Cure, poslusala sam Vas, narucila sam se kod drugog ginekologa, sutra imam termin, pa cu da vidim sta se dešava. Btw, da li se I vama dešava da vas poslije ovulacije boli jajnik, meni vec drugi ciklus.. bolilo me je malo u nedjelju, kad je bila ovulacija I ovih dana povremeno se bol javlja na desnom strani.. 🙄
Sta je Kamilice , jesam li ti rekla da cu te blokirati? Samo ti nastavi…
Kad srpkinja ovo napiše na hrvatskom forumu, zapitam se za šta smo se borili i ginuli. Zamisli da ja dodjem na srpski forum i da nekoj srpkinji prijetim da ću je blokirati. Kakav divan narod…🤩
Nemam ništa protiv Srba, ali ova Sayuri je bitch uz to sve. Nema gore kombinacije. Svi se sjećamo kakve je gnjusne objave pisala tu dok je bila trudna s drugim djetetom. Fuj.
Ja koliko vidim jedino TI ovdje imas nacionalisticke aspiracije, niko vise…
A sada analiziraj malo svoju logiku da vidis kako si plitka u razmisljanju…. Mene ovdje dosta cura licno zna, sto sam ti i rekla u vise navrata, i znaju ko sam i sta sam, a vjerujem da su i ostale zakljucile svoje, ja ne znam kome ti pricas tu pricu. Mani se toga, nadji neki utemeljeniji argument kad ti je vec toliko dosadno…😜
Nisam toliki besposličar kao vi da gubim vrijeme tražeći tvoje stare postove....ali sigurna sam da se svi sjećaju tvojih zlobnih komentara. Promijenila si jedino avatar, onaj stari je bio iz noćnih mora, ovo sve drugo je ostalo isto. I počela si se svima ulizivati. Prije si bar bila autentična. Sad si samo jadna. 🤗
A to što se privatno druzite dovoljno govori koliko uzbudljive zivote vodite van foruma. Da vas baniraju, vi bi umrle od tuge jer forum je vaš život.🤣
Ja nemam djecu i na godišnjem sam pa imam slobodnog vremena. I imam kućnu pomoćnicu. 😅Ali teško mi je povjerovati da majke 2-3 djece po cijele dane vise na forumu. Tužno baš.
Ja tu ne bi dolazila nikako da mi nije gušt vas zezati.
A i to će mi ubrzo dosaditi. 🤣
Sta je Kamilice , jesam li ti rekla da cu te blokirati? Samo ti nastavi…
Kad srpkinja ovo napiše na hrvatskom forumu, zapitam se za šta smo se borili i ginuli. Zamisli da ja dodjem na srpski forum i da nekoj srpkinji prijetim da ću je blokirati. Kakav divan narod…🤩
Nemam ništa protiv Srba, ali ova Sayuri je bitch uz to sve. Nema gore kombinacije. Svi se sjećamo kakve je gnjusne objave pisala tu dok je bila trudna s drugim djetetom. Fuj.
Ja koliko vidim jedino TI ovdje imas nacionalisticke aspiracije, niko vise…
A sada analiziraj malo svoju logiku da vidis kako si plitka u razmisljanju…. Mene ovdje dosta cura licno zna, sto sam ti i rekla u vise navrata, i znaju ko sam i sta sam, a vjerujem da su i ostale zakljucile svoje, ja ne znam kome ti pricas tu pricu. Mani se toga, nadji neki utemeljeniji argument kad ti je vec toliko dosadno…😜
Nisam toliki besposličar kao vi da gubim vrijeme tražeći tvoje stare postove….ali sigurna sam da se svi sjećaju tvojih zlobnih komentara. Promijenila si jedino avatar, onaj stari je bio iz noćnih mora, ovo sve drugo je ostalo isto. I počela si se svima ulizivati. Prije si bar bila autentična. Sad si samo jadna. 🤗
A to što se privatno druzite dovoljno govori koliko uzbudljive zivote vodite van foruma. Da vas baniraju, vi bi umrle od tuge jer forum je vaš život.🤣
Ja nemam djecu i na godišnjem sam pa imam slobodnog vremena. I imam kućnu pomoćnicu. 😅Ali teško mi je povjerovati da majke 2-3 djece po cijele dane vise na forumu. Tužno baš.
Ja tu ne bi dolazila nikako da mi nije gušt vas zezati.
A i to će mi ubrzo dosaditi. 🤣
Pa pa
Samo se ti pozdravljaj. Nećeš me se riješiti tako lako. Ti pogotovo. Brzo se vidimo 🤗🤗
Kad vam kažem jalove babe, ja to vama od dragosti....🤗🤗 Nitko se neće naljutiti na to ako se sam u tome ne prepoznaje 🤭 da vi meni kazete debela kravo, kako ću se ljutiti na to kad sam zgodna i vitka mačka? 🤣
Btw ja ću vas posjetiti često, nećete ni znati da sam to ja 🙈 i vjerujem da ću prije vas tu biti na trudničkim temama. Isto me nećete prepoznati. Dok vi tu još budete pisali o trakicama i ovulaciji..ja ću već dvoje roditi.🤭
A tebi Sayuri savjetujem da izbrišeš profil ako me ne želiš uskoro upoznati osobno . Kisssi kisssi🤗
Kamilice,
Da li si toliki monstrum ili si samo glupa?
Mater ti je monstrum klonu 🤣
Kamilice,
Nista pametnije ni ocekivah od osobe sa IQ sobne temperature.
Kamilice,
Ne možeš mene vrijeđati sa istim forama kao ja vas. Time ispadaš još gluplja nego šta jesi. 🤣
Kamilice,
Ne možeš mene vrijeđati sa istim forama kao ja vas. Time ispadaš još gluplja nego šta jesi. 🤣
Pocinjes brkati loncice.
Hajmo na tvoju temu da tipkamo, ipak si ti pocasna forumasica.
Sortiraj odgovore
Najstariji