vi tu joÅ” budete pisali o trakicama i ovulaciji..ja Äu veÄ dvoje roditi.š¤
A tebi Sayuri savjetujem da izbriÅ”eÅ” profil ako me ne želiÅ” uskoro upoznati osobno . Kisssi kisssiš¤
Kamilice,
Da li si toliki monstrum ili si samo glupa?
Mater ti je monstrum klonu š¤£
Kamilice,
Nista pametnije ni ocekivah od osobe sa IQ sobne temperature.Ā
Kamilice,
Nista pametnije ni ocekivah od osobe sa IQ sobne temperature.
Ne možeÅ” mene vrijeÄati sa istim forama kao ja vas. Time ispadaÅ” joÅ” gluplja nego Å”ta jesi. š¤£
Kamilice,
Nista pametnije ni ocekivah od osobe sa IQ sobne temperature.
Ne možeÅ” mene vrijeÄati sa istim forama kao ja vas. Time ispadaÅ” joÅ” gluplja nego Å”ta jesi. š¤£
Pocinjes brkati loncice.Ā
Hajmo na tvoju temu da tipkamo, ipak si ti pocasna forumasica.Ā
Sortiraj odgovore
Najstariji