Jelušićkaa šteta 😔 želim nam srećan ovaj novj ciklus 🤞
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Mjenjamo taktiku. Uzeti vitamini , bolje tempirani odnosi i jos citam o lubrikantu koji pospjesuje plivace da lakše stignu gdje treba + časica. Šta kazete za lubrikant?
Mjenjamo taktiku. Uzeti vitamini , bolje tempirani odnosi i jos citam o lubrikantu koji pospjesuje plivace da lakše stignu gdje treba + časica. Šta kazete za lubrikant?
Ja sam čitala za lubrikante da kao ne treba jer spermići ne mogu fino plivat nemam pojma kojom logikom. Možda ima različitih neki valjaju neki ne
Mene interesuje ta čašica prvi put čujem za to 😂
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Pisala sam ovdje vise puta o njoj mislim da ona jako dobro radi posao. Nju kad stavim ništa ne izlazi van. Jako je praktična i lagana za staviti. Citam da imaju lubrikanti bas namjenski za ovo da ne štete spermicima.
Meni kada su plodni dani nista ne izlazi vani, sve ostane unutra. Ako i ne pratim trakicama, po tome znam kada su plodni dani… ostalim danima bude poplava vani😂
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Meni isto ništa ne izlazi vani. Znala sam i držat noge u zraku 10-15 min kao da ne izađe ali i kad ustanem odmah ne izlazi ništa. Jedino taj iscjedak sam prošli ciklus mislila da je to pa kad se nastavilo skužila sam da nije 😂
Javi za lubrikant i podijeli s nama koji je ne budi škrtica 😂
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Ja sam isto čitala za lubrikante da ubijaju spermiće, a mi ih svakako imamo malo pa ne želim ubiti i to malo🫣
Pokušavamo od 10/2024
Evo moja vještica upravo stigla… Sad u nove pobjede! Idući tjedan vadimo ostatak nalaza za potpomognutu, za 10ak dana suprug ponavlja spermiogram. Nadam se da će svi nalazi biti u redu. Iskreno, jedva čekam. Bilo me strah ali ne da mi se više ni ovako mučiti.
Pokušavamo od 10/2024
Evo moja vještica upravo stigla… Sad u nove pobjede! Idući tjedan vadimo ostatak nalaza za potpomognutu, za 10ak dana suprug ponavlja spermiogram. Nadam se da će svi nalazi biti u redu. Iskreno, jedva čekam. Bilo me strah ali ne da mi se više ni ovako mučiti.
Ajde nek je bar stigla da ne tapkaš u mraku. Želim ti da svi nalazi budu ok sve nam javljaj da te ispratimo sa plusićem uskoro 🤞
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Hvala žene na podršci. Jedino vi razumijete kako je. Želim puno sreće svima koje hvataju peak, neka ovaj ciklus bude dobitni♥️
Pokušavamo od 10/2024
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji