Inace, sto se tice simptoma, na 6dpo me bolio trbuh, drugi dan je prestalo. I od jucer mi se cesto piski. Grudi nista.
Za sad nema mucnina i nadam se da bude nastavilo tako jer su mi u prosloj trudnoci krenule odmah nakon pozitivnog testa
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Inace, sto se tice simptoma, na 6dpo me bolio trbuh, drugi dan je prestalo. I od jucer mi se cesto piski. Grudi nista.
Za sad nema mucnina i nadam se da bude nastavilo tako jer su mi u prosloj trudnoci krenule odmah nakon pozitivnog testa
Vidim sjenu i ja , mislim da je to to 🥰🥰🥰🤭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Ja od sinoć imam isto neka probadanja u trbuhu, više sa strane. Danas sam 5dpo 🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ja od sinoć imam isto neka probadanja u trbuhu, više sa strane. Danas sam 5dpo 🤞🤞🤞
Sretnooo 🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mi sinkronizirane. Meni isto 5dpo. Čudan mi je neki filing. Neka probadanja imam s obje strane. Kao da bi mogla menga, ali malo čudnije. Ne znam kako bi opisala.
Jesi ti mislila čekati M ili ćeš raditi test ranije? Sorry ako previše pitam
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ajmeeeee Aniceee, izgleda mi kao da je to to!!!! Baš mi je drago radi tebe! Nadam se da je trudnoća i da si započela val pozitivnih testova 😂🥳
29.
Biokemijska 11/24
Mi sinkronizirane. Meni isto 5dpo. Čudan mi je neki filing. Neka probadanja imam s obje strane. Kao da bi mogla menga, ali malo čudnije. Ne znam kako bi opisala.
Jesi ti mislila čekati M ili ćeš raditi test ranije? Sorry ako previše pitam
Hahaha baš se pratimo 😁
U petak radim test, po aplikaciji mi se ciklus pomaknuo za 2 dana, pa bi kao M trebala stići 16.2. 🤷 Kad ćeš to raditi test? 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Najradije bi se danas testirala 😂😂😂
Hah, pričaj mi o čekanju 😂
Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁
Želim ti da ti ovo Valentinovo bude najljepše do sad i da ugledaš plusic 🤗 bilo bi bas simbolično 🥹
Anica88 ja ne mogu dočekati nedjelju ko da ja radim test 😂. Još samo 2 dana, obavezno javi rezultate 🤞🏻🤞🏻
I prije 5 godina je bio plus na valentinovo tako ovaj sada bi bio još samo bolji 😉🤞🤞🤞
Ajme predobrooo. Nadam se da se povijest ponavlja 😄🤞🏻
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Ajmeeeee Aniceee, izgleda mi kao da je to to!!!! Baš mi je drago radi tebe! Nadam se da je trudnoća i da si započela val pozitivnih testova 😂🥳
I ja se nadam da je to to, ali nekako nisam 100% sigurna kad se tako slabo vidi. Kako bi bilo lijepo da sad sve skupa odemo na temu jesenske bebe 😊🫶
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Evo slika https://ibb.co/MDfbtM40
Meni ovo izgleda pozitivno 😍. Ponovi onda u ponedjeljak, nadam se da će tamniti.
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji