Ivyyy, jako lijepi peak🥰
Mare, pistacija, ma eto odradit cu taj test sutra da samo znam vise. Mrzim ovo cekanje..da bar znamo tipa odmah iduci dan nakon O jel bilo uspjesno ili ne🤣 gore mi je ova 2tjedna iscekivanja neg ist
Jesi napravila test?😍
Nisam, sutra cuuu
I to vjv tek poslije posla, zadnji put sam prije posla pa sam plakala pola dana na poslu😅
Drzim 🤞🏼🤞🏼 najvece. ❤️❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutroo cure..evo da vam javim.. kak sam ja onaj dan napravila lh test i ovaj bas hcg koji je bio negativan.. jucer ja navece odlucim jos jednom tak bezveze napravit lh i vidim da je tamniji nego dan prije. A cudno mi je bilo kak nemam nikakve simptome menstruacije jer do sad bi me stomak vec bas bolio, bude mi bez tablete uzas. Nervira kroz cijeli dan. I nisam ni pristice dobila, a inace uvijek dva tri. Znam jer ih inace nemam i tocno me Nervira kad krenu. Uglavnom napravila ja jutros s prvim test i vidi se .. slabo zasad al naspram onog dana sto je bijelo bilo vidi se .. samo na slici moram smanjit svjetlinu. Uglavnom sad cekam jos da vidim ocu procurit ili ne, al morala sam javiti. Naoravim iduci na dan kad trebam dobit ili dan nakon.
Sta se vidi😍😍😍😍posalji slikuuuu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutroo cure..evo da vam javim.. kak sam ja onaj dan napravila lh test i ovaj bas hcg koji je bio negativan.. jucer ja navece odlucim jos jednom tak bezveze napravit lh i vidim da je tamniji nego dan prije. A cudno mi je bilo kak nemam nikakve simptome menstruacije jer do sad bi me stomak vec bas bolio, bude mi bez tablete uzas. Nervira kroz cijeli dan. I nisam ni pristice dobila, a inace uvijek dva tri. Znam jer ih inace nemam i tocno me Nervira kad krenu. Uglavnom napravila ja jutros s prvim test i vidi se .. slabo zasad al naspram onog dana sto je bijelo bilo vidi se .. samo na slici moram smanjit svjetlinu. Uglavnom sad cekam jos da vidim ocu procurit ili ne, al morala sam javiti. Naoravim iduci na dan kad trebam dobit ili dan nakon.
Ako si bila radila s osjetljivoscu od 25 normalno da je onaj dan bio negativan
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Poslat cu .. bas je slabo .. mislim ja ju bas vidim, ali na slici ju tesko uhvatim. A onaj dan je test bio bijel bijel .. i ovaj puta gledam i kak se treba ocitati 3-5 min , bas sam gledala vec u min ipo sam vidjela. Sad cu vidjet oce tamniti . E al jos sam vam zaboravila napisat jednu stvar. Iako nee znam jel to ima veze. Ali onaj dan sam ja napravila test i drzala 5 sec jer sam kao mislila da se radi ko lh ( citaj bacila sam uputstva) . Tak da sam jucer nasla na stranici da se za trudnocu drzi 10 sec, a lh 5. Al kazem ne znam jel to ima ikakve veze. Posaljem vam sliku ak ce te ista vidjet
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ako si bila radila s osjetljivoscu od 25 normalno da je onaj dan bio negativan
E pise kao osjetljivost 25 -50 sta god znacilo tih 50 (ja iskreno nisam ni znala da postoji).
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Poslat cu .. bas je slabo .. mislim ja ju bas vidim, ali na slici ju tesko uhvatim. A onaj dan je test bio bijel bijel .. i ovaj puta gledam i kak se treba ocitati 3-5 min , bas sam gledala vec u min ipo sam vidjela. Sad cu vidjet oce tamniti . E al jos sam vam zaboravila napisat jednu stvar. Iako nee znam jel to ima veze. Ali onaj dan sam ja napravila test i drzala 5 sec jer sam kao mislila da se radi ko lh ( citaj bacila sam uputstva) . Tak da sam jucer nasla na stranici da se za trudnocu drzi 10 sec, a lh 5. Al kazem ne znam jel to ima ikakve veze. Posaljem vam sliku ak ce te ista vidjet
Mislim na vrijeme za bas taj test koji sam ja radila jel
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Posaljem cim izadem iz tramvaja jer
Me nerviraju ovi ljudi koji ti stoje iznad glave i citaju sve sto pises
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Posaljem cim izadem iz tramvaja jer
Me nerviraju ovi ljudi koji ti stoje iznad glave i citaju sve sto pises
🤣🤣da si radila onaj test od 10mlu bio bi i on pozitivan ugl vjerujem ti da vidis jer sam i ja tako🤣🤣🤣ajmeee no dosta sad čestitam tiiii i cekam slikicu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala ti..
Evoo
Pa cemo vidjet kroz dane dal tamni. 🙈😂
Jucer sam doslovno sakrivala ovu kontrolnu jer sam mislila kak sam ocima prenijela sliku 🤪
https://ibb.co/q11snMc
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hvala ti..
Evoo
Pa cemo vidjet kroz dane dal tamni. 🙈😂
Jucer sam doslovno sakrivala ovu kontrolnu jer sam mislila kak sam ocima prenijela sliku 🤪
https://ibb.co/q11snMc
Koji si test radila? Ma ovo se lijepo vidi 😍😍😍😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji