Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    26. Rujan 2023. 15:38

Bebolina, temperatura kod mene jutros 36,4. Jučer ujutro 36,5. Kod mene otprilike bude tako, ne penje se previše. 😊

Laurel, mislim da se ti, bebolina, nola i ja pratimo, tu smo negdje sve u dan 😊

Mare, kod mene nikad skoro nije razlika 0,4 stupnja. 🤷🏻‍♀️ U folikularnoj fazi je obično 36,2 a u lutealnoj 36,4-36,5. Rekla bih da je bitno samo da je viša.

Moj muž već dobio rezultate spermiograma, ima li koja što za prokomentirati? Rekla bih da je sve ok, pogotovo jer je muž uzorak nosio od doma i prošlo je bilo 90min od uzorkovanja do preuzimanja uzorka u bolnici.  Brinu me malo ovi abnormalni spermiji iako je dijagnoza normozoospermia.
    https://ibb.co/X7906Zj

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Mareeeee3112
    26. Rujan 2023. 15:47

mariposa1510

Bebolina, temperatura kod mene jutros 36,4. Jučer ujutro 36,5. Kod mene otprilike bude tako, ne penje se previše. 😊

Mare, kod mene nikad skoro nije razlika 0,4 stupnja. 🤷🏻‍♀️ U folikularnoj fazi je obično 36,2 a u lutealnoj 36,4-36,5. Rekla bih da je bitno samo da je viša.

Moj muž već dobio rezultate spermiograma, ima li koja što za prokomentirati? Rekla bih da je sve ok, pogotovo jer je muž uzorak nosio od doma i prošlo je bilo 90min od uzorkovanja do preuzimanja uzorka u bolnici. Brinu me malo ovi abnormalni spermiji iako je dijagnoza normozoospermia.

Znaci kada kvuliras dolazi do fizioloških promjena. Jedna je od tih promjena povećanje bazalne tjelesne temperature za oko 0,2 – 0,6 °C tijekom najmanje tri dana. Ona često ostaje visoka do početka sljedeće mjesečnice i novog ciklusa mjesečnice. Ono sto ce ti ukazat na zacece je treci skok temperaturne razlike i tako ce gore ostat... 
    Uocit ces ju bez brige kad ces ostat trudna😁😁tako sam i ja ...cim se dogodilo to da je bila neka bazalna koja mi se do sad nije desila taj ciklus mi je bio dobitan

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    26. Rujan 2023. 15:53

mariposa1510

Moj muž već dobio rezultate spermiograma, ima li koja što za prokomentirati? Rekla bih da je sve ok, pogotovo jer je muž uzorak nosio od doma i prošlo je bilo 90min od uzorkovanja do preuzimanja uzorka u bolnici. Brinu me malo ovi abnormalni spermiji iako je dijagnoza normozoospermia.

Oprosti nisam te pitala da li si ti radila nekakkve kontrole ili samo muz sad spremiogram nisam popratila sve sad? 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    26. Rujan 2023. 15:58

mariposa1510

Mislim da je spermiogram ok , i može se ostati trudan ako su i tvoji nalazi uredni , tako da nemate nikakve brige ❤️ po mom mišljenu … Al nisam baš stručnjak pa najbolje da pitate još stručno mišljenje na to 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Mareeeee3112
    26. Rujan 2023. 16:00

Sacekaj martinu mozda bi ona mogla malo vise znatt o nalazu ...
    A kak mjeris tempicu..oralno...vaginalno...rektalno?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    26. Rujan 2023. 16:06

I ja sam danas 7dc, pratim se s Martinom.. 
    ja molim devetnicu Sv. Mihaelu arkandjelu, al molim i sama Bogu za svoje zelje🙏 
    Mi cemo kako nam se poklopi, moj muz bi uvijek, nikad nije umoran, samo sto uvijek zeli da sam ja gore jer mu tako najbolje.. mada sam se ja sad vise fokusirala na trazenje klinike koja nam odgovara i financijski i sa prijevozom, a i imam skolu taman do 6.10 (tada bi trebala O negdje da bude), i ispite, tako da sam vjv ovaj mj out, a i nemam snage iscekuvati opet hoce nece, pa sve neke sitnice hvatati, umorila sam se iskreno, jer se razocaram samo, i nekako mislim da tim steresom izazivam kod sebe jos vise blokadu, em psihicki, em ko da mi stitnjaca ludi onda🤦‍♀️🤷‍♀️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• mariposa1510
    26. Rujan 2023. 16:12

Mare3112

mariposa1510

Znaci kada kvuliras dolazi do fizioloških promjena. Jedna je od tih promjena povećanje bazalne tjelesne temperature za oko 0,2 – 0,6 °C tijekom najmanje tri dana. Ona često ostaje visoka do početka sljedeće mjesečnice i novog ciklusa mjesečnice. Ono sto ce ti ukazat na zacece je treci skok temperaturne razlike i tako ce gore ostat…
    Uocit ces ju bez brige kad ces ostat trudna😁😁tako sam i ja …cim se dogodilo to da je bila neka bazalna koja mi se do sad nije desila taj ciklus mi je bio dobitan

Veselim se trenutku kad će se dogodit to uočavanje 🤩😁
    Da, radila sam i ja horomone početkom mjeseca na 4.dc, sad u četvrtak idem još na progesteron pa sredinom listopada imam još i color doppler ultrazvuk jer imam jedan miom na maternici koji raste pa da vidimo šta ćemo s njim, trebam lu na operaciju i jel on možda uzrok što su pokušaji za trudnoću do sad neuspješni.
    Evo i moji rezultati od prije tri tjedna
    https://ibb.co/x6CtFrX

👱‍♂️34 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• mariposa1510
    26. Rujan 2023. 16:15

Mare, zaboravila sam još odgovorit, tempicu mjerim oralno uvijek.

Eni, svakako planiramo liječniku na interpretaciju rezultata, ali evo pitam i ovdje u slučaju da netko zna. Muž će se naručiti kod urologa, a ja čekam da skupim sve nalaze pa idem svom ginekologu.

👱‍♂️34 - Normozoospermia
    04/25. FET blastociste ❌

Martina1931
    26. Rujan 2023. 16:19

Mariposa, to je ok spermiogram.. da bi se smatrao nalaz urednim, ako gledamo sto tebe brine je abnormalnost, tj morfologija. Ako je vise od 4% normalnih je ok nalaz. S razlogom mu pise normozoospermia, ne brini🤗🤗🩷

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    26. Rujan 2023. 16:21

mariposa1510

Mare3112

mariposa1510

Znaci kada kvuliras dolazi do fizioloških promjena. Jedna je od tih promjena povećanje bazalne tjelesne temperature za oko 0,2 – 0,6 °C tijekom najmanje tri dana. Ona često ostaje visoka do početka sljedeće mjesečnice i novog ciklusa mjesečnice. Ono sto ce ti ukazat na zacece je treci skok temperaturne razlike i tako ce gore ostat…
    Uocit ces ju bez brige kad ces ostat trudna😁😁tako sam i ja …cim se dogodilo to da je bila neka bazalna koja mi se do sad nije desila taj ciklus mi je bio dobitan

Veselim se trenutku kad će se dogodit to uočavanje 🤩😁
    Da, radila sam i ja horomone početkom mjeseca na 4.dc, sad u četvrtak idem još na progesteron pa sredinom listopada imam još i color doppler ultrazvuk jer imam jedan miom na maternici koji raste pa da vidimo šta ćemo s njim, trebam lu na operaciju i jel on možda uzrok što su pokušaji za trudnoću do sad neuspješni.
    Evo i moji rezultati od prije tri tjedna
    https://ibb.co/x6CtFrX

Jel imas pcos mozda dijagnosticiran?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.