Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    06. Veljača 2025. 17:22

Najradije bi se danas testirala 😂😂😂

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• eni233
    06. Veljača 2025. 18:38

EllaMS

eni233

Lista ne(dolaska M) :-Anica8812.2
    -eni23314.2
    -jasamja14.2
    -Makarena19.2
    -uniqlo723.2
    -Blondy24.2
    Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
    .
    .
    Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️

Sad sam tek skuzila da ima ova lista. Dodaš i mene? Da se pratimo skupa. Ja čekam 12.02.

Može ubacim se u sljedeću listu 🤩
    .
    .
    Anica88 ne moraju biti isti simptomi, svaka trudnoća je prica za sebe . I nemoj se opće truditi simptomima vjerovati ..jer su varljivi i jako su slični simptomi pmsa i trudnoće, i puno žena misle da ništa od trudnoće i kad im zakasni M i naprave test i hop plus 🫶🏻😍🤭 tak da imaj vjere do kraja ☘️🤞🥰🫀

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Anica88
    06. Veljača 2025. 18:47

eni233

EllaMS

eni233

Lista ne(dolaska M) :-Anica8812.2
    -eni23314.2
    -jasamja14.2
    -Makarena19.2
    -uniqlo723.2
    -Blondy24.2
    Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
    .
    .
    Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️

Sad sam tek skuzila da ima ova lista. Dodaš i mene? Da se pratimo skupa. Ja čekam 12.02.

Može ubacim se u sljedeću listu 🤩
    .
    .
    Anica88 ne moraju biti isti simptomi, svaka trudnoća je prica za sebe . I nemoj se opće truditi simptomima vjerovati ..jer su varljivi i jako su slični simptomi pmsa i trudnoće, i puno žena misle da ništa od trudnoće i kad im zakasni M i naprave test i hop plus 🫶🏻😍🤭 tak da imaj vjere do kraja ☘️🤞🥰🫀

Hvala 🫶

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

jasamja
    06. Veljača 2025. 20:32

Anica88

Hah, pričaj mi o čekanju 😂
    Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Anica88
    06. Veljača 2025. 21:06

jasamja

Anica88

Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁

Meni aplikacija predvidja m vec u ponedjeljak 🤷‍♀️
    I meni je prosli put jedan od prvih znakova bio bolne grudi, ali sad dojim pa mislim da ce biti drugacije…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Blondy
    06. Veljača 2025. 21:18

Anica88

jasamja

Anica88

I meni je prosli put jedan od prvih znakova bio bolne grudi, ali sad dojim pa mislim da ce biti drugacije…

E da, ja sad uopce ne osjecam cice pred menstruaciju kad dojim. Tako da mislim da po njima necu nista skontati ako zatrudnim. U prvoj trudnoci znam da su me boljele dosta rano 😅

Anica88
    06. Veljača 2025. 21:28

Blondy

Anica88

jasamja

Anica88

E da, ja sad uopce ne osjecam cice pred menstruaciju kad dojim. Tako da mislim da po njima necu nista skontati ako zatrudnim. U prvoj trudnoci znam da su me boljele dosta rano 😅

Da, u prvoj trudnoci su mi dan nakon prvog plusa toliko natekle da nisam mogla zakopcati neke haljine 😅
    A sad su vec sve razvucene pa nema sto boliti

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Makarena
    07. Veljača 2025. 06:54

jasamja

Anica88

Želim ti da ti ovo Valentinovo bude najljepše do sad i da ugledaš plusic 🤗 bilo bi bas simbolično 🥹
    Anica88 ja ne mogu dočekati nedjelju ko da ja radim test 😂. Još samo 2 dana, obavezno javi rezultate 🤞🏻🤞🏻

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Makarena
    07. Veljača 2025. 06:58

Meni je ono preksinoc LH bio 1.1 i jučer ujutro sam uhvatila peak 1.22, navečer je već palo na 0.55. Pokrila sam preksinoć i sinoć, nadam se da je to dovoljno jer danas nikako ne mogu 😕

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Anica88
    07. Veljača 2025. 07:58

Ma sutra cu ja raditi test 😂
    Pa ako bude negativno ponoviti u ponedjeljak…
    Makarena bitno je da pokrijes peak, a to jesi. Sretno 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.