Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    08. Veljača 2025. 09:22

Inace, sto se tice simptoma, na 6dpo me bolio trbuh, drugi dan je prestalo. I od jucer mi se cesto piski. Grudi nista.
    Za sad nema mucnina i nadam se da bude nastavilo tako jer su mi u prosloj trudnoci krenule odmah nakon pozitivnog testa

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• eni233
    08. Veljača 2025. 09:27

Anica88

Inace, sto se tice simptoma, na 6dpo me bolio trbuh, drugi dan je prestalo. I od jucer mi se cesto piski. Grudi nista.
    Za sad nema mucnina i nadam se da bude nastavilo tako jer su mi u prosloj trudnoci krenule odmah nakon pozitivnog testa

Vidim sjenu i ja , mislim da je to to 🥰🥰🥰🤭

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

jasamja
    08. Veljača 2025. 09:29

Anica88

Ja od sinoć imam isto neka probadanja u trbuhu, više sa strane. Danas sam 5dpo 🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88
    08. Veljača 2025. 09:38

jasamja

Anica88

Ja od sinoć imam isto neka probadanja u trbuhu, više sa strane. Danas sam 5dpo 🤞🤞🤞

Sretnooo 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

EllaMS
    08. Veljača 2025. 10:32

jasamja

Anica88

Mi sinkronizirane. Meni isto 5dpo. Čudan mi je neki filing. Neka probadanja imam s obje strane. Kao da bi mogla menga, ali malo čudnije. Ne znam kako bi opisala.
    Jesi ti mislila čekati M ili ćeš raditi test ranije? Sorry ako previše pitam

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Uniqlo7
    08. Veljača 2025. 11:49

Ajmeeeee Aniceee, izgleda mi kao da je to to!!!! Baš mi je drago radi tebe! Nadam se da je trudnoća i da si započela val pozitivnih testova 😂🥳

29.
    Biokemijska 11/24

jasamja
    08. Veljača 2025. 12:08

EllaMS

jasamja

Anica88

Mi sinkronizirane. Meni isto 5dpo. Čudan mi je neki filing. Neka probadanja imam s obje strane. Kao da bi mogla menga, ali malo čudnije. Ne znam kako bi opisala.
    Jesi ti mislila čekati M ili ćeš raditi test ranije? Sorry ako previše pitam

Hahaha baš se pratimo 😁
    U petak radim test, po aplikaciji mi se ciklus pomaknuo za 2 dana, pa bi kao M trebala stići 16.2. 🤷 Kad ćeš to raditi test? 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Makarena
    08. Veljača 2025. 12:55

jasamja

Makarena

jasamja

Anica88

Najradije bi se danas testirala 😂😂😂

Hah, pričaj mi o čekanju 😂
    Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁

Želim ti da ti ovo Valentinovo bude najljepše do sad i da ugledaš plusic 🤗 bilo bi bas simbolično 🥹
    Anica88 ja ne mogu dočekati nedjelju ko da ja radim test 😂. Još samo 2 dana, obavezno javi rezultate 🤞🏻🤞🏻

I prije 5 godina je bio plus na valentinovo tako ovaj sada bi bio još samo bolji 😉🤞🤞🤞

Ajme predobrooo. Nadam se da se povijest ponavlja 😄🤞🏻

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88
    08. Veljača 2025. 12:56

Uniqlo7

Ajmeeeee Aniceee, izgleda mi kao da je to to!!!! Baš mi je drago radi tebe! Nadam se da je trudnoća i da si započela val pozitivnih testova 😂🥳

I ja se nadam da je to to, ali nekako nisam 100% sigurna kad se tako slabo vidi. Kako bi bilo lijepo da sad sve skupa odemo na temu jesenske bebe 😊🫶

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Makarena
    08. Veljača 2025. 12:57

Anica88

Evo slika  https://ibb.co/MDfbtM40

Meni ovo izgleda pozitivno 😍. Ponovi onda u ponedjeljak, nadam se da će tamniti.

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.