Lista ne(dolaska M) :-Anica8812.2
-eni23314.2
-jasamja14.2
-Makarena19.2
-uniqlo723.2
-Blondy24.2
Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
.
.
Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️
Sad sam tek skuzila da ima ova lista. Dodaš i mene? Da se pratimo skupa. Ja čekam 12.02.
Može ubacim se u sljedeću listu 🤩
.
.
Anica88 ne moraju biti isti simptomi, svaka trudnoća je prica za sebe . I nemoj se opće truditi simptomima vjerovati ..jer su varljivi i jako su slični simptomi pmsa i trudnoće, i puno žena misle da ništa od trudnoće i kad im zakasni M i naprave test i hop plus 🫶🏻😍🤭 tak da imaj vjere do kraja ☘️🤞🥰🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Lista ne(dolaska M) :-Anica8812.2
-eni23314.2
-jasamja14.2
-Makarena19.2
-uniqlo723.2
-Blondy24.2
Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
.
.
Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️
Sad sam tek skuzila da ima ova lista. Dodaš i mene? Da se pratimo skupa. Ja čekam 12.02.
Može ubacim se u sljedeću listu 🤩
.
.
Anica88 ne moraju biti isti simptomi, svaka trudnoća je prica za sebe . I nemoj se opće truditi simptomima vjerovati ..jer su varljivi i jako su slični simptomi pmsa i trudnoće, i puno žena misle da ništa od trudnoće i kad im zakasni M i naprave test i hop plus 🫶🏻😍🤭 tak da imaj vjere do kraja ☘️🤞🥰🫀
Hvala 🫶
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Najradije bi se danas testirala 😂😂😂
Hah, pričaj mi o čekanju 😂
Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁
Meni aplikacija predvidja m vec u ponedjeljak 🤷♀️
I meni je prosli put jedan od prvih znakova bio bolne grudi, ali sad dojim pa mislim da ce biti drugacije…
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
I meni je prosli put jedan od prvih znakova bio bolne grudi, ali sad dojim pa mislim da ce biti drugacije…
E da, ja sad uopce ne osjecam cice pred menstruaciju kad dojim. Tako da mislim da po njima necu nista skontati ako zatrudnim. U prvoj trudnoci znam da su me boljele dosta rano 😅
E da, ja sad uopce ne osjecam cice pred menstruaciju kad dojim. Tako da mislim da po njima necu nista skontati ako zatrudnim. U prvoj trudnoci znam da su me boljele dosta rano 😅
Da, u prvoj trudnoci su mi dan nakon prvog plusa toliko natekle da nisam mogla zakopcati neke haljine 😅
A sad su vec sve razvucene pa nema sto boliti
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Želim ti da ti ovo Valentinovo bude najljepše do sad i da ugledaš plusic 🤗 bilo bi bas simbolično 🥹
Anica88 ja ne mogu dočekati nedjelju ko da ja radim test 😂. Još samo 2 dana, obavezno javi rezultate 🤞🏻🤞🏻
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Meni je ono preksinoc LH bio 1.1 i jučer ujutro sam uhvatila peak 1.22, navečer je već palo na 0.55. Pokrila sam preksinoć i sinoć, nadam se da je to dovoljno jer danas nikako ne mogu 😕
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Ma sutra cu ja raditi test 😂
Pa ako bude negativno ponoviti u ponedjeljak…
Makarena bitno je da pokrijes peak, a to jesi. Sretno 🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji