Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    02. Listopad 2025. 09:24

Čini mi se da je to sve vise manje isto... Samo neki koštaju ko svetog Petra maslo a neki malo manje. 
    Sastav je vise manje isti kod sviju pa kontam kad je već tako onda bolje mali manje platiti. 

ivaaa30
    02. Listopad 2025. 09:27

Ja sam svome kupila Wellman conception, ali smo saznali dijagnozu pa nije pio, pije sada po preporuci doktora Fertil plus i Maca kapsule od Bioandine, kada završi s tom terapijom popit će Wellman kada je već kupljen…
    Za Maca kapsule sam čitala pozitivna iskustva, i preporučio nam ih je spec.androlog/urolog pa eto, možete pokušati i s tim. Cca 24€ je bočica, dođe 60 komada, piju se dvije kapsule dnevno. Ne znam ima li u BiH uzeti, ja naručim na Hrvatsku adresu.

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    🧑🏻‍🦱 31 - 7/25 oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10/2024

jasamja
    02. Listopad 2025. 09:29

Od jutra imam klasične mensturalne bolove tako da se nadam da će krenuti danas/sutra 😁🤞
    Planiram kad mi krene naručiti se na godišnji sistematski pregled koji uključuje i ginekološki naravno, pa vidjeti kakva je situacija. Moguće da se i meni nešto poremetilo u organizmu 🤷
    Iva sretno 🤞🤞 nadam se da će ipak biti plus na testu ujutro 😁😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Didiia
    02. Listopad 2025. 09:45

Iva iskreno ti želim + na testu, možda je bila kasna implantacija ko će znati.
    Ja sam našla za catafertyl da ima neke te dvije komponente ostale prenatal imaju samo jednu ili drugu, da sad ne lupam zaista ne znam ni kako se zovu niti išta. A to mi je ginekologica rekla da je dobro za pcos i endometriozu pa kao da pijem, evo dva i po mjeseca pijem valjda se nešto desi. Jedino za sad su me bolovi dosta popustili znala sam uzimati bolovanje kad dobijem, sad su samo klasični grčevi. Isto mi je rekla kad me ljetos boljelo užas da je moguće da je ta cista pukla pa su zato toliki bolovi. Od mase informacija ne znam ni šta da mislim

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

ivaaa30
    02. Listopad 2025. 09:56

Kako muškarcima treba barem tri mjeseca da se dogodi spermatogeneza tako i nama treba barem tri mjeseca da nam se popravi kvaliteta jajnih stanica. Tako da sve što pijemo sigurno ima učinka samo ne može odmah, naravno. Fali nam strpljenja, ali nije ni čudno. Nekima se uhvati slučajno ili baš onda kada planiraju, a mi brojimo, gledamo, pijemo, pratimo pa ništa…😞

Pokušavamo od 10/2024

Didiia
    02. Listopad 2025. 10:19

Svaki mjesec mi je kao godina, baš mi fali strpljenja. Ali nema nam druge kako god se mi postavile vrijeme ide svojim tokom

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - teratozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg

• Nina37
    02. Listopad 2025. 10:27

Neznam da li i vi,ali ja svako toliko razmisljam na poslu o porodiljnom  kako se svašta dešava,malo je napeto malo nije na poslu, ja si mislim nekad kako bi bilo lijepo zeznut ih sad i otić na dopust hahah eh,a ni do plusa nismo dosli.. Pa si nekad računam kao ako zatrudnim ovaj ciklus koji bi mi bio datum poroda i tako.. Baš znam zabrijati 

Jelušićkaa
    02. Listopad 2025. 10:33

Nina37

Neznam da li i vi,ali ja svako toliko razmisljam na poslu o porodiljnomkako se svašta dešava,malo je napeto malo nije na poslu, ja si mislim nekad kako bi bilo lijepo zeznut ih sad i otić na dopust hahah eh,a ni do plusa nismo dosli.. Pa si nekad računam kao ako zatrudnim ovaj ciklus koji bi mi bio datum poroda i tako.. Baš znam zabrijati

Ma sve mi to potajno radimo 🙊🙊🙈

ivaaa30
    02. Listopad 2025. 10:54

Sve se mi tomu nadamo… I samo se nadam da ćemo i dočekati♥️
    Mi pokušavamo još idući ciklus (ako ova moja misli poteći više) a onda idemo na potpomognutu u 11., samo da prikupimo nalaze (nadam se da će biti u redu svi).

Pokušavamo od 10/2024

Rose1
    02. Listopad 2025. 11:03

Jasamja zao mi je, sve znamo kako ti je, idemo dalje💪🏻grlim
    Nina kod nas isto kaos, jedna je i ostala na komplikacijams i bilo bi super da joj se i ja priključim haha, ali ovaj mjesec ništa 😭😭😭
    Krenulo, očekivano tako da ni ne tugujem previše. Već sam ovaj scenarij proživjela tisuću puta. Nadam se da će jednom priča imati drugačiji kraj 🙏🏻

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani