Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M-P
    16. Listopad 2023. 08:01

ruis

Moje koristenje forma ravno je nekoj bakici
    Oprostite sto spamujem. Snaci cu se valjda haha…

Bez brige. Tako i ja.. bas se sjetim da bi jos nesto mogla napisat. A svi drugi posalju u jednoj poruci sve 🤭 ja ih i tri posaljem 🤦‍♀️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Bebolina2024
    16. Listopad 2023. 08:03

BikMik onda se i ti pratiš s nama. Ima nas onda 5 u ovom tjednu s ovulacijama. Morat će plusevi krenuti za dva tjedna 😊
    Mene je glava bolila od petka, jutros sam još tabletu pilani konačno popustila. Danas ću prvu trakicu. Bila sam jutros oko 5.30 na WC pa ću zadržati do 9,10 dok se vratim iz kupovine pa pišnem da vidim stanje. Muž i ja se dogovorili da se keksamo samo kad smo sami doma da možemo u miru kako spada a ne paziti da nas mali ne čuje. Ja rekla ja ti pošaljem poruku i da znaš da se pop družimo u sobi jer su mi plodni dani. Kaže nisi mi trebala reći da su ti plodni dani jer ću imati blokadu. Ja rekla tako ionako nećemo ništa napraviti ali idemo se keksati za gušt 😂. Valjda će zaboraviti da su mi plodni dani.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    16. Listopad 2023. 08:05

Mareeeee

Martina1931

Bas sam vam mislila reci to za cervix, dr mi je rekla da prestanem ceprkati po tome jer ne moze nista donijeti, a samo cu neku bakteriju skupiti😂

A kaj san ti ja rekla🤣🤣🤣
    Cure moje ja prava plavusa trudnica dodem kod ginekologa sastrane je odmah i opca praksa i gledam kak ljudi kod njih ulaze a kod moje niko i pogledam radno vrijeme pon i sri popodne a uto …cet i pet ujutro i ja udem unutra bila neka sestra i pitam pa kak je ona mene ujutro onda narucila 17.10 u 7 a one meni pa danas je 16🤣🤣🤣🤣🤣i pitaju dal sam trudna🤣🤣🤣znaci trudna i zbunjena sutra nova sansa🤣🤣🤣

Tebi se baš sviđa ići tamo kod njih pa ideš 2 dana za redom 😂
    Trudnički mozak, što reći.
    Sretno sutra 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lela91
    16. Listopad 2023. 08:14

Bebolina2024

BikMik onda se i ti pratiš s nama. Ima nas onda 5 u ovom tjednu s ovulacijama. Morat će plusevi krenuti za dva tjedna 😊
    Mene je glava bolila od petka, jutros sam još tabletu pilani konačno popustila. Danas ću prvu trakicu. Bila sam jutros oko 5.30 na WC pa ću zadržati do 9,10 dok se vratim iz kupovine pa pišnem da vidim stanje. Muž i ja se dogovorili da se keksamo samo kad smo sami doma da možemo u miru kako spada a ne paziti da nas mali ne čuje. Ja rekla ja ti pošaljem poruku i da znaš da se pop družimo u sobi jer su mi plodni dani. Kaže nisi mi trebala reći da su ti plodni dani jer ću imati blokadu. Ja rekla tako ionako nećemo ništa napraviti ali idemo se keksati za gušt 😂. Valjda će zaboraviti da su mi plodni dani.

A barem neki postotak plusica da bude. 😁
    I meni je uvijek panika da nas mala ne cuje. Ona jos ne ide u vrtic, muz radi po cijele dane tako da jedino navecer imamo vremena, a ova moja se jos uvijek zna probudit po noci. 🙄

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Lela91
    16. Listopad 2023. 08:15

Mareeeee

Martina1931

Bas sam vam mislila reci to za cervix, dr mi je rekla da prestanem ceprkati po tome jer ne moze nista donijeti, a samo cu neku bakteriju skupiti😂

A kaj san ti ja rekla🤣🤣🤣
    Cure moje ja prava plavusa trudnica dodem kod ginekologa sastrane je odmah i opca praksa i gledam kak ljudi kod njih ulaze a kod moje niko i pogledam radno vrijeme pon i sri popodne a uto …cet i pet ujutro i ja udem unutra bila neka sestra i pitam pa kak je ona mene ujutro onda narucila 17.10 u 7 a one meni pa danas je 16🤣🤣🤣🤣🤣i pitaju dal sam trudna🤣🤣🤣znaci trudna i zbunjena sutra nova sansa🤣🤣🤣

Trudnicki i mameci mozak u jednom. 😂
    A desi se, sta ces. Drzim fige za sutra! 🤞🏻🥰

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    16. Listopad 2023. 08:18

Lela91

Mareeeee

Martina1931

A kaj san ti ja rekla🤣🤣🤣

Ma mali mi je i bolestan cijelu noc cistimo nos😎šou ... al kak smo i ja i muz zabrijala to je ludnica😂malo sam se prošpancirala🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    16. Listopad 2023. 08:27

Mareeeee

Lela91

Mareeeee

Martina1931

A kaj san ti ja rekla🤣🤣🤣

Ma mali mi je i bolestan cijelu noc cistimo nos😎šou … al kak smo i ja i muz zabrijala to je ludnica😂malo sam se prošpancirala🤣

Savjet za zacepljen nosic: pol glavice kapule blizu kreveta. Smrdi soba ujutro za poludit, ali stvarno pomaze. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Mareeeee3112
    16. Listopad 2023. 08:37

Lela91

Mareeeee

Lela91

Mareeeee

Martina1931

A kaj san ti ja rekla🤣🤣🤣

Ma mali mi je i bolestan cijelu noc cistimo nos😎šou … al kak smo i ja i muz zabrijala to je ludnica😂malo sam se prošpancirala🤣

Savjet za zacepljen nosic: pol glavice kapule blizu kreveta. Smrdi soba ujutro za poludit, ali stvarno pomaze. 😅

Ima 11 mj sad ce i nezna iskasljat ... sve mu se sljeva u grlo nemre spavat vucem ja to njemu iz nosa al kad mu je u grlu...tempicu nema

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lela91
    16. Listopad 2023. 08:42

Mareeeee

Lela91

Mareeeee

Lela91

Mareeeee

Martina1931

A kaj san ti ja rekla🤣🤣🤣

Ima 11 mj sad ce i nezna iskasljat … sve mu se sljeva u grlo nemre spavat vucem ja to njemu iz nosa al kad mu je u grlu…tempicu nema

Ma znam. Moja je jako bolezljiva i prosli smo tisucu tih viroza u ovih par godina. Sve me strah sta ce bit kad krene u vrtic. 🙄
    Nema tu bas neke velike pomoci osim cistit nosic i cekat da prođe. Ali mojoj stvarno pomogne ta kapula kad je zacepljen, ne kad se sljeva vec u grlo. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

pistacija13
    16. Listopad 2023. 09:13

Mare 😂😂😂 top!
    .
    Od moje M i dalje nista, ali nisam imala hrabrosti piskiti testic. Mozda sutra. Puse svima 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.