Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    26. Rujan 2023. 19:22

Bebolina2024

I meni se nikako ne mjeri dolje. Vjerojatno je točnije dolje ali i mjerenjem u oralno može se popratiti isto tako dobro. Naravno svatko izabere za sebe što mu bolje odgovara.

Mjerodavnije je jer je blize sredini tijela na usta dises i pinekad spavas itvorenih ustiju pa tempica nije tak mjerodavna ali sam svakako za izbor😊 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• DaMa_21
    26. Rujan 2023. 19:48

nola95

Žene htjela bih vas pitati ima li smisla provjeravati prolaktin dok je dojenje još aktivno? Možda je glupo pitanje, ali kad čitam o vašim iskustvima s povišenim prolaktinom ista su ko moja.. pokušavam se ne zamarati jer nekako se nadam da ćemo se poklopiti s plusićima sve koje ih čekamo ovaj mjesec ili početkom idućeg 🙏🩷
    A cure kojima kreće “lov” na O kroz par dana isto svu sreću želim.
    Još bi dodala sam kaj se jutarnjeg keksa tiče..meni muž kaže da je testosteron najviše koncentriran oko 6 ujutro, čitao je neko istraživanje nez kojim povodom haha al to objašnjava možda zašto su muški voljniji tada..meni bude svejedno ako su plodni dani u pitanju, al tad sam ko vojnik na misiji 🤣🤣

Nema smisla jer je on povisen tijekom dojenja i nista neces saznati iz nalaza. Bez njega nema mlijeka, tako da se on luci kod svake dojilje.
    Mozes provjeriti ostale hormone ako vec bisi ili otici na uzv da se vidi imas li ovulacije. Cesto se dogodi da ovulacije izostanu zbog dojenja, odnosno visokog prolaktina. Ali ako si vec provjeravala ostale hormone/uzv, onda mozes biti mirna

nola95
    26. Rujan 2023. 21:34

DaMa_21

nola95

Žene htjela bih vas pitati ima li smisla provjeravati prolaktin dok je dojenje još aktivno? Možda je glupo pitanje, ali kad čitam o vašim iskustvima s povišenim prolaktinom ista su ko moja.. pokušavam se ne zamarati jer nekako se nadam da ćemo se poklopiti s plusićima sve koje ih čekamo ovaj mjesec ili početkom idućeg 🙏🩷
    A cure kojima kreće “lov” na O kroz par dana isto svu sreću želim.
    Još bi dodala sam kaj se jutarnjeg keksa tiče..meni muž kaže da je testosteron najviše koncentriran oko 6 ujutro, čitao je neko istraživanje nez kojim povodom haha al to objašnjava možda zašto su muški voljniji tada..meni bude svejedno ako su plodni dani u pitanju, al tad sam ko vojnik na misiji 🤣🤣

Nema smisla jer je on povisen tijekom dojenja i nista neces saznati iz nalaza. Bez njega nema mlijeka, tako da se on luci kod svake dojilje.
    Mozes provjeriti ostale hormone ako vec bisi ili otici na uzv da se vidi imas li ovulacije. Cesto se dogodi da ovulacije izostanu zbog dojenja, odnosno visokog prolaktina. Ali ako si vec provjeravala ostale hormone/uzv, onda mozes biti mirna

Hvala! Nisam provjeravala ostale hormone, a imam osjećaj da je to sve povezano s tim dugim dojenjem.. na zadnjem uzv mi je potvrđena ovulacija ali nije došlo do M pa sam dobila duphastone..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

M-P
    26. Rujan 2023. 22:55

Curke
    Imam jedno pitanje .. 
    moguce da ste vec pisale o tome, ali sam promasila. Zbog posla ne stignem sve citati. 
    Testiram se trakicama i bome lijepo se sad vidi. Po mom mjerenju prijasnjih M trebala bi O biti za 2 dana.. mozda 3, ali me zanima jel grijesim ako npr imam svakodnevno odnose ? 🫣
    Inace nisam bas pretjerano proucavala, zasad sam na pocetku pa sam u fazi ajmo probati, ali sam na par
    Mjesta procitala kako treba svaki drugi dan do ovulacije i da ne valja imati odnose svaki dan. 
    Da odma kazem da nije sad to nesto isforsirano zbog trudnoce Nego eto nama to pod normalno . 
    Naravno nije svaki dan cijeli mj , ali sad se bas nekak potrefilo pa sam se ja sjetila kak sam to procitala 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Bebolina2024
    26. Rujan 2023. 23:26

M-P

Curke
    Imam jedno pitanje ..
    moguce da ste vec pisale o tome, ali sam promasila. Zbog posla ne stignem sve citati.
    Testiram se trakicama i bome lijepo se sad vidi. Po mom mjerenju prijasnjih M trebala bi O biti za 2 dana.. mozda 3, ali me zanima jel grijesim ako npr imam svakodnevno odnose ? 🫣
    Inace nisam bas pretjerano proucavala, zasad sam na pocetku pa sam u fazi ajmo probati, ali sam na par
    Mjesta procitala kako treba svaki drugi dan do ovulacije i da ne valja imati odnose svaki dan.
    Da odma kazem da nije sad to nesto isforsirano zbog trudnoce Nego eto nama to pod normalno .
    Naravno nije svaki dan cijeli mj , ali sad se bas nekak potrefilo pa sam se ja sjetila kak sam to procitala

Nije problem ako imate odnose svaki dan, bar znaš da ste sve pokrili. Obično kažu da je bolje svaki drugi dan ali mislim da se to odnosi na one s lošijim spermiogramom. Isto tako kažu ako odnosi rijeđi da ih ima puno ali su sporiji a s učestalim odnosima da ih je brojčano manje ali su brži. Uvijek je bitno da se nađe jedan dobar spermij i kvalitetna jajna stanica i to je onda dobitna kombinacija.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Mareeeee3112
    27. Rujan 2023. 07:38

M-P

Curke
    Imam jedno pitanje ..

Slazem se  s Bebolinom mi nemamo problem s spermiogramom i svaki puta imamo odnose 4 dana do ovulacije dan ovulacije i ako nam se da dan poslije ovaj mj smo pokrili 3 dana i dan ovulacije s tim da smo imali 1 dan odnos 2 x ....i primilo se ....
    Kad smo imali odnose svaki drugi dan 6 mj neuspjesno .... mozda je bila slucajnost ili ne  ali muz ne pusi tu i tamo na sportskoj srijedi popije pivu ...
    Ja cu ti rec da od 3 takve egzibicije 1 normalna trudnoca...1 ...miss.... i jednu upravo cekam....
    Sretnooo

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Aneee
    27. Rujan 2023. 07:40

Dobro jutro, uspijela sam sve upratiti. Jučer sam si uzela veremna na poslu i pročitala preko 40stranica 😂😂
    Mare čestitam na trudnoći, čim si poslala da ti je bazalna temp iznad 36,9 već sam posumnjala da je to to 😁 jer I meni je samo u dobitnom isla iznad 36,9 😊😊 I super beta, malo glupo da su te prestrašili, ali danas možeš besplatno po betu 🤭
    .
    Ja sam prvi put mjerila bazalnu iako radim u smjenama. nebi mjerila svaki dan, ali kad sam upratila 3ciklusa kako mi se kreće temp onda sam mjerila samo ponekad poslije O I znala bi jel stiže M i kad. A sad spavam puno manje i lošije pa onda i kad spavam normalno zaboravim izmjeriti pa ne mjerim uopće. I isto sam mjerila vaginalno jer sam čitala da je pouzdanije, a imama bas vaginalni toplomjer kojeg odmah poslije mjerenja opere sapunom i vrućim vodom.
    .
    Danas sam 13dc i u lovu na peak 😁
    Jučer lh trakica bijela bijela hahhaha 🙈
    Ostale cure sretno i vama 🤗🙏🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    27. Rujan 2023. 07:48

Ivyy kako misliš u DE po zakonu ne smiju zamrzavati? Klinike u mojoj okolici sve nude i tu opciju, sad ne kužim na sta si ti mislila? 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lela91
    27. Rujan 2023. 08:25

Dobro jutro curke, kako sam otpisala ovaj ciklus, baš se i ne javljam često, ali vas pratim. 🥰
    Jedva čekam da prođe ta operacija i oporavak pa da budem i tu aktivnija sa simptomima i svime. 😁
    U svakom slucaju, nek vam svima ovaj ciklus bude dobitan i da u iduci uđem sama na forumu. 😅. 🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• BikMik
    27. Rujan 2023. 09:32

Jutro svima, 7DPO prijavljujem probadanja ispod bubrega 😂, ali i prvi put pecenje na jednom mjestu kod ljevog jajnika. Svo vrijeme me je bolilo desno gdje sam i ovulirala, a od jutros samo bas pece jedno mejsto ljevo. Jel iko imao takvo nesto?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.