Baš se trudim da mi se ne vrti život oko toga ali mislim da se muž još raduje tim simptomima jer kad god pomenem da mi je muka ili me nešto boli on odmah "da nisi trudna"..više on ja otupila 😂
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Ma i mi se trudimo ali to je uvijek tu negdje. Ne možeš izbrisati iz glave, nažalost. Samo neka nam se trud i sve jednog dana isplati🥰
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Pozdrav curke,
Da li neka od vas ima iskustva sa biokemijskom ili vanmatericnom trudnocom, samo da mi kaze kako se to odvija?
Beta mi je u srijedu bila 600,u petak 1200,danas opet 1200.
Imala sam danas oskudno krvarenje, poslali me kuci i da dodjem za 5 dana, a ako krene opet krvarenje da dodjem
Ja sam se testirala na 11dpo osjetljivim bila blijeda crtica, onda na 13dpo osjetljivim bi crta. Nakon toga sam se testirala svaki dan kućnim testićima, nisam išla vadit betu. Testić bio taman neka 3 dana i onda počela crta da blijedi i dobijem kasnu menstruaciju 10 dana kasnije. Trajala je malo duže nego inače i sa krvlju su bili kao i ugrušci ne znam kako bih objasnila. Gin je rekla po toj priči da je sigurno bila biokem, dok sam došla do nje sve se očistilo već, kod nje sam otišla nekih 15ak dana nakon te zakasnile menge.
Moja neka utjeha je da se priroda pobrinila sama jer da se zakačilo možda bi bila rizična trudnoća ili veoma bolesno dijete. Jagoda žao mi je što ti se to desilo, strašno je sada dok prolaziš kroz to ali pokušaj na max da razmišljaš pozitivno. Drži se ❤️
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Nemam iskustva baš, imala sam samo biokemijsku, 8 dana zakasnila menstruacija, beta jako niska i nije rasla.
Koliko znam kod biokemijske se žena sama očisti jer je to jako rana trudnoća i da često žene ni ne znaju da su trudne, misle samo da im kasni. Vanmaternična može biti opasna po ženu, ako se ne prepozna na vrijeme i ako se ne odstrani plod. Nadam se da će sve proći koliko toliko u redu i da nećeš imati nikakvih posljedica. Drži se! Nitko ovo ne bi trebao prolaziti♥️
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Jagoda žao mi je😔 znam kako se osjećaš i kakav stres prolaziš.. Slažem se da ovo ne bi nitko trebao prolaziti. Ja sam prošla 2 puta.
Ne razumijem se puno u betu, jedino što znam da se treba pravilno duplati svaka 2 dana, moguće da ipak sve bude uredu kod tebe, pošto si vadila betu dan za dan 🤞 čuda su nekad stvarno moguća ❤️
Kako si sada? Jeli krvarenje prestalo ili se pojačalo?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Bilo je tokom noci jos skroz malo krvi i malo kao menstrualnih bolova
Hvala vam puno, tako ste divne i zelim vam sve najbolje, dobro je imati vas tu🤗
Žene juče oko18h pišnem na lh toliko je bila svijetla crtica jedva se nazirala da sam mislila ma nema ovulavije još, kasni ovaj mjesec. Treba po aplikaciji bit za 2 dana. Ne bude mi teško pišnem sad opet i ne mogu razaznati jesam li uhvatila peak 😂 fotkala sam najbolje što sam mogla, pišnuću večeras ponovo da provjerim
https://ibb.co/jvpz6z20
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Bilo je tokom noci jos skroz malo krvi i malo kao menstrualnih bolova
Hvala vam puno, tako ste divne i zelim vam sve najbolje, dobro je imati vas tu🤗
Baš mi je žao što prolaziš kroz to. Nadam se da će brzo proći i da ćeš uskoro ubosti ritam da pokušate ponovo 🤞
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji