Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    18. Listopad 2023. 18:05

Martina1931

Dosla mi je beta🙈
    Znaci u srijedu je bila 505, danas 1005… a a kao po kalkulatoru je trebalo bit 1010😅
    Sta mislite jel trebam brinuti?

Jel se zezaš s ovim pitanjem? 😂😂😂
    🥳🥳🥳

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

M-P
    18. Listopad 2023. 18:10

mariposa1510

Bok, cure!
    Ja sam danas 14.dc, lh trakica danas na 0,48, temperatura 36,2. Budem piškila još jednu trakicu danas popodne.
    Ali evo muž i ja imamo jedan problem pa da vidim jeste li se možda našli u sličnoj situaciji i kako ste riješili. Kod muža se sada već nakon 8 mjeseci pokušavanja u vrijeme mojih plodnih dana javlja erektilna disfunkcija. Vjerojatno zbog stresa da se baš te dane moramo seksati i to nam baš stvara problem. Ovaj cijeli ciklus imamo normalno odnose svaka dva dana i sad kad je moja trakica počela tamniti on jednostavno ne može. Ja želim zaista biti velika podrška jer vidim koliko mu je teško zbog toga, ali sam u isto vrijeme jako frustrirana jer ako želimo bebu, a želimo, onda se jednostavno danas i sutra moramo poseksat! Pomozite i dajte savjete

Ja se skroz slazem s curkama kad kazu nemoj reci. 
    Ja sam naravno razgovara sa svojim i rekli smo oboje da zelimo , nismo definiriali kad, nego vise da nam je odsad nadalje svejedno. Vise sam ja to nekako isplanirala kad bi krenula jer sam pocela piti prije prenatalne kapsule. 
    Ugl meni je bilo bitno da se oboje slazemo s tim da to bude sada ili kad god i jednostsvno mu ni jednom nisam rekla da moramo .. on nije niti znao kad su mi plodni dani . Mislim da njima to stvara tak kontraefekt jer imaju pritisak. 
    Jednostavno na nase muske osjetljive moramo paziti 😂 probaj, mozda upali :) 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    18. Listopad 2023. 18:12

Martina1931

Dosla mi je beta🙈
    Znaci u srijedu je bila 505, danas 1005… a a kao po kalkulatoru je trebalo bit 1010😅
    Sta mislite jel trebam brinuti?

Ma sta bi brinula. Ja mislim da je to 🔝🫶🏻💞

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    18. Listopad 2023. 18:18

Martina1931

Mare, ne bi te trebalo boliti bas od uzv. Ali pritisak dolje je normalan, ja ga imam konstantno. Gin mi je rekla da je to dobro jer znaci da da se maternica siri 😊

mae 

Mareeeee

BikMik

Ivyyyy

Ja sam danas 7dpo, jucer sam navecer dva put imala proliv i to me je proslo, danas sam mjerila bazalnu al nisam lijepo spavala cijelu noc pa ne znam kolko je mjerodavna al jutros je bila 36.55 opet.. cerviks je i dalje visoko, al mislim da sam out ovaj mj, jer vec imam propadanja po jajnicima ko i prije M, sise i ostalo nista🙂

Ne mora znaciti, i ja sam bas imala diareju odjednom oko 7DPO, pozitivan test 9DPO, tako odreagovala izgleda na progesteron i implementaciju, drzim fige ✌️

Cijelo vrijeme joj je takva temperatura nije samo zbog jednog dana a s obzirom da se budi po noci i naknadno mjeri trebala bi joj i zbog fizicke aktivnosti biti veca pa nije… nisam rekla da nije moguce ostata trudan vec je opasno zbog niskog progesterona… pa et …

Reci da je i njih nakon prvog tog onak malo ko bolilo.. iziritiralo sve .. ne znam ni objasnit al isto poslije pregleda su tak osjecale. Tak da je sve to okej. Proci ce 😘

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• freyaa
    18. Listopad 2023. 18:24

Bok cure, vraćam se ponovo na forum. Drago mi je vidjeti da su mnoge djevojke od perioda kad sam bila tu trudne. Da li je neka od vas imala mozda problem sa poremećajem ciklusa nakon pobacaja, biokemijske.. Meni nikako da se stabilizuje, ovulacije su mi uvijek bile rano ali su bile kvalitetne, sad su još ranije 😔.. 
    @Anchyyy vidim da si i ti imala histeroskopiju, ja sam prosli mjesec obavila laparoskopiju sa histeroskopijom, da li ti je uredu ciklus poslije bio..
    @Martina, cestitam 🥰, beta je savrsena, posebno mi je drago vidjeti nekog sa one naše grupe sa pozitivnom betom 

Perpetua
    18. Listopad 2023. 18:26

Martina1931

U ponedjeljak* ne u srijedu, a ne zezam se…u panici sam i za najmanju sitnicu. Znaci 2dana razlike
    Muz mi govori da nisam normalna, da je nalaz skolski i da se opustim🙁

Eh, da nam se bilo kome opustiti kad nam netko kaže "opusti se"... 😂
    Ali slažem se s ovim dijelom da mi se nalaz čini školski, nema tog kalkulatora koji ti može točno u jedinicu procijeniti, niti je to uopće nužno, bitno je okvirno, a tvoje se duplanje stvarno čini najbliže školski očekivanom moguće 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

• eni233
    18. Listopad 2023. 18:31

Martina  top ti je nalaz nemaš šta brinuti ❤️❤️🥰😍

👩36
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• freyaa
    18. Listopad 2023. 18:50

Anchyyyy

Obavila sam jucer pa cu vidjet kako ce bit, za sad imam povremena krvarenja bas svijeze krvi.
    Kakvi su tebi ciklusi bili nakon toga?

Kod mene je isto tako bilo 3 4 dana, po malo, ali ja sam imala i laparoskopiju. Ciklus mi je došao na 22 dana, ali ne bas obilan kao inace,. Iako mi je doktor rekao da će sigurno kasniti, meni je opet uranio. 

Perpetua
    18. Listopad 2023. 19:04

Martina1931

Stvarno to mislite? Ne govorite da me utjesite?😐 svakako sam sutra kod gin al nisam normalna, skoro pa panicni napadaj sam dozivjela hah

Stvarno najstvarnije 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    18. Listopad 2023. 19:16

Anchyyyy

Bebolina2024

Anchyyyy

Bebolinaevo da ti se javim s histeroskopije, prvi dojam tamo savrsen, toliko je uredeno, sestre jako ljubazne, bilo nas je u sobi dosta ali nismo medusobno komunicirale jer su sestre i doktori bili u istoj prostoriji.
    Napravili su mi uzv prije i doktor je rekao da ce uci s tim tankim histeroskopim da se radi sto manja trauma.
    Ja sam jedina koja je isla na taj betoci u prostoriji druge su isle bas na histero kojima je dijagnosticirani polipi ili nesto i samo sam cula da mogu iduci mj odma u postupak samo moraju doci na kontrolu za dva tj.
    Uglavnom meni nista nisu govorili samo mi je doktor na kraju objasnio kako su uspjeli uci i to je to. Nista nije spominjao da su nasli tipa polipe ili nesto tako mislim da je to sve uredu jer bi nesto vidjeli ja se nadam.
    U biti on je napisao uputstva kako da udu, po nalazu mi se cini sve uredno.
    Evo nalazhttps://ibb.co/jTXzV5Y

Dobili su navigaciju i sad po njoj trebaju ući i staviti embrij.
    Ali i meni je dr na UZV isto kao vidio taj neki ožiljak pa kaže treba njega proći i nakon njega tek staviti embrij.
    Sad ne znam kaj da radim.
    .
    Mariposa i mi smo jedno vrijeme imali tih problema pa kad bi i pitao kad su mi dani rekla bi da imamo vremena. I tada u te dane bi svaki drugi dan odradili i to je to.
    .
    Ovo za ginekologe ne znam šta bi rekla. Moj je isto koma a tek došla kod njega, bila jednom mna pregledu i išla plačući doma. Sad mi služi samo za pisanje uputnica i recepata što god dr iz bolnice traže vezano za postupak.
    .
    Martina pa super kad možeš tako biti doma i puna plaća. Komplikacije su manje dosta plaćene pa se ne isplati. Ali tebi uz tvoj posao bolje ostati kući.

Ja bi na tvom mjestu otisla privatno na dijagnosticku da znas da si dala sve od sebe i trazila bi isto da ti napisu tocno kako uci u maternicu da budes mirnija jer taj mir ti nista ne moze platit. To je moj savjet jer ako dodes do transfera pa neki problem bude tipa kao kod mene samo ces izgubit vrijeme a tebi je vrijeme jako bitno.
    Koliko sam shvatila ostale cure koje su isle na histero imale su neku dijagnozu pa ocito ne salju ako bas nema neke velike indikacije za to.

🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI