Ne znam bas to previse pratiti, ali dosta je visoko, sve je mekano i kao otvoreno :D
Sretno Ivyyy, bit ce kako Bog da, ali ti se divim na stroljenjju za testiranje stvarno, ja sam bas losa u tome ❤️
Mekano i da je cerviks visoko je isto jedan od znakova trudnoće U subotu pišni testić, do tada bi trebalo biti bolje vidljivo. 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Pa ja ne radim test jer mislim da ce mi biti lakse kad krene M, nego kad vidim neg test, ali da je sve kako treba nije, nijedan mjesec mi ovako nije bilo, i stvarno su ni ciklusi bili redovni do 36 dc, ovo je sad sve onako..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Ma ja, meni je najbolje cekat do subote za testirat se, imamo neke goste veceras, ali preskocim tu alkohol za svaki slucaj.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cijelo vrijeme imam neki glas u sebi, ne znam, nisam radila test jer mi je pala temp i kad sam ustala osjetila sam grceve i kao da mi je nesto poteklo, pocela me je vrucina i mucnina, i ja sam bila 99% uvjerena da sam dobila.. medjutim kad sam sjela na wc nista, oprala sam zube sredila se reko proc ce, i ajde malo prodje i ja krenula da se oblacim za poso, opet grcevi i mucnina mislila sam da cu se onesvjestit, i reko evo sad je poteklo, ja gurnula prste cak da se ispovracam kakva mi je muka bila al nista, i hajde reko na wc, kad ono stolica mekana al nije proliv, i onda sam popila paracetamol jer sam mislila da tece, al medjutim nista..
znam da se mogu simptomi umisliti, i sama neke umislim, al ovakve stvari bas ne znam da sam si umislila.. ne kazem da sam trudna, ali ovako mi dosad nije bilo
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
09/25 TESA konzultacije
Mislim da ti je mozda najbolje da ipak uradis test sto prije i ne mucis se vise toliko, bar ces znati jel zbog T to sve.
I ja sam dobila odjednom grceve i diareju, tako mi je bilo i prosli put, ali isto je moguce da umisljam. I to je ok, svi znamo kako je ovo. Jos me sjece oko pupka i muka i kiselina, ali nista sto mi nije znalo biti, osim ovoga oko pupka.

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja se slažem sa curkama, bilo bi najbolje Ivyyy da napraviš test i da si mirna. Jer možda bas zbog tog stresa i iščekivanja ni ne može poteći M, jer tijelo osjeti sve naše misli🫣
Ja ti držim fige da je plusic🤞🏽🤞🏽🤞🏽, a ako nije opet ces znati na čemu si pa ti možda i krene M kad te stres pusti. Sto prije dođe prije će i proći 💪🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Da naravno, al nije ovo prvi ciklus da sam bas zabrijala da sam T i uvijek je dosla ko sat tocna, kazem nisam T mozda al da je nesto drugo jeste, jer ovo mi nikad nije bilo..
zvat cu danas ginekologicu i napravit termin za pon, pa nek vidi
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
09/25 TESA konzultacije
A test cu uraditi sutra, htjela sam danas al sam vec mislila da je dosla i pala mi je temp i zato nisam, ja sam do prekjucer mislila da ce doci, al nista
Sutra cu svakako raditi test ako danas ne dodje
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
09/25 TESA konzultacije
Ja se slažem sa curkama, bilo bi najbolje Ivyyyda napraviš test i da si mirna. Jer možda bas zbog tog stresa i iščekivanja ni ne može poteći M, jer tijelo osjeti sve naše misli🫣
Ja ti držim fige da je plusic🤞🏽🤞🏽🤞🏽, a ako nije opet ces znati na čemu si pa ti možda i krene M kad te stres pusti. Sto prije dođe prije će i proći 💪🏽
Kako si ti ? Kakvo je stanje s O?
Evo bas danas sam vadila progesteron, jer u pon nije bio siguran na uzv jel se stvara žuto tijelo, CINI mu se kaže, pa me poslao danas izvaditi😂 no comment..
od dva folikula jednog nije bilo u pon, valjda je pukao (to ćemo danas provjeriti s nalazom) a jedan je ostao i pretvorio se u cistu, koja bi trebala sama puci. Tako on kaže. Vidjet ćemo. Nisam bas optimistična. Bolje ovulacije imam bez tog majke mi 😂😂😂

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ne znam bas to previse pratiti, ali dosta je visoko, sve je mekano i kao otvoreno :D
Sretno Ivyyy, bit ce kako Bog da, ali ti se divim na stroljenjju za testiranje stvarno, ja sam bas losa u tome ❤️
Meni ti je na 9 dpo toliko bila sjena da niste ju mogli vidjet a ako je ti vidis ja vjerujem da je tu😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji