BikMik, ja ne vidim ništa, vjerojatno nemam još izvježbano oko 🤭 Samo nastavi testirati dalje, želim ti od srca da nastavi lijepo tamniti 💛
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
I ja vidim🙈 i meni npr prosli mj bila jos jaca cure koje su tu znaju, al kod mene je onda stalo i ipak je dosla M, testiraj se opet, sutra prekosutra vjerujem da ce tamniti🙏🤞😘
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Najbolje se vidi na ovoj zadnjoj slikici😊😊😊😊
🥹
Izostrila sam ti sliku tako sam svoje i VIDI SEEEEEEE
https://ibb.co/PNsqP9x
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
BikMik, ja isto ne vidim..al bitno je da ti vidis ☺️ drzim fige, treba nam plusicaaaa!!!❤️ ti i Laurell nam morate ovaj ciklus dignut prosjek hehe
Mare, koji dan u ciklusu si imala O?😅 ja dosl plivam u sluzi, bjelanjak cisti..pune mi gacice 😂
Lunolina, kad ti je propuhivanje jajovoda?😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jedino sto me brine da te ne daju evaproacijske no crta je tu ... fakat se vidi a na normalnoj podlozi mi se cini roskasta ne siva takk da.....😁😁😁😁testiraj se sutra il prekosutra
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
BikMik,ja isto ne vidim..al bitno je da ti vidis ☺️ drzim fige, treba nam plusicaaaa!!!❤️ ti i Laurell nam morate ovaj ciklus dignut prosjek hehe
Mare, koji dan u ciklusu si imala O?😅 ja dosl plivam u sluzi, bjelanjak cisti..pune mi gacice 😂
Ovaj mj graf mi je pokazao da je bila 15 no nije cim sam pomaknula za onih 0.01 sta mi zivin termometar nenpokazuje odmah je bila 14 ili 13 ......a prosli ciklus nedobitan 19 dan nemres vjerovat🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A sta nije kao da sve poslije odredjenog vremena ne vrijedi sto se testa tice? Ono testiras se, za 5min su rez. Sve iza toga je nevazece?😅 ucim se puno novih stvari na ovom forumu, mogu testovi biti vazeci i iza tog uputnog perioda?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
BikMik,ja isto ne vidim..al bitno je da ti vidis ☺️ drzim fige, treba nam plusicaaaa!!!❤️ ti i Laurell nam morate ovaj ciklus dignut prosjek hehe
Ovaj mj graf mi je pokazao da je bila 15 no nije cim sam pomaknula za onih 0.01 sta mi zivin termometar nenpokazuje odmah je bila 14 ili 13 ……a prosli ciklus nedobitan 19 dan nemres vjerovat🤣
Ja sam danas tek 9dc, trakica mi je jos negativna..na uzv je folikul oko 19,20mm.. mozda nece puknut opet na 22, moze on dosegnut do 27mm. Bar koliko sam uspjela naci po netu, jel mozda zna neka curka?🙈
Bar da ne ovuliram prije 11dc😂
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A sta nije kao da sve poslije odredjenog vremena ne vrijedi sto se testa tice? Ono testiras se, za 5min su rez. Sve iza toga je nevazece?😅 ucim se puno novih stvari na ovom forumu, mogu testovi biti vazeci i iza tog uputnog perioda?
Svakako je to istina no mozda joj se pokazala nakon odmah 5 min kao moja ono dugo sam buljila a ona je tek vidla kad je dosla doma...hmmm ko ce ga znat ...znat ce ona za koji dan😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ovaj mj graf mi je pokazao da je bila 15 no nije cim sam pomaknula za onih 0.01 sta mi zivin termometar nenpokazuje odmah je bila 14 ili 13 ……a prosli ciklus nedobitan 19 dan nemres vjerovat🤣
Ja sam danas tek 9dc, trakica mi je jos negativna..na uzv je folikul oko 19,20mm.. mozda nece puknut opet na 22, moze on dosegnut do 27mm. Bar koliko sam uspjela naci po netu, jel mozda zna neka curka?🙈
Bar da ne ovuliram prije 11dc😂
Neces sigurno ovulirat prije 11 dc... oko 13 ces i to ti je najidealnije....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji