Kad sam ja imala pozitivan test ove tu ljubomorne, jalove ženturače su me napale da kako se usuđujem hvaliti da sam iz prve zatrudnjela sa 38 godina 🤣🤣🤣 to sad isto misle za ovu balavicu, samo glume da im je drago. A u sebi misle: zašto ja ne mogu, šta je ona bolja od mrne ? Kmeeee😂
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Ne veseli se prerano 🤣🤣
Aj molim te stvarno više odustani, imaš dosta drugih foruma kojima je cilj ruganje s drugim, ovo stvarno nije mjesto za takav način komunikacije 🙋♀️
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Ne veseli se prerano 🤣🤣
Aj molim te stvarno više odustani, imaš dosta drugih foruma kojima je cilj ruganje s drugim, ovo stvarno nije mjesto za takav način komunikacije 🙋♀️
Baš ću te poslušat 🤣🤣 meni se baš tu sviđa 😂
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Tratinčica123ne mogu vjerovati stvarno, hvala❤️strah me veseliti se..
Septemberajme hvala🥺❤️to mi je 7 ciklus sa letrozolom i taman je doktorica digla ruke od letrozola i prepisala mi klomifen i to tek za 9.mjesec kad obavim briseve i prohodnost i bas sam nekako bila jadna al kad ono..🤩🤩
Joli🌟hvalaaa❣️nestvarno mi ovo dijeluje.. inače sam jako osjetljiva a voda se dosta rashladila i nisam se sada 3 dana kupala, a i inače ja obavezno mjenjam gace, uvijek imam suhe i mjenjam ih na plaži😂😂jer sam znala prije dosta prehladiti.
Freyaahvala🥹❤️
Simba2hvalaa!❤️mislila sam možda uzeti još jedan test onda za sigurnost i napraviti s prvom mokracom ujutro..
samo užasno bolne grudi i to točno da ne mogu grudnjak imat, ostalo stvarno ništa. Čak ni ovulaciju nisam uspjela uhvatiti, pokupila gljivice od anitibiotika bas mi je sve krenulo naopako i mislila sam da od ovog mjeseca ništa neće biti..
Glavno da si ti prije 2 tjedna skoro odustala od ovog ciklusa i jos ti je endometrij bio tanak i svasta nesto 🙈 a kad ono iznenađenje 🤗
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Mia21998 čestitam 😍, tako mi je drago zbog tebe, 🤗
Hvala od srca! ❤️❤️
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
https://ibb.co/cr5sK0W7 dana mi vještica kasni. Koliko je taj test pouzdan? Uzela sam ga bezveze u bipi danas kad ono ŠOK🥹 na moru sam ( na otoku) i ne znam gdje bi ovdje vadila betu..
Uuh koja pluscina, odavno ovako nesto nije bilo na forumu😍😍 Cestitam i zelim ti urednu trudnocu…🥂🥂
Baš čudno da ima plus sa 24 godine 🤣🤣🤣🤣
Tratinčica123ne mogu vjerovati stvarno, hvala❤️strah me veseliti se..
Septemberajme hvala🥺❤️to mi je 7 ciklus sa letrozolom i taman je doktorica digla ruke od letrozola i prepisala mi klomifen i to tek za 9.mjesec kad obavim briseve i prohodnost i bas sam nekako bila jadna al kad ono..🤩🤩
Joli🌟hvalaaa❣️nestvarno mi ovo dijeluje.. inače sam jako osjetljiva a voda se dosta rashladila i nisam se sada 3 dana kupala, a i inače ja obavezno mjenjam gace, uvijek imam suhe i mjenjam ih na plaži😂😂jer sam znala prije dosta prehladiti.
Freyaahvala🥹❤️
Simba2hvalaa!❤️mislila sam možda uzeti još jedan test onda za sigurnost i napraviti s prvom mokracom ujutro..
samo užasno bolne grudi i to točno da ne mogu grudnjak imat, ostalo stvarno ništa. Čak ni ovulaciju nisam uspjela uhvatiti, pokupila gljivice od anitibiotika bas mi je sve krenulo naopako i mislila sam da od ovog mjeseca ništa neće biti..
Glavno da si ti prije 2 tjedna skoro odustala od ovog ciklusa i jos ti je endometrij bio tanak i svasta nesto 🙈 a kad ono iznenađenje 🤗
September daaa… kažem sve mi je nekako krenulo nizbrdo i digla sam ja ruke al sam se u sebi potajno nadala. Nikad manje cikle i pive pila, ne znam stvarno šta bi rekla, ne mogu vjerovati.. ostala sam bez Gynositola nisam si ga naručila, ginekolog mi otišao na godišnji nisam tražila ni d vitamin da mi pusti, stvarno nisam ništa pila niti se pridržavala jedno 2 tjedna sigurno još se zaručnik ljutio i vikao kak sam tako nemarna reko ozbiljnije ću krenuti od 9 mjeseca.
Al baššš🤩
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Wooooow cestitam!!!! 💞 ja mislila jedva ce se vidit linija, a kad ono vristi! Mislim da nemas sto sumnjati u pouzdanost testa. Sretno! 😊
Hvalaaa! ❣️ Još bi si napravila jedan za svaki slučaj, jer znam da neću imati mira..
hvala još jednom! ☺️
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️
Wooooow cestitam!!!! 💞 ja mislila jedva ce se vidit linija, a kad ono vristi! Mislim da nemas sto sumnjati u pouzdanost testa. Sretno! 😊
Hvalaaa! ❣️ Još bi si napravila jedan za svaki slučaj, jer znam da neću imati mira..
hvala još jednom! ☺️
Kazem ti ja, prerano se veseliš 🤭
Uuh koja pluscina, odavno ovako nesto nije bilo na forumu😍😍 Cestitam i zelim ti urednu trudnocu…🥂🥂
😍😍 hvala hvalaaaa❤️
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
18.07 ➕❤️