Bok cure, vraćam se ponovo na forum. Drago mi je vidjeti da su mnoge djevojke od perioda kad sam bila tu trudne. Da li je neka od vas imala mozda problem sa poremećajem ciklusa nakon pobacaja, biokemijske.. Meni nikako da se stabilizuje, ovulacije su mi uvijek bile rano ali su bile kvalitetne, sad su još ranije 😔..
@Anchyyy vidim da si i ti imala histeroskopiju, ja sam prosli mjesec obavila laparoskopiju sa histeroskopijom, da li ti je uredu ciklus poslije bio..
@Martina, cestitam 🥰, beta je savrsena, posebno mi je drago vidjeti nekog sa one naše grupe sa pozitivnom betom
U ponedjeljak* ne u srijedu, a ne zezam se…u panici sam i za najmanju sitnicu. Znaci 2dana razlike
Muz mi govori da nisam normalna, da je nalaz skolski i da se opustim🙁
Eh, da nam se bilo kome opustiti kad nam netko kaže "opusti se"... 😂
Ali slažem se s ovim dijelom da mi se nalaz čini školski, nema tog kalkulatora koji ti može točno u jedinicu procijeniti, niti je to uopće nužno, bitno je okvirno, a tvoje se duplanje stvarno čini najbliže školski očekivanom moguće 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Martina top ti je nalaz nemaš šta brinuti ❤️❤️🥰😍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Stvarno to mislite? Ne govorite da me utjesite?😐 svakako sam sutra kod gin al nisam normalna, skoro pa panicni napadaj sam dozivjela hah
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Obavila sam jucer pa cu vidjet kako ce bit, za sad imam povremena krvarenja bas svijeze krvi.
Kakvi su tebi ciklusi bili nakon toga?
Kod mene je isto tako bilo 3 4 dana, po malo, ali ja sam imala i laparoskopiju. Ciklus mi je došao na 22 dana, ali ne bas obilan kao inace,. Iako mi je doktor rekao da će sigurno kasniti, meni je opet uranio.
Stvarno to mislite? Ne govorite da me utjesite?😐 svakako sam sutra kod gin al nisam normalna, skoro pa panicni napadaj sam dozivjela hah
Stvarno najstvarnije 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ok smirio me muz malo sad, kaze da dramatiziram nepotrebno haha
Freya, hvala ti❤️ kako si ti, jesi dobro?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Bebolinaevo da ti se javim s histeroskopije, prvi dojam tamo savrsen, toliko je uredeno, sestre jako ljubazne, bilo nas je u sobi dosta ali nismo medusobno komunicirale jer su sestre i doktori bili u istoj prostoriji.
Napravili su mi uzv prije i doktor je rekao da ce uci s tim tankim histeroskopim da se radi sto manja trauma.
Ja sam jedina koja je isla na taj betoci u prostoriji druge su isle bas na histero kojima je dijagnosticirani polipi ili nesto i samo sam cula da mogu iduci mj odma u postupak samo moraju doci na kontrolu za dva tj.
Uglavnom meni nista nisu govorili samo mi je doktor na kraju objasnio kako su uspjeli uci i to je to. Nista nije spominjao da su nasli tipa polipe ili nesto tako mislim da je to sve uredu jer bi nesto vidjeli ja se nadam.
U biti on je napisao uputstva kako da udu, po nalazu mi se cini sve uredno.
Evo nalazhttps://ibb.co/jTXzV5Y
Dobili su navigaciju i sad po njoj trebaju ući i staviti embrij.
Ali i meni je dr na UZV isto kao vidio taj neki ožiljak pa kaže treba njega proći i nakon njega tek staviti embrij.
Sad ne znam kaj da radim.
.
Mariposa i mi smo jedno vrijeme imali tih problema pa kad bi i pitao kad su mi dani rekla bi da imamo vremena. I tada u te dane bi svaki drugi dan odradili i to je to.
.
Ovo za ginekologe ne znam šta bi rekla. Moj je isto koma a tek došla kod njega, bila jednom mna pregledu i išla plačući doma. Sad mi služi samo za pisanje uputnica i recepata što god dr iz bolnice traže vezano za postupak.
.
Martina pa super kad možeš tako biti doma i puna plaća. Komplikacije su manje dosta plaćene pa se ne isplati. Ali tebi uz tvoj posao bolje ostati kući.
Ja bi na tvom mjestu otisla privatno na dijagnosticku da znas da si dala sve od sebe i trazila bi isto da ti napisu tocno kako uci u maternicu da budes mirnija jer taj mir ti nista ne moze platit. To je moj savjet jer ako dodes do transfera pa neki problem bude tipa kao kod mene samo ces izgubit vrijeme a tebi je vrijeme jako bitno.
Koliko sam shvatila ostale cure koje su isle na histero imale su neku dijagnozu pa ocito ne salju ako bas nema neke velike indikacije za to.
🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Joj na krivunporuku se referirala ...smjesno mi je bilo ovo od martine trebam li se brinuti ...ono razlike...😅😅😅netrebas ...cestitam beta je super
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Martina moja seka je imala betu krajem 6. Tjedna oko 26000 i sumnjali su na blizance .. pa ju je gin poslala vaditi da vidi ak se dupla jer je sumnjala da su mozda blizanci. Al nioj je bila 50 000 tj nije se bas tocno poduplala i eto sve je u redu .. ne sekiraj se 💞
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji