Ja sam 4dpo danas, i danas mi je pala bazalna..
Ivy nemoj nista otpisivati. Normalno je nakon prvog rasta temperature nakon ovulacije da temperatura oko 3.-4. dana malo posusta ili cak malo padne, a mozda je i implantacijsko :)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja sam 4dpo danas, i danas mi je pala bazalna..
Ma dobro će to biti , ne zamaraj se .. ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Od dana O osjecam to stezanje stomaka, tako sam i prvi put osjetila O, samo sto nije nestalo nego jos uvijek, sise i to nemam nista, msm nista neobicno.. pa vidjet cemo 😁
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Citam vas cure...
@Martina , ja sam imala smedje krvarenje na pocetku trudnoce i sve je zavrsilo odlicno.
Krvarenje je stalo nakon 7 dana i nije se nikada nista pojavilo.
To je moje iskustvo.
Cure, moram vam reci da ja ne planiram mjeriti bazalnu nakon ovulacije i ne planiram si pipati cervix.
To jednostavno nije za mene.
Ne zelim sebi priustiti toliko razmisljanje i jest ili nije...
Idemo na godisnji, tako da cu ponijeti samo jedan test sa sobom i planiram ga raditi 13DPO...
Do tada cu vam pisati ako se jave neki simptomi.
Ja sam danas 8DPO.
Ovaj ciklus planiramo pokriti sve plodne dane, bez lubrikanta.
Ukoliko se trudnoca ne desi ovaj mjesec, ja planiram ici na pretrage (ginekoloski pregled i hormoni).
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Citam vas cure…
@Martina , ja sam imala smedje krvarenje na pocetku trudnoce i sve je zavrsilo odlicno.
Krvarenje je stalo nakon 7 dana i nije se nikada nista pojavilo.
To je moje iskustvo.
Cure, moram vam reci da ja ne planiram mjeriti bazalnu nakon ovulacije i ne planiram si pipati cervix.
To jednostavno nije za mene.
Ne zelim sebi priustiti toliko razmisljanje i jest ili nije…
Idemo na godisnji, tako da cu ponijeti samo jedan test sa sobom i planiram ga raditi 13DPO…
Do tada cu vam pisati ako se jave neki simptomi.
Ja sam danas 8DPO.
Ovaj ciklus planiramo pokriti sve plodne dane, bez lubrikanta.
Ukoliko se trudnoca ne desi ovaj mjesec, ja planiram ici na pretrage (ginekoloski pregled i hormoni).
Nisam 8DPO, nego 8CD ...
Ima li neka od vas da je takodje otprilike u ovim danima?
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Mare držim ti fige sutra na pregledu
Martina žao mi je što si se stresirala oko iscjetka, nadam se da se sada osjećaš dobro i smirenije. Šaljem pozitivne vibre
Lela sretno s pokrivanjem 🤞
Bebolina, Lunolina, Ivyyy, Perpetua, Petra, Aneee i sve ostale cure... kiss ❤️
.
Ja sam kandidat za piškiti, 13 dpo a trebala sam dobiti prekjučer ili jučer (po kalendaru), ali s obzirom da je O bila 17 dc teoretski ni ne kasni. Muka mi je od negativnih testova, lakše je vidjeti crvenu mrlju. 11 dpo ujutro s prvim urinom je bilo negativno (10 mlu) i stvarno mi se ne piški sad Vidjet ću ujutro kako ću biti raspoložena...
Ne isključujem ni da O nije bila kak treba i da će se zbog toga ciklus produljiti (tako mi je bilo jedan mjesec ljetos - mislim da je izostala O i ciklus je trajao 31 dan. Inače su mi ciklusi 26-28)
Bebolina
Hvala ti❤️istina puno mi je lakše kad znam da imam te konzultacije i da smo se pokrenuli u tom pogledu .. bilo kako bilo ovaj mjesec ne stresiram se previše i baš sam nekako pomirena s nekim stvarima . I nemoze nitko ni ništa narušiti moj unutarnji mir koji trenutno osjećam🙏
Sretno i tebi i nadam se da ćeš uskoro imati neke pozitvne vjesti draga moja❤️😘😘
A i kad gledaš što nam stresiranje pomaže, na taj način nam je samo teže.
Hvala ti 😘
.
Ruis mi smo onda tu negdje po danima, ja sam 10.dc, i mariposa je isto tu negdje.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Mare držim ti fige sutra na pregleduMartina žao mi je što si se stresirala oko iscjetka, nadam se da se sada osjećaš dobro i smirenije. Šaljem pozitivne vibre
Lela sretno s pokrivanjem 🤞
Bebolina, Lunolina, Ivyyy, Perpetua, Petra, Aneee i sve ostale cure… kiss ❤️
.
Ja sam kandidat za piškiti, 13 dpo a trebala sam dobiti prekjučer ili jučer (po kalendaru), ali s obzirom da je O bila 17 dc teoretski ni ne kasni. Muka mi je od negativnih testova, lakše je vidjeti crvenu mrlju. 11 dpo ujutro s prvim urinom je bilo negativno (10 mlu) i stvarno mi se ne piški sadVidjet ću ujutro kako ću biti raspoložena…
Ne isključujem ni da O nije bila kak treba i da će se zbog toga ciklus produljiti (tako mi je bilo jedan mjesec ljetos - mislim da je izostala O i ciklus je trajao 31 dan. Inače su mi ciklusi 26-28)
A ja isto inače imam nekako cikluse 28, 29 dana ali nekad malo produži pa bude 33 dana, tako da je moje pravilo po najdužem ciklusu računam i ako ne dođe do tada onda radim 34.dc test ali meni na kraju ipak dođe do tada.
Tebi danas 30.dc? Možda ako je dođe da piškiš test u utorak ili srijedu.
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
je=ne
Martina sretno sutra, neka beta bude lijepa 🤞🤞
Mare sretno da čuješ srčeko i da budu dobre vijesti 🤞🤞