Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    21. Prosinac 2023. 21:56

Mareeeee3112

eni233

jane23

Ja sam u ovaj ciklus krenula ozbiljnije nego ikad. LH trakice spremne. Danas mi je 13. dan ciklusa i zapocela sam s mjerenjem (ovulacija mi je u prosjeku oko 17. dana). Muci me malo sto mi je na nalazu krvi TSH na 3.1 pa ne znam moze li to srusiti sve nade :(
    Cekam termin kod endokrinologice, ali tek za mjesec dana. Imate li vi iskustva s time?

Mislim da ne , ima tu jedna draga cura Mare kojoj je isto TSH bio na 3 i svjedno ostala trudna i to Full brzo .. nek me ispravi Mare ako sam krivo shvatila ❤️❤️ a tebi sretni mila 🥰😘

Jutrooo tako je ja sam ostala trudna sad sa 3.5 i s prvom bebom sa 5.5 vazni su i drugi parametri anti tpo….t3 i t4 itd… meni nije smetalo pri zacecu jer se tsh mjenja i po raspolozenju ali kad sam ostala trudna pijem eutirox najmanji od 25😊

eni233 i mare hvala vam puno na odgovorima! Mislila sam da je to presudno! 
    Kad si ostala trudna, jesi li odmah dobila eutirox ili si ga uvela tek nakon nekog vremena? Kod moje ginekologice se termin ceka po mjesec ipo! Uzasne su guzve kod socijalnih doktora. 

Cure, zao mi je za negativne testove. Sigurna sam da Nova godina donosi puno plusica i puno lijepih vijesti! Parne godine su sretne!! 🥰

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

Mareeeee3112
    22. Prosinac 2023. 05:28

jane23

Mareeeee3112

eni233

jane23

Ja sam u ovaj ciklus krenula ozbiljnije nego ikad. LH trakice spremne. Danas mi je 13. dan ciklusa i zapocela sam s mjerenjem (ovulacija mi je u prosjeku oko 17. dana). Muci me malo sto mi je na nalazu krvi TSH na 3.1 pa ne znam moze li to srusiti sve nade :(
    Cekam termin kod endokrinologice, ali tek za mjesec dana. Imate li vi iskustva s time?

Mislim da ne , ima tu jedna draga cura Mare kojoj je isto TSH bio na 3 i svjedno ostala trudna i to Full brzo .. nek me ispravi Mare ako sam krivo shvatila ❤️❤️ a tebi sretni mila 🥰😘

Jutrooo tako je ja sam ostala trudna sad sa 3.5 i s prvom bebom sa 5.5 vazni su i drugi parametri anti tpo….t3 i t4 itd… meni nije smetalo pri zacecu jer se tsh mjenja i po raspolozenju ali kad sam ostala trudna pijem eutirox najmanji od 25😊

eni233 i mare hvala vam puno na odgovorima! Mislila sam da je to presudno!
    Kad si ostala trudna, jesi li odmah dobila eutirox ili si ga uvela tek nakon nekog vremena? Kod moje ginekologice se termin ceka po mjesec ipo! Uzasne su guzve kod socijalnih doktora.

Cure, zao mi je za negativne testove. Sigurna sam da Nova godina donosi puno plusica i puno lijepih vijesti! Parne godine su sretne!! 🥰

Jutro...nije mi davala ginekologica eutirox vec endokrinolog...kod nje sam radila sve nalaze stitnjace itd ...prije trudnoce sam isla na kompletnu obbradu  s obzirom da sam bila dobila par kg i od korone su mi se ciklusi zeznuli osjecala sam da to nije to... endo ...mi je rekla nikakve tablete i sto duze bez to bolje da nece u mene stavljat nepotrebno jedino ako ostanem trudna tad mi je bio 5.5 do 6.5 .... ostala sam trudna 3 tj poslije... od prve....
    Znaci normala je do 5.5 ali u trudnoci bi bilo dobro ovisno o mjesecima trudnoce biti oko 2 ...2.5..pa 3 ...3.5 kazem ovisno o mjesecima trudnoce jer se to mjenja....
    Znaci sama stitnjaca ti ne smeta za trudnocu bitni su i ostali parametri tek ako nekih godinu dana ne mozes ostat trudna onda ce probat s ljekovima... evo kazem tako je moja rekla zapravo dve... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lunolina
    22. Prosinac 2023. 07:44

Cure, zao mi je zbog negativnih testova i zbog M koje su dosle. 
    .
    December meni ovo vise zvuci kao implantacijsko nego kao M. Kakvo ti je stanje danas?
    .
    Citala sam neko istrazivanje koje kaze ako se nakon inseminacije lezi 15 minuta da je tako 27% zena ostalo trudno, a one koje nisu lezale od njih je 13% ostalo trudno. Dakle, ipak lezanje pomaze bez obzira sto kazu da ne treba lezati nakon odnosa🤷🏻‍♀️
    .
    Ja sam 9.dc i mi bi danas trebali poceti s pokrivanjem, a moja prehlada se pretvorila u prehladetinu s temperaturom od 39 (ispod 38 ne ide vec 2 dana) i sve se bojim da necemo uspjeti pokriti ☹️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    22. Prosinac 2023. 08:51

Hej curke , evo ja sam jučer dogovorila konzultacije u Vinogradskoj pa ću čuti što imaju oni za reci .. ja ću sad sljedeće godine 35 navršiti a to je pred vratima , pa mislim da mi je glupo da gubim vrijeme  , možda će u Vinogradskoj predložiti nešto drugo osim inseminacije s obzirom na nas spermiogram , koliko god je uredan ali je sve u donjim granicama i opet je loš . Dali su nam termin 17.1 .. pa se nadam da će mi tamo imati nešto bolje za predložiti a obzirom na sve . 
    Ja evo (ne ) očekujem M 1.1.2024 ali iako sumnjam da će nešto biti ovog ciklusa jer ništa drugačije nemam , tek sam 5 dpo ali opet identično se osjećam kao i svaki ciklus ..jedino je drugačije da nemogu doći na zelenu granu od bolesti kako sam bila . Evo sretno svim curama u i nadam se da će ipak koja od Vas imati svoje božićno čudo ❤️❤️❤️🤞🤞🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    22. Prosinac 2023. 10:33

eni233

Hej curke , evo ja sam jučer dogovorila konzultacije u Vinogradskoj pa ću čuti što imaju oni za reci .. ja ću sad sljedeće godine 35 navršiti a to je pred vratima , pa mislim da mi je glupo da gubim vrijeme , možda će u Vinogradskoj predložiti nešto drugo osim inseminacije s obzirom na nas spermiogram , koliko god je uredan ali je sve u donjim granicama i opet je loš . Dali su nam termin 17.1 .. pa se nadam da će mi tamo imati nešto bolje za predložiti a obzirom na sve .
    Ja evo (ne ) očekujem M 1.1.2024 ali iako sumnjam da će nešto biti ovog ciklusa jer ništa drugačije nemam , tek sam 5 dpo ali opet identično se osjećam kao i svaki ciklus ..jedino je drugačije da nemogu doći na zelenu granu od bolesti kako sam bila . Evo sretno svim curama u i nadam se da će ipak koja od Vas imati svoje božićno čudo ❤️❤️❤️🤞🤞🤞

Drzim palceve da ipak nesto bude od ovog ciklusa i da za novu godinu kukas kako ti je muka🙈🤭

Super za Vinogradsku! Brzo su te primili!

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• eni233
    22. Prosinac 2023. 11:05

Lunolina

eni233

Hej curke , evo ja sam jučer dogovorila konzultacije u Vinogradskoj pa ću čuti što imaju oni za reci .. ja ću sad sljedeće godine 35 navršiti a to je pred vratima , pa mislim da mi je glupo da gubim vrijeme , možda će u Vinogradskoj predložiti nešto drugo osim inseminacije s obzirom na nas spermiogram , koliko god je uredan ali je sve u donjim granicama i opet je loš . Dali su nam termin 17.1 .. pa se nadam da će mi tamo imati nešto bolje za predložiti a obzirom na sve .

Drzim palceve da ipak nesto bude od ovog ciklusa i da za novu godinu kukas kako ti je muka🙈🤭

Super za Vinogradsku! Brzo su te primili!

Hahahha rjeci ti se pozlatile 🤣💪🤞🤞 da i ja sam se baš iznenadila za konzultacije kako su nas brzo naručili 🥰🤷‍♀️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• mariposa1510
    22. Prosinac 2023. 11:57

eni233

U Vinogradskoj te budu poslali najprije na prohodnost vjerojatno (ako nisi već to obavila, oprosti, ne sjećam se). I to nećeš čekati dugo, vjerojatno odmah s idućim ciklusom. Sretno ti bilo u svakom slučaju, nadam se da ćeš biti zadovoljna njihovim pristupom. 
    Ja ću ih nazvati sad s idućim ciklusom da obavimo prohodnost pa se nadam početkom siječnja dobit termin! Ako ne dobijem u Vinogradskoj termin, idem onda privatno to obavit, jako sam nestrpljiva već i ne mogu čekati više da mi mjeseci prolaze 
    Danas mi je 9.dpo i prvi put sam jutros osjećala ogromnu želju i nagon da se testiram, ali nisam ipak.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

December2024
    22. Prosinac 2023. 12:37

Bok cure ostala sam duzna test od jutros.. 
    ocitan u roku .. al kako je guzva i strka na poslu pred inventuru sad se javljam tek .. 

https://ibb.co/svncK6X 
    u medjuvremenu je krenula bas krv i ugrusci tako da sam izgubila svaku nadu u ovaj ciklus nazalost 💔

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• BikMik
    22. Prosinac 2023. 12:53

Ja sam 11DPO i jutros dobar snjesko, grudi ispuhane, tako da nista od mene def. Dosla sam sinoc iz Njemacke kod roditelja, pa mi je malo lakse i nisam se ni rasplakala kako bi inace. Ali svo vrijeme mi je cvor u stomaku, jos sad obilazenje svih drugarica sa djecom i to po troje.
    Mariposa znam kako ti je, ja zbilja ne znam kako da se strpim do marta do postupka, def je dobar savjet se opustiti i raditi na kvaliteti svega, ali ne znam jesam li dovoljno jaka se strpiti. Na poslu svi samo idu na trudnicka, jedva izdrzim dane neke.
    Ali dobro, Bog nam nije dao Krst koji ne mozemo izdrzat, tako da sve ce biti dobro svima nama 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Xoxo23
    22. Prosinac 2023. 13:05

December2024

Bok cure ostala sam duzna test od jutros..
    ocitan u roku .. al kako je guzva i strka na poslu pred inventuru sad se javljam tek ..

https://ibb.co/svncK6X
    u medjuvremenu je krenula bas krv i ugrusci tako da sam izgubila svaku nadu u ovaj ciklus nazalost 💔

Po meni je ovo pozitivno.. mislim da bi tribala izvadit betu.. možda je biokemijska trudnoća bila.. al za svaki slučaj izvadi betu obavezno da nebi bila vanmaternicna 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.