S tim da je u petak, na 11 dpo, test bio negativan (10 mlu, prva jutarnja mokraća)
3 dana n8je malo i nadam se da ti se ciklus nije poremetio svidaju mi se simptomi zelim ti ono najlijepse 😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
S tim da je u petak, na 11 dpo, test bio negativan (10 mlu, prva jutarnja mokraća)
Meni ti je s prvom trudnocom na 12 dpo od 10 mlu bio tek pozitivan a na 10 dpo negativan s tim da uzmmi u obzir da si mozda jedan dan fulala …tak da..eto moje iskustvo
Testirat ću sutra ujutro ako ne dođe do kraja dana M. Isto s testom od 10 mlu. samo što imam traume od negativnih testova, naradije bi čekala još 7 dana
Ja sam se bojala pisnut pa pisala lh😂🤣🤣🤣dan prije smjeh
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
3 dana n8je malo i nadam se da ti se ciklus nije poremetio svidaju mi se simptomi zelim ti ono najlijepse 😍
❤️❤️❤️
❤️❤️❤️
Cek jel to tebi tek 3 ciklus pokusavanja?😊😊😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
❤️❤️❤️
Četvrti
❤️❤️❤️
Četvrti
Ma super si 😊😊😊... lijepo ..zelim da ti bude ovaj friski i dobitan😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala ti Mare
Bit će kako mora, ali i ja se nadam onom najljepšem - kako za sebe tako i za sve cure ovdje ❤️
Mare ja spavam tako popodne a preko noci se budim malo malo na wc 🫣
Pistacija drzim fige. Meni zvuci super. Iako sam i ja
Mislila da moraju bit neznam kakvi simptomi a eto sad na
Kraju nisu bas neki. Mozda ce tek krenuti. Ne znam dal si pratila al meni je isto bio negativan pa onda dan nakon pozitivan i to ono. Na oko nevidljivo . Puno znaci i taj jedan dan.
Eni kuzim te. Svakako cekamo i nadamo se plusicu❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ivyyyy, sto se bazalne tice..evo mene opet sa istrazivanjima😂 al sam citala.jednu doktorsku disertaciju gdje objasnjava zasto je mjerenje bt dosta nezahvalno i ne treba se puno na to oslanjati..ako zelis mogu zalijepiti, al ukratko jer postoje progesteronski skokovi i talasi u lutealnoj fazi pa moze i temp varirati o tome.🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ivyyyy,sto se bazalne tice..evo mene opet sa istrazivanjima😂 al sam citala.jednu doktorsku disertaciju gdje objasnjava zasto je mjerenje bt dosta nezahvalno i ne treba se puno na to oslanjati..ako zelis mogu zalijepiti, al ukratko jer postoje progesteronski skokovi i talasi u lutealnoj fazi pa moze i temp varirati o tome.🙈
Zalijepi, mene ta bazalna unisti svaku nadu🤦♀️
S tim da je cerviks jos uvijek visok i mekan, ali dobro, nista to ne mora da znaci 😂
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji