Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    04. Listopad 2025. 07:38

Ja sam se zaboravila javiti.. sve napisem pa me nesto prekine i zaboravim poslati.. 
    ja sam onomad par dana nakon onog cudnog krvarenja i smedjarenja radila test ,, bio je negativan, al ja sam zene drage dobila tako cudne simptome da sam se cijela pogubila, pa u pon idem kod doktora.. imam mucnine, stomak napuhan ko da sam 5 mj trudnoce, i zatezanje maternice na mahove ko da cu tek dobiti.. ne znam sta je, bila sam radila i onaj krvni test kod kuce sto ima, "first to know", bio je slabo pozitivan ali sam citala po forumima da daje lazne rezultate pa se nisam toliko hvatala na to.. vidjet cu u pon, sta ce doktorica reci, vjv je doslo do nekog poremecaja hormona, a ja imam takve snove o trudnoci ovak cijeli septembar onako ne znam sta je to hahah

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

ivaaa30
    04. Listopad 2025. 08:57

Ivyy vidim u potpisu ti piše ‘sumnja’ na endometriozu. Simptomi koje si napisala su većinom znak endometrioze (napuhnutost, bolovi, zatezanja). Ne želim biti party breaker ali ako sam išta naučila u ovih godinu dana to je da naše tijelo šalje milijun signala i da nije svaki od njih znak trudnoće, mozak se isto igra s nama pa svašta i sanjamo i sve to nas muči i hvatamo se za svaki grč. Svakako otiđi na pregled, barem ćeš biti mirnija kada ti doktor kaže što se događa. Na kraju, čuda su moguća ali u ovakvim situacijama treba biti i realan, dijete neće doći lako (svi znamo što je azoospermija, žao mi je što se borite s tim). Moraš si malo neke stvari posložiti u glavi, iz upisa se vidi koliko ti je jaka želja ali i koliko si napeta zbog svega i koliko sve analiziraš. Vidim i da ste na konzultacijama za potpomognutu. Iskreno se nadam da će TESA uroditi plodom i da ćete dobiti dijete potpomognutom. Vidim da dugo pokušavate, zagrizite jače za MPO i dođi nam s ➕. Želim vam svu sreću!🤞🏼

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

Ivyyyy
    04. Listopad 2025. 09:42

Hvala ti na savjetima, ja sam svakako svjesna nase dijagnoze, zato sam i uradila test i kad je bio negativan, znam sta to znaci.. 
    ne analiziram ja, ali poznajem svoje tijelo, znam kako i kada i kako se osjecam.. nisam ni rekla da sam trudna nego da se nesto poremetilo..a sto de tica umjetne i svega toga, svjesna sam svega ali sto se nebih nadala cudu i Bozjoj milosti, pa bolje tako da razmisljam nego da se utucem u depresiju i budem negativna, svako ima svoj izvor snage, a moja je vjera u Boga i cudo 🤗 svako dobro 

AMH 5.39
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

ivaaa30
    04. Listopad 2025. 09:48

Savjeti su bili dobronamjerni, i sami se borimo s teškom dijagnozom. I sama sam vjernica i vjerujem da će nam Bog svima pomoći u našoj borbi, dati nam snage i nagraditi nas na kraju s onim što jako želimo. Samo kažem da treba biti i malo realan, uraditi što je u našoj moći ali i potražiti pomoć medicine jer prirodnim putem očito ne ide. 
    Nema potrebe biti otresit na dobronamjerne savjete, sve smo ovdje s istom željom i sličnim problemima. Dajemo si savjete i bordimo jedna drugu.

Pokušavamo od 10/2024

ivaaa30
    04. Listopad 2025. 09:49

bodrimo*

Pokušavamo od 10/2024

ivaaa30
    04. Listopad 2025. 09:52

Didiia

Žene javite da li se šta kod muževa popravilo i moj ide nekad krajem 10 mj na kontrolu baš se nadam da je bar malo bolje stanje

i vama želim sreću s kontrolnim spermiogramom! neka sav trud urodi plodom pa neka bude baby boom na ljetnim bebicama😍😍😍

Pokušavamo od 10/2024

Ivyyyy
    04. Listopad 2025. 09:53

Ja sam napisala hvala na savjetima, i nisam otresita, a da nisam realna nebi nikad ni otisöa u kliniku niti nista.. a sa druge strane, svako sebe jaca na svoj nacin, neplodnost je bolna tema i treba birati rijeci jer nikad ne znamo sta koga moze povrijediti.. uzivaj u vikendu 🤗🤗

AMH 5.39
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Didiia
    04. Listopad 2025. 11:18

Ivaaa30 hvala ti, želim da mislim da ćemo se družit i tamo 🥰

Ivyyyy ja se slažem s ivom. Isto sam vjernica i vjerujem da nam je Bog i dao i uputio nas u tu medicinu. Ti simptomi koje navodiš mogu a i ne moraju biti endometrioza, to ti mora doktor potvrdit. Dobra stvar je što je endometrioza "rješiva" loša je jer se najčešće vraća. Dobra vijest ako je endometrioza da je trudnoća dobra i lijek za nju. Najbolje da ti doktori sve potvrde, zapiši kako se osjećaš i sve simptome.
    Mada smo komentarisale ovdje da se sa svima nama tijelo igra da li je to do tolike želje za bebom ili šta je, poenta je da do potvrde od strane doktora simptomi ne znače ništa..

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Didiia
    04. Listopad 2025. 13:06

Btw ja sam sigurna da nisam trudna trenutno, imala sam full menstruaciju i od tad imam mučnine random u toku dana koje i prođu kako dođu same od sebe, snovi su mi Bože sačuvaj, a lijevi jajnik probada (po mom računanju trebam ovulirati ovaj mjesec s njega možda je zato). Da sam na početku uradila bih već 10 testova, radovala bih se jer su to novi simptomi i klasični za trudnoću. K'o za inat neću imati nijedan simptom kad stvarno budem trudna 🫣😵‍💫

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

ivaaa30
    04. Listopad 2025. 15:27

Baš to, da tek krećem u sve ovo hvatala bih se za svaki simptom (kao što i jesam prije). Kada nažalost već odmakneš sa stažom “pokušavanja” shvatiš da nije tako lako i da nisu sve simptomi trudnoće nego naše tijelo tako radi… I ja mislim kad budem trudna da neću ni znat jer će svi dosadašnji simptomi izostati…😂

Pokušavamo od 10/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani