https://ibb.co/CK7Cm4hc
Peak ko kuca! Znate sto vam je ciniti 🤭🤭 meni je peak bio u petak - ne ovako jak kao tebi, ali kontrolna i testna su bile iste boje. Bacila sam trakice, nisam fotkala. Pokrili u cetvrtak, subotu i danas. Uglavnom, pratimo se do tamo nakon 15.10. Onda saljemo ovdje pozitivne trakice🍀🤞
👩🦰29
Endometrioza, PCO izgled jajnika
02/25 Hormoni uredni
08/25 histeroskopija, uklanjanje polipa
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Sretno žene! Neka se mrvice uhvate😍🥰
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Jasamja i missD prizivamo naša 3 pozitivna testa kroz dva tjedna 🤞
Sad ono najgore odbrojavanje 😂
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - teratozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Pošto moje vještice još nema i nema nikakvih naznaka poslala sam mail doktoru da se naručim ovaj tjedan na pregled, nadam se da ćemo uspjeti dogovorit termin 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja nadam se da ćeš uspjeti otići na pregled, baš ti se nešto odužio ciklus… sretno!
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
🧑🏻🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10/2024
Nadam se da ih nisam ja poremetila čajem od vrkute 🤷😔🙏
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam tako mislila jer su mi se simptomi neobični počeli javljati kad sam krenula s zim čajevima. Ali ih ne pijem već dugo simptomi prisutni a i dr mi potvrdila da iako je čaj oke ne može on toliko da se poremeti u ciklus kao npr lijekovi.
U konačnici ne traži krivca u sebi, nadam se da će na pregledu bit sve ok 🤞
Ja sam shvatila da je i tebi ovulacija bila sad nekad oprosti mozak mi kaša 😵💫
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Ja sam također bila krenula piti neki ženski čaj, isti taj mjesec ciklus mi se strašno odužio. Nakon toga nikako na zelenu granu.. nekad dode 26,nekad 35 dan.. mislim pretpostavljam da nije stvar u čaju jer sam ga pila samo mjesec dana a ciklusi su i dalje ostali zbrčkani. Ali eto, jedna od sumnji je bila i na čaj..
A smješno jer sam ga krenula piti jer kao sigurno će pomoć pri začeću, na kraju više nisam sigurna
Ja sam tako mislila jer su mi se simptomi neobični počeli javljati kad sam krenula s zim čajevima. Ali ih ne pijem već dugo simptomi prisutni a i dr mi potvrdila da iako je čaj oke ne može on toliko da se poremeti u ciklus kao npr lijekovi.
U konačnici ne traži krivca u sebi, nadam se da će na pregledu bit sve ok 🤞
Ja sam shvatila da je i tebi ovulacija bila sad nekad oprosti mozak mi kaša 😵💫
Inače mi je taj čaj baš pomogao, pa se stvarno nadam da nije od njega jer ga sad uopće nisam pila u istim količinama, nego puno manje 🤷
Nije nažalost 😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ništa danas od pokrivanja eno muža bunca ima temperaturu ne mogu ga tjerati 😂
Ako se zakači zakači se, juče smo pokrili.. Ako ne šta bih sad nije prvi put idemo u sledeći ciklus. Baš sam sad u bedu htjela sam fino pokrit dat svoj maksimum..ali je bitnije njegovo zdravlje sad
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji