Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamilica ♡
    18. Srpanj 2022. 18:21

Kad sam ja imala pozitivan test ove tu ljubomorne, jalove ženturače su me napale da kako se usuđujem hvaliti da sam iz prve zatrudnjela sa 38 godina 🤣🤣🤣 to sad isto misle za ovu balavicu, samo glume da im je drago. A u sebi misle: zašto ja ne mogu, šta je ona bolja od mrne ?  Kmeeee😂

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Boky777
    18. Srpanj 2022. 18:21

Kamilica ♡

Ne veseli se prerano 🤣🤣

Aj molim te stvarno više odustani, imaš dosta drugih foruma kojima je cilj ruganje s drugim, ovo stvarno nije mjesto za takav način komunikacije 🙋‍♀️

👩‍🦰35 god
    🙎‍♂️38 god
    https://www.tickerfactory.com/

Kamilica ♡
    18. Srpanj 2022. 18:22

Boky777

Kamilica ♡

Ne veseli se prerano 🤣🤣

Aj molim te stvarno više odustani, imaš dosta drugih foruma kojima je cilj ruganje s drugim, ovo stvarno nije mjesto za takav način komunikacije 🙋‍♀️

Baš ću te poslušat 🤣🤣 meni se baš tu sviđa 😂

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

September
    18. Srpanj 2022. 18:22

Mia21998 🔆

Tratinčica123ne mogu vjerovati stvarno, hvala❤️strah me veseliti se..
    Septemberajme hvala🥺❤️to mi je 7 ciklus sa letrozolom i taman je doktorica digla ruke od letrozola i prepisala mi klomifen i to tek za 9.mjesec kad obavim briseve i prohodnost i bas sam nekako bila jadna al kad ono..🤩🤩
    Joli🌟hvalaaa❣️nestvarno mi ovo dijeluje.. inače sam jako osjetljiva a voda se dosta rashladila i nisam se sada 3 dana kupala, a i inače ja obavezno mjenjam gace, uvijek imam suhe i mjenjam ih na plaži😂😂jer sam znala prije dosta prehladiti.
    Freyaahvala🥹❤️
    Simba2hvalaa!❤️mislila sam možda uzeti još jedan test onda za sigurnost i napraviti s prvom mokracom ujutro..
    samo užasno bolne grudi i to točno da ne mogu grudnjak imat, ostalo stvarno ništa. Čak ni ovulaciju nisam uspjela uhvatiti, pokupila gljivice od anitibiotika bas mi je sve krenulo naopako i mislila sam da od ovog mjeseca ništa neće biti..

Glavno da si ti prije 2 tjedna skoro odustala od ovog ciklusa i jos ti je endometrij bio tanak i svasta nesto 🙈 a kad ono iznenađenje 🤗 

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Mia21998 🔆
    18. Srpanj 2022. 18:40

Boky777

Mia21998 čestitam 😍, tako mi je drago zbog tebe, 🤗

Hvala od srca! ❤️❤️

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Kamilica ♡
    18. Srpanj 2022. 18:42

_Sayuri_

Mia21998 🔆

https://ibb.co/cr5sK0W7 dana mi vještica kasni. Koliko je taj test pouzdan? Uzela sam ga bezveze u bipi danas kad ono ŠOK🥹 na moru sam ( na otoku) i ne znam gdje bi ovdje vadila betu..

Uuh koja pluscina, odavno ovako nesto nije bilo na forumu😍😍 Cestitam i zelim ti urednu trudnocu…🥂🥂

Baš čudno da ima plus sa 24 godine 🤣🤣🤣🤣

Mia21998 🔆
    18. Srpanj 2022. 18:45

September

Mia21998 🔆

Tratinčica123ne mogu vjerovati stvarno, hvala❤️strah me veseliti se..
    Septemberajme hvala🥺❤️to mi je 7 ciklus sa letrozolom i taman je doktorica digla ruke od letrozola i prepisala mi klomifen i to tek za 9.mjesec kad obavim briseve i prohodnost i bas sam nekako bila jadna al kad ono..🤩🤩
    Joli🌟hvalaaa❣️nestvarno mi ovo dijeluje.. inače sam jako osjetljiva a voda se dosta rashladila i nisam se sada 3 dana kupala, a i inače ja obavezno mjenjam gace, uvijek imam suhe i mjenjam ih na plaži😂😂jer sam znala prije dosta prehladiti.
    Freyaahvala🥹❤️
    Simba2hvalaa!❤️mislila sam možda uzeti još jedan test onda za sigurnost i napraviti s prvom mokracom ujutro..
    samo užasno bolne grudi i to točno da ne mogu grudnjak imat, ostalo stvarno ništa. Čak ni ovulaciju nisam uspjela uhvatiti, pokupila gljivice od anitibiotika bas mi je sve krenulo naopako i mislila sam da od ovog mjeseca ništa neće biti..

Glavno da si ti prije 2 tjedna skoro odustala od ovog ciklusa i jos ti je endometrij bio tanak i svasta nesto 🙈 a kad ono iznenađenje 🤗

September daaa… kažem sve mi je nekako krenulo nizbrdo i digla sam ja ruke al sam se u sebi potajno nadala. Nikad manje cikle i pive pila, ne znam stvarno šta bi rekla, ne mogu vjerovati.. ostala sam bez Gynositola nisam si ga naručila, ginekolog mi otišao na godišnji nisam tražila ni d vitamin da mi pusti, stvarno nisam ništa pila niti se pridržavala jedno 2 tjedna sigurno još se zaručnik ljutio i vikao kak sam tako nemarna reko ozbiljnije ću krenuti od 9 mjeseca.  

Al baššš🤩

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Mia21998 🔆
    18. Srpanj 2022. 18:47

kiki13

Wooooow cestitam!!!! 💞 ja mislila jedva ce se vidit linija, a kad ono vristi! Mislim da nemas sto sumnjati u pouzdanost testa. Sretno! 😊

Hvalaaa! ❣️ Još bi si napravila jedan za svaki slučaj, jer znam da neću imati mira.. 
    hvala još jednom! ☺️

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Kamilica ♡
    18. Srpanj 2022. 18:49

Mia21998 🔆

kiki13

Wooooow cestitam!!!! 💞 ja mislila jedva ce se vidit linija, a kad ono vristi! Mislim da nemas sto sumnjati u pouzdanost testa. Sretno! 😊

Hvalaaa! ❣️ Još bi si napravila jedan za svaki slučaj, jer znam da neću imati mira..
    hvala još jednom! ☺️

Kazem ti ja, prerano se veseliš 🤭

Mia21998 🔆
    18. Srpanj 2022. 18:50

_Sayuri_

Uuh koja pluscina, odavno ovako nesto nije bilo na forumu😍😍 Cestitam i zelim ti urednu trudnocu…🥂🥂

😍😍 hvala hvalaaaa❤️ 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.