Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    08. Veljača 2025. 13:17

jasamja

EllaMS

jasamja

Anica88

Inace, sto se tice simptoma, na 6dpo me bolio trbuh, drugi dan je prestalo. I od jucer mi se cesto piski. Grudi nista.
    Za sad nema mucnina i nadam se da bude nastavilo tako jer su mi u prosloj trudnoci krenule odmah nakon pozitivnog testa

Ja od sinoć imam isto neka probadanja u trbuhu, više sa strane. Danas sam 5dpo 🤞🤞🤞

Mi sinkronizirane. Meni isto 5dpo. Čudan mi je neki filing. Neka probadanja imam s obje strane. Kao da bi mogla menga, ali malo čudnije. Ne znam kako bi opisala.
    Jesi ti mislila čekati M ili ćeš raditi test ranije? Sorry ako previše pitam

Hahaha baš se pratimo 😁
    U petak radim test, po aplikaciji mi se ciklus pomaknuo za 2 dana, pa bi kao M trebala stići 16.2. 🤷 Kad ćeš to raditi test? 🤞

Pa ja ću za početak pričekati srijedu da vidim hocu dobiti. Ako ne dođe tipa do ned, tad bi napravila test. To je onda 12dpo moramo bi se vidjeti ako je

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Uniqlo7
    08. Veljača 2025. 15:56

Anica88

Uniqlo7

Ajmeeeee Aniceee, izgleda mi kao da je to to!!!! Baš mi je drago radi tebe! Nadam se da je trudnoća i da si započela val pozitivnih testova 😂🥳

I ja se nadam da je to to, ali nekako nisam 100% sigurna kad se tako slabo vidi. Kako bi bilo lijepo da sad sve skupa odemo na temu jesenske bebe 😊🫶

Daa želim nam svima to!! 
    Imam pitanjce za cure koje su koristile one step. Djelovsle su mi neosjetljivo do danas😂 je li moguće da ovako pokazuje u dan razlike 😳 od 7. Do danas, 11.dc. 
    https://ibb.co/TM6KgDcR

29.
    Biokemijska 11/24

Anica88
    08. Veljača 2025. 15:59

Uniqlo7

Anica88

Uniqlo7

Ajmeeeee Aniceee, izgleda mi kao da je to to!!!! Baš mi je drago radi tebe! Nadam se da je trudnoća i da si započela val pozitivnih testova 😂🥳

I ja se nadam da je to to, ali nekako nisam 100% sigurna kad se tako slabo vidi. Kako bi bilo lijepo da sad sve skupa odemo na temu jesenske bebe 😊🫶

Daa želim nam svima to!!
    Imam pitanjce za cure koje su koristile one step. Djelovsle su mi neosjetljivo do danas😂 je li moguće da ovako pokazuje u dan razlike 😳 od 7. Do danas, 11.dc.

Meni je tako znalo biti s femometrom

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Uniqlo7
    08. Veljača 2025. 16:33

Anica88

Uniqlo7

Anica88

Uniqlo7

Daa želim nam svima to!!

Meni je tako znalo biti s femometrom

Valjda je to okej 🫠

29.
    Biokemijska 11/24

jasamja
    08. Veljača 2025. 17:44

Makarena

jasamja

Makarena

jasamja

Anica88

Najradije bi se danas testirala 😂😂😂

Hah, pričaj mi o čekanju 😂
    Mene je i prije 5 godina forum nagovorio da napravim test, inače mi taj dan to uopće nije bilo u planu 😂 ali se nadam da ću ovoga puta izdržati do 14.2. iako mi app Premom po viskom LH prebacila M za 2 dana, tako da mi je neočekivani dan dolaska 16.2. ali ću ja ipak idući petak napraviti test 🤞 sad čekam kad će mi krenut bolne grudi, to mi je u oba slučaja bio prvi znak 😁

Želim ti da ti ovo Valentinovo bude najljepše do sad i da ugledaš plusic 🤗 bilo bi bas simbolično 🥹
    Anica88 ja ne mogu dočekati nedjelju ko da ja radim test 😂. Još samo 2 dana, obavezno javi rezultate 🤞🏻🤞🏻

I prije 5 godina je bio plus na valentinovo tako ovaj sada bi bio još samo bolji 😉🤞🤞🤞

Ajme predobrooo. Nadam se da se povijest ponavlja 😄🤞🏻

Daj bože 🙏 hvala ti 🫶

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    08. Veljača 2025. 17:44

EllaMS

jasamja

EllaMS

jasamja

Anica88

Inace, sto se tice simptoma, na 6dpo me bolio trbuh, drugi dan je prestalo. I od jucer mi se cesto piski. Grudi nista.
    Za sad nema mucnina i nadam se da bude nastavilo tako jer su mi u prosloj trudnoci krenule odmah nakon pozitivnog testa

Ja od sinoć imam isto neka probadanja u trbuhu, više sa strane. Danas sam 5dpo 🤞🤞🤞

Mi sinkronizirane. Meni isto 5dpo. Čudan mi je neki filing. Neka probadanja imam s obje strane. Kao da bi mogla menga, ali malo čudnije. Ne znam kako bi opisala.
    Jesi ti mislila čekati M ili ćeš raditi test ranije? Sorry ako previše pitam

Hahaha baš se pratimo 😁
    U petak radim test, po aplikaciji mi se ciklus pomaknuo za 2 dana, pa bi kao M trebala stići 16.2. 🤷 Kad ćeš to raditi test? 🤞

Pa ja ću za početak pričekati srijedu da vidim hocu dobiti. Ako ne dođe tipa do ned, tad bi napravila test. To je onda 12dpo moramo bi se vidjeti ako je

Držim dige na najjače 🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    08. Veljača 2025. 17:45

Uniqlo7

Anica88

Uniqlo7

Daa želim nam svima to!!

Super je ovo, sad akcija narednih dana 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Uniqlo7
    08. Veljača 2025. 22:20

jasamja

Uniqlo7

Anica88

Uniqlo7

Daa želim nam svima to!!

Super je ovo, sad akcija narednih dana 😁

Ajde super onda 🤭

29.
    Biokemijska 11/24

• eni233
    09. Veljača 2025. 07:23

Lista ne(dolaska M)  : 
    -Anica88 12.2 
    -EllaMS 12.2
    -eni233 14.2
    -jasamja 14.2
    -Makarena 19.2
    -uniqlo7 23.2
    -Blondy 21.2
    Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
    .
    .
    Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Ivyyyy
    09. Veljača 2025. 08:01

Da se javim, ja nisam radila test, nekako sam pustila sve to, rjesila sa sobom ok bila je menga kratka i gotovo.. sutra imam pregled kod ginekologa ( nakon 6 mj, jer sam radila pretrage sve i sad imam pregled i razgovor sa doktoricom sta i kako ), tako da vidjet cemo sta ce reci, napomenut cu joj i za ovu kratku mengu pa cemo vidjeti 🤗 
    Nadam se da ste sve dobro, drzim vam palceve da cim prije dobijete svoje bebice, Eni tebe posebno grlim i ljubim🥰❤️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.