Ja nisam rekla da ne mogu prihvatiti negativan rezultat, nego da mi ubise sve nade u ovaj ciklus, svakako je isto jel mi neg test ili niska bazalna ili ne znam sta..
bit ce svakako kako je sudjeno
Nisam se referirala na tebe vec opcenito ... meni je bilo koma na pocetku ono vec sam 7 dpo il 8 vidla da nista od ciklusa i bilo mi je deprimirajuce ...uzas ...pa sam radila stanku.....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja nisam rekla da ne mogu prihvatiti negativan rezultat, nego da mi ubise sve nade u ovaj ciklus, svakako je isto jel mi neg test ili niska bazalna ili ne znam sta..
bit ce svakako kako je sudjeno
Zasto tebi ubise nadu tek si pocela prvi put mjerit ? I tek si 5 dpo a i sama si rekla da se vrtis po noci i budis ... nemoj si to radit...bzv...probaj uc optimisticna meni su tvoje tempice super za sad nemaju svi isto ... treba vise ciklusa da bi razumjela svoje temperature a ja se zbilja nadam da ih ti neces ni trebat ...😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja se isto tek ucim mjerit, ovo mi je 3.ciklus, ali sam redovita i za moju psihu mi puno pomaze kad vec 7,8dpo znam otprilike na cemu sam... ja sam se osobno bas mucila iz mjeseca u mjesec piskeci testove na 11, 12 dpo... sve smo razlicite, ali glavu gore i nemoj se deprimirat brzo, uvijek ima nade ❤
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Vjv si upravu, volim ja citat ta stiva..koju knjigu si citala mare?
Dal vadis privatno betu ili?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vjv si upravu, volim ja citat ta stiva..koju knjigu si citala mare?
Dal vadis privatno betu ili?
Da, jos cekam rezultate🤦♀️🤦♀️🤦♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ne moram reci da sam si vec zafilmala da mi ne zele poslat rezultate da me ne rastuze.....haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ne moram reci da sam si vec zafilmala da mi ne zele poslat rezultate da me ne rastuze…..haha
🙈a jesi opicena ...bome dugo cekas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ne moram reci da sam si vec zafilmala da mi ne zele poslat rezultate da me ne rastuze…..haha
Maa neee .. jaoooo ..ako si išla preko uputnice si pogledaj na egradani možda su ti rezultati već gore 😁 a ako si išla privatno znaju ti rezultate tek idući dan poslati u jutro , tako su meni progesteron dok sam vadila . Tako da rezultat je dobar kako mora biti nemoj donositi zaključke ❤️❤️😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
🙈a jesi opicena …bome dugo cekas
Da, rekli su do 17h poslati....prosli put su poslali oko 17i30. A moraji do 19, do tad rade
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Maa neee .. jaoooo ..ako si išla preko uputnice si pogledaj na egradani možda su ti rezultati već gore 😁 a ako si išla privatno znaju ti rezultate tek idući dan poslati u jutro , tako su meni progesteron dok sam vadila . Tako da rezultat je dobar kako mora biti nemoj donositi zaključke ❤️❤️😘
A muz me zeza, briga Breyera jel tvoj nalaz dobar ili ne haha vjv im je guzva
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji