Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra110622
    09. Listopad 2023. 22:37

Ivyyyy

https://ibb.co/84vvRdB22:00 🥹🥹🥹🥹

Kakav peeeeak 👏👏😍

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Ivyyyy
    09. Listopad 2023. 22:51

Petra110622

Ivyyyy

https://ibb.co/84vvRdB22:00 🥹🥹🥹🥹

Kakav peeeeak 👏👏😍

Aplikacija pokazuje 121%, mi pokrili malo prije🙈🙉🥰🥰🥰🥰🥰🥰

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    10. Listopad 2023. 05:43

Ivyyy, jako lijepi peak🥰

Mare, pistacija, ma eto odradit cu taj test sutra da samo znam vise. Mrzim ovo cekanje..da bar znamo tipa odmah iduci dan nakon O jel bilo uspjesno ili ne🤣 gore mi je ova 2tjedna iscekivanja neg ist

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    10. Listopad 2023. 05:51

Martina1931

Ivyyy, jako lijepi peak🥰

Mare, pistacija, ma eto odradit cu taj test sutra da samo znam vise. Mrzim ovo cekanje..da bar znamo tipa odmah iduci dan nakon O jel bilo uspjesno ili ne🤣 gore mi je ova 2tjedna iscekivanja neg ist

Znam kako ti je ....svi smo to prosli barem 50 puta😁😁😁za zagrijavanje pisni lh😁😁😁ja budna vec sat i pol mali nemirno spavao morala ga stavit u nas krevet leda me rasturaju od boloca i mucnina mi se javila ujutro i sad sam ko sova

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    10. Listopad 2023. 06:35

Mareeeee

Martina1931

Ivyyy, jako lijepi peak🥰

Znam kako ti je ….svi smo to prosli barem 50 puta😁😁😁za zagrijavanje pisni lh😁😁😁ja budna vec sat i pol mali nemirno spavao morala ga stavit u nas krevet leda me rasturaju od boloca i mucnina mi se javila ujutro i sad sam ko sova

Ma necu nista piskit prije, ili je ili nije. Ne mgu vise 

Sto se mucnina tice, meni je cola bas jako pomogla..znam nije zdravo, al jedino sam mucnine tako mogla izgurat🤣

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lunolina
    10. Listopad 2023. 06:53

ruis

Cure moje,

Ja imam par pitanja:
    1. Kako mjerite bazalnu temperaturu?
    Tijekom cijelog ciklusa u isto vrijeme?

2. Kako je najbolje imati odnose tijekom plodnih dana?

3.Da li uljni lubrikant otezava zacece?

Pitam sva pitanja jer prva trudnoca nam se desila brzo a sada ne bas tako brzo…

1. Mjerim bazalnu uvijek u isto vrijeme (6 u jutro kad se dizem za posao, a vikendom izmjerim i vratim se na spavanac).
    2. Ako je spermiogram los (premala kolicina) onda svaka 2 dana, a ako je dobar onda moze i svaki dan. Bilo bi dobro prije ovulacije pokriti koji dan :)
    3. Nacelno lubrikanti smetaju jer usporavaju pokretljivost, ako se ne varam - bilo bi bolje da je na vodenoj bazi ako se vec koristi. Postoje i lubrikanti koji su namjenjeni za koristenje tijekom plodnih dana, ali je meni ginekologica objasnila - ako se spermioram dobar i ako se pokrije vise dana, a koristi se manja kolicina lubrikanta na vodenoj bazi - nece smetati :)

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    10. Listopad 2023. 06:53

Martina1931

Ivyyy, jako lijepi peak🥰

Jesi napravila test?😍

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    10. Listopad 2023. 07:06

Lunolina

Martina1931

Ivyyy, jako lijepi peak🥰

Jesi napravila test?😍

Nisam, sutra cuuu
    I to vjv tek poslije posla, zadnji put sam prije posla pa sam plakala pola dana na poslu😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    10. Listopad 2023. 07:14

Jutroo cure..evo da vam javim.. kak sam ja onaj dan napravila lh test i ovaj bas hcg koji je bio negativan.. jucer ja navece odlucim jos jednom tak bezveze napravit lh i vidim da je tamniji nego dan prije. A cudno mi je bilo kak nemam nikakve simptome menstruacije jer do sad bi me stomak vec bas bolio, bude mi bez tablete uzas. Nervira kroz cijeli dan. I nisam ni pristice dobila, a inace uvijek dva tri. Znam jer ih inace nemam i tocno me Nervira kad krenu. Uglavnom napravila ja jutros s prvim test i vidi se .. slabo zasad al naspram onog dana sto je bijelo bilo vidi se .. samo na slici moram smanjit svjetlinu. Uglavnom sad cekam jos da vidim ocu procurit ili ne, al morala sam javiti. Naoravim iduci na dan kad trebam dobit ili dan nakon. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    10. Listopad 2023. 07:18

Uglavnom od simptoma nista, osim eto onaj neopisivi umor nedavno, malo me leda boluckaju na trenutke u donjem dijelu. I onak stomak isto ponekad kao rano pred M ili ono pred sam kraj M.. al kazem nista posebno doslovno 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.