Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Listopad 2025. 11:04

ivaaa30

Ma ništa me ne boli, uopće nemam osjećaj da se sprema menstruacija. Prije par dana navečer dok sam ležala osjetila sam jači grč, reko evo stiže menga uskoro. I eto prekjučer i jučer malo smeđarenja, prekjučer samo prilikom jednog brisanja, jučer malo na ulošku i to je to. Uradit ću test sutra, ako bude negativan, a očekujem da bude jer bi do sada trakice valja pokazale, naručit ću se na pregled u subotu🙄

A jel ti inače tako bude smeđarenje? Mozda kasnija implantacija da

💙

Jelušićkaa
    02. Listopad 2025. 11:10

Iva želim ti da ni ne dođes do te potpomognute da ostanes trudna kao mnogne žene mjesec prije postupka 😉😘

Ja sad dok sam pregledaka cervix vidim rozkasto znaci i kod mene sutra curenje -sve po kalendaru.
    Rose pratimo se i sljedeći ciklus idemo jos jače 😍

Didiia
    02. Listopad 2025. 11:12

Nina37 od 1 mj to radim 😂 još i govorim kako ću uskoro na bolovanje čim zatrudnim, sve što sam radila preko ljeta sam razmišljala kako ću to raditi dok sam trudna. Prođe sve ja trudna nisam, sad u 12 mj idem na koncert opet zamišljam kako ću biti trudna na koncertu 🫣

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

Didiia
    02. Listopad 2025. 11:22

Iva od srca ti želim da ne odeš na mpo da dočekaš + prije. Kao i nama svima što želim da dočekamo napokon.
    Ja ću još malo krenuti sa lh trakicama pa vam javim kad bude peak da studirate sa mnom 

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

ivaaa30
    02. Listopad 2025. 11:36

Inače mi bude smeđe dan ili večer prije i onda dobijem, ne traje nikad dugo, baš bude znak da je menga iza ugla. Ne vjerujem da je implantacijsko, nešto mislim da nisam te sreće. Samo se nadam da će vještica krenuti i da završim s ovim duuugim ciklusom, skupim nalaze i dobijem plus potpomognutom kada već ovako ne ide♥️
    Jelušićkaa pravac po vitamine i sljedeći ciklus ponovo u lov na ➕.
    Ostale žene, šaljite LH, HCG, što god piškate, da analiziramo😂

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

• missD
    02. Listopad 2025. 11:50

Nina37

Neznam da li i vi,ali ja svako toliko razmisljam na poslu o porodiljnomkako se svašta dešava,malo je napeto malo nije na poslu, ja si mislim nekad kako bi bilo lijepo zeznut ih sad i otić na dopust hahah eh,a ni do plusa nismo dosli.. Pa si nekad računam kao ako zatrudnim ovaj ciklus koji bi mi bio datum poroda i tako.. Baš znam zabrijati

+1, sve sto si navela 😀
    Kod mene 20.dc i dalje nema peaka, ali mi i dalje pokrivamo svaki ili svaki drugi dan i testiram trakicama 🤞

👩‍🦰29
    Endometrioza, PCO izgled jajnika
    02/25 Hormoni uredni
    08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Rose1
    02. Listopad 2025. 12:39

Jelušićkaa

Iva želim ti da ni ne dođes do te potpomognute da ostanes trudna kao mnogne žene mjesec prije postupka 😉😘

Ja sad dok sam pregledaka cervix vidim rozkasto znaci i kod mene sutra curenje -sve po kalendaru.
    Rose pratimo se i sljedeći ciklus idemo jos jače 😍

Pratimo se ❤️ 

💙

• Nina37
    02. Listopad 2025. 15:57

ivaa30 i meni zadnjih par ciklus smeđe bude po dva tri dana, prije je uvijek samo 1 dan sljedeći menga.. ma sve nešto čudno uglavnom i drugačije nego inače 
    Didiia evo i mi hvatamo peak ali ništa još, najbolje što ulovim pošaljem slikicu 

Jelušićkaa
    03. Listopad 2025. 07:01

Jutro
    Ja prijavljujem svoju vjesticu točno na vrijeme.
    Idemo dalje. Dan 1. Nadam se da mi stižu trakice do O da imam šta piskit 😂 sretno i ostalima

ivaaa30
    03. Listopad 2025. 07:48

Jelušićkaa samo jako u novi ciklus♥️

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani