Curkee, danas sam bila kod dr.Poljaka u Citu
Po njegovom misljenu bih odma morala na ivf i da nema potrebe za hsg i inseminacijom. Obzirom da mi je mama u 37.godini usla u menopauzu moj AMH je 4.61, mene kako on kaze vjv ceka da ranije udem u menopauzu. Neznan sta da mislim. Po mom drz.gin amh nije toliko alarmantan jer mi 28g,jos ga nisu ni zanimali moji nalazi spolnih hormona.
Ako zelis otidi jos negdje i zatrazi misljenje... ali po meni je dr.Poljak odlican, ja sam bila kod njega na zadnjem pregledu, dosta cura je jako zadovoljno s njim... s obzirom na amh i maminu menopauzu, uzmi u obzir njegovo misljenje, mislim da je ok
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Lela dobrodošla i nadam se da ćeš uskoro ugledati plusić.
.
Mariposa super ako je peak, samo pokrivajte.
.
Kod mene je sve čudno ovaj mj, imala sam neki iscjedak ali više nakon M ali mislila sam da je od čajeva, sad kad bi plodni dani već trebali biti čak i ne primjećujem neki iscjedak.
Inače oko O mi bude obilan i postane skroz bijeli i rastezljiv.
Koje čajeve piješ? Ja sam si uzela vrkutu u kapsulama, ali nailazim na različita mišljenja kako ju treba piti pa me to malo zbunilo tako da nisam još počela. 🥴
Pijem čaj od Marulje i Vrkutu u kapima imam pa nakapam u čaj.
Za Marulju su mi rekli da pijem od 1.dc do O, a za Vrkutu su mi rekli da je pijem do M i onda dok imam M tih nekoliko dana napravim pauzu i opet nastavim.
Pijem čaj 2x dnevno (ujutro i popodne) i u njega nakapam 30 kapi Vrkute.
Jesi li primjetila kakve promjene od kad ih piješ?
Ja imam užasno bolne menstruacije pa sam čula da i za to pomaže. A taman mi je sad i završila menatruacija pa ću odmah krenuti s kombinacijom.
Osjetila sam već zadnjih dana da me oba jajnika dosta bole. Inače oko O osjetim jedan jajnik ali ovaj mjesec oba baš bole, jučer me toliko bolilo da sam skoro tabletu popila. Imama sam nakon M neke sluzi pa zadnjih par dana i nije je bilo sad malo prije vidim da je tu ali još je prozirna.
.
Nola nema sad nešto određeno koliko će biti da bi bio peak, jedan mjesec dana uhvatila bila je trakica 1.24 High, kako je sljedeća bila u padu aplikacija mi je tu označila kao Peak. Jedan mjesec mi je bilo 0.80 High i kako je sljedeća bila u padu i tu mi je označila kao Peak. Jer meni je možda tada kad je bila visoka razina 2 sata ili 3 prije možda bila viša a ja je uhvatila već u blagom padu pa je toliko koliko je ali i dalje visoka. Nadam se da ću ovaj mjesec uhvatiti pravi peak.
Hvalaa, nadam se da ces uloviti🤞🏻
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Curke jel može pomoć , kako se računa 1dc , dali taj dan kad krenu M , crvena ali nije još obilna ili se računa kad bas krene Full teci ?
Meni su rekli da je 1.dc kad baš krene pravo teći.
.
Coko95 vjerujem da duže vrijeme već pokušavate i ne ide prirodno kad si išla u Cito. Na tvom mjestu ja bih krenula kako mi je dr i rekao jer ne znaš što se sve može skomplicirati na tom putu pa se može i dosta odužiti. Zato bolje krenuti i nadati se da će biti uspješno. Tvoj AMH je nizak ali opet dovoljan za IVF, ako dobro pogode stimulaciju možeš ok reagirati. Ali zapamti da je bitna samo 1 dobra stanica i 1 dobar spermij. Sretno!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina, krenut ću i ja onda definitivno, jer ta sluz mi baš varira. Jedan ciklus je ima, drugi je nema. 🙄
Ali rijetko bude obilna.
Eni ja si 1DC računam ako dobijem M do 19-20h. Ako dobijem iza toga onda idući dan pišem kao 1. S tim da meni počne lagano, ali vec nakon par sati krene kako treba.
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Curke jel može pomoć , kako se računa 1dc , dali taj dan kad krenu M , crvena ali nije još obilna ili se računa kad bas krene Full teci ?
Meni su rekli da je 1.dc kad baš krene pravo teći.
.
Coko95 vjerujem da duže vrijeme već pokušavate i ne ide prirodno kad si išla u Cito. Na tvom mjestu ja bih krenula kako mi je dr i rekao jer ne znaš što se sve može skomplicirati na tom putu pa se može i dosta odužiti. Zato bolje krenuti i nadati se da će biti uspješno. Tvoj AMH je nizak ali opet dovoljan za IVF, ako dobro pogode stimulaciju možeš ok reagirati. Ali zapamti da je bitna samo 1 dobra stanica i 1 dobar spermij. Sretno!
Preko 2 godine i nista. Njegov spermiogram je takav da pola drzave moze oplodit samo mene ne 🤣🙉. Poljak mi danas kaze kad sam bila na uzv da ka da gleda nekoga od 38.god, a moj drzavni kaze da mi je maternica odlicna, endometrij idelan,uredan menzis i ovulacije, bez cista na jajnicima. Ostali hormoni su mi uredni jedino taj AMH je nizak 🙄
👱♀️28 Amh 4.61pmol/l
👦32 Normozoospermia
3 godine neuspjesno prirodno
10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)
Ja sam dobila
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
I ja imam lagane grceve i osjecaj ko da mi curi nesto, tako da vjv stize M
Prije pozitivnog testa sam imala isto tako, stalno isla na wc i kao evo je, ali je samo bilo puno bjelog kremastog iscjetka. Jedino sto mi je bilo bas cudni su bile uzasno bolne grudi. Tako da ima jos nade :)
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Ja sam dobila
Bas mi je zao ..😕
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam dobila
Izvini, nisam vidjela zadnju poruku....
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Evo curke saljem vam sliku svjetlozuto smedeg iscjedka....na 8 dpo ugl jucer probadanje i danas ujutro cijelo vrijeme mi je pritisak na maternici i napuhana sam jako
Tko je gadljiv nek ne gleda
Nadam se da je dobar znak
https://ibb.co/hfbQF78
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji