Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    29. Studeni 2023. 07:58

Iglica8

Lela drzim fige da se beta pravilno dupla i da sve bude okej 🙏🏻
    Cure, kad pricate o temperaturi, znam da mjerite prvu jutarnju i da je ona ispravan pokazatelj, a da li se i na ovoj dnevnoj temperaturi vide neke promjene tipa da je malo povisena ili trudnoca ne utjece na dnevnu temperaturu je li netko to primijetio?

Hvala ti. ❤️
    Ja nisam mjerila u proslim trudnocama pa ne znam, ali ako hoces mogu mjeriti i popodne pa da vidimo sto ce se događati. 😁

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    29. Studeni 2023. 08:03

Lela draga, nemoj se zamarati tim stvarima. Na temp toooliko stvari moze utjecati. Najbitnije ti je da se beta podupla, to znas i sama svakako...da ne krvaris i nemas nikakvih bolova ekstremnih i onda u miru mozes cekati svoj prvi uzv❤️ 
    Bit ce sve ok, mora i ne moze drugacije🫂
    Btw, ja sam tim progesteron😂 i jedino bi rsdi prijasnjeg spontanog trazila doktora da mi pusti utrice (ne radi tempice).. moze samo pomoci!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    29. Studeni 2023. 08:10

Martina1931

Lela draga, nemoj se zamarati tim stvarima. Na temp toooliko stvari moze utjecati. Najbitnije ti je da se beta podupla, to znas i sama svakako…da ne krvaris i nemas nikakvih bolova ekstremnih i onda u miru mozes cekati svoj prvi uzv❤️
    Btw, ja sam tim progesteron😂 i jedino bi rsdi prijasnjeg spontanog trazila doktora da mi pusti utrice (ne radi tempice).. moze samo pomoci!

A vidjet cemo sve danas popodne. Nemam sad sto tu previse misliti ni razbijati glavu kad ne mogu utjecati. Rok na utrogestanu mi je do 2025 tako da sam sinoc odmah stavila jedan od 200. Danas kad vidim betu cu zvati dr da mi napise recept za jos jer ih imam samo 10, dat ce mi ih sigurno, u svakoj trudnoci mi ih je dala bez problema. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    29. Studeni 2023. 08:16

Lela91

Martina1931

Lela draga, nemoj se zamarati tim stvarima. Na temp toooliko stvari moze utjecati. Najbitnije ti je da se beta podupla, to znas i sama svakako…da ne krvaris i nemas nikakvih bolova ekstremnih i onda u miru mozes cekati svoj prvi uzv❤️

A vidjet cemo sve danas popodne. Nemam sad sto tu previse misliti ni razbijati glavu kad ne mogu utjecati. Rok na utrogestanu mi je do 2025 tako da sam sinoc odmah stavila jedan od 200. Danas kad vidim betu cu zvati dr da mi napise recept za jos jer ih imam samo 10, dat ce mi ih sigurno, u svakoj trudnoci mi ih je dala bez problema.

Samo gledaj ih ravnomjerno koristiti, nije dobro tipa da sad ih 5dana koristis i onda prestanes jer to uzrokujr nagli pad progesterona. Al svakako ako ce ti pustiti, svejedno imat ces ih dovoljno🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    29. Studeni 2023. 08:19

Martina1931

Lela91

Martina1931

Samo gledaj ih ravnomjerno koristiti, nije dobro tipa da sad ih 5dana koristis i onda prestanes jer to uzrokujr nagli pad progesterona. Al svakako ako ce ti pustiti, svejedno imat ces ih dovoljno🤗

Da, to me brinulo pa sam razmisljala hocu li odmah poceti ili ne, ali sam odlucila da hocu. Pa ako dr bas bude zezala, uvijek se nekako moze doci do recepta. 
    Kako si ti? U lijepim tjednima si vec. ❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    29. Studeni 2023. 08:22

Lela91

Martina1931

Lela91

Martina1931

Da, to me brinulo pa sam razmisljala hocu li odmah poceti ili ne, ali sam odlucila da hocu. Pa ako dr bas bude zezala, uvijek se nekako moze doci do recepta.

Ma da, naci ces nacin kako onda doci do njih..sve se moze kad se hoce👌
    .
    Ja sam generalno ok, ovisi od dana. U minusu sam 5kila od povracanja i mucnina, pa slabo izlazim iz stana uopce. Em sto me strah da cu se izrigati vanka, em nemam snage uopce🤷‍♀️ al bude valjda brzo prestalo. Sve samo da bude ok🙏

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    29. Studeni 2023. 08:45

Martina1931

Lela91

Martina1931

Lela91

Martina1931

Ma da, naci ces nacin kako onda doci do njih..sve se moze kad se hoce👌
    .
    Ja sam generalno ok, ovisi od dana. U minusu sam 5kila od povracanja i mucnina, pa slabo izlazim iz stana uopce. Em sto me strah da cu se izrigati vanka, em nemam snage uopce🤷‍♀️ al bude valjda brzo prestalo. Sve samo da bude ok🙏

Uh, bas mi je zao. Znam kako ti je, ja sam imala uzasne mucnine s malom. Izdrzi jos malo pa ce proci kao rukom odnesene. 🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• eni233
    29. Studeni 2023. 09:55

Anchyyyy

EniiIvyyy Cekam testice Vase 🥰🥰🤣
    FreyaaHvala ti puno 🤞🤞
    Novim curama dobrodošle i želim Vam da što prije pdete na trudnicke teme 💪💪🤞

Meni je počeo smeđi iscjedak , znaci M dolazi .. ja sam otpisana . Čekamo ivyyy i navijamo za nju ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Ivyyyy
    29. Studeni 2023. 10:34

eni233

Anchyyyy

EniiIvyyy Cekam testice Vase 🥰🥰🤣
    FreyaaHvala ti puno 🤞🤞
    Novim curama dobrodošle i želim Vam da što prije pdete na trudnicke teme 💪💪🤞
    Meni je počeo smeđi iscjedak , znaci M dolazi .. ja sam otpisana . Čekamo ivyyy i navijamo za nju ❤️

Meni se vrti danas malo, inace jos nista...

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Lunolina
    29. Studeni 2023. 10:50

Iglica8

Lela drzim fige da se beta pravilno dupla i da sve bude okej 🙏🏻
    Cure, kad pricate o temperaturi, znam da mjerite prvu jutarnju i da je ona ispravan pokazatelj, a da li se i na ovoj dnevnoj temperaturi vide neke promjene tipa da je malo povisena ili trudnoca ne utjece na dnevnu temperaturu je li netko to primijetio?

Ja sam mjerila jedan mjesec bazalnu i dnevnu (uvijek nakon posla u 17.30) i bila mi je uvijek jednako visa od bazalne, cini mi se da je razlika bila 0,6stupnja. S tim da mi je dnevna pratila sutrasnju bazalnu. 
    .
    Eni, zao mi je sto si otpisana.
    .
    Ivyyy zapocni pozitivan niz!!❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.