Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    20. Rujan 2023. 08:49

Imala sam pikanje u lijevom ovulatornom jajniku pa seta na desnu nocas lijeva strana leda ... 
    Dobila 2 prista ko da sam u pubertetu na licu
    Jel to neki opaki pms🤣🤣🤣sumi mi u usima uzas.... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

pistacija13
    20. Rujan 2023. 09:01

Cure, jedno više ovako hipotetsko pitanje. Može li biti ovulacije bez eggwhite iscjetka? Ili može li se dogoditi da zbog učestalih odnosa za vrijeme plodnih dana sperma "razrijedi" iscjedak pa on ne bude eggwhite?

Martina1931
    20. Rujan 2023. 09:03

pistacija13

Cure, jedno više ovako hipotetsko pitanje. Može li biti ovulacije bez eggwhite iscjetka? Ili može li se dogoditi da zbog učestalih odnosa za vrijeme plodnih dana sperma "razrijedi" iscjedak pa on ne bude eggwhite?

Ja sam ostala trudna u ciklusima bez tog eggwhita iskreno evo
    A zadnji , neuspjesan, ciklus sam imala bas obilan takav iscjedak🤣 pa eto budi pametan 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    20. Rujan 2023. 09:07

Pozdrav cure, htjela bi vam se pridružiti na forumu. Pročitala sam skoro cijelu temu i možda je vrijeme da nešto i napišem. 😅
    Može mala pomoć s potpisom za početak? 
    Kako staviti u novi red tekst? Stavim nešto u novi red, ali kad sejvam on prebaci sve u isti red. 🤷‍♀️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

pistacija13
    20. Rujan 2023. 09:09

Martina1931

pistacija13

Ja sam ostala trudna u ciklusima bez tog eggwhita iskreno evo
    A zadnji , neuspjesan, ciklus sam imala bas obilan takav iscjedak🤣 pa eto budi pametan

Znači šou  Jesi ti piškila, kakvi su simptomi? 🤞

pistacija13
    20. Rujan 2023. 09:10

Lela91

Pozdrav cure, htjela bi vam se pridružiti na forumu. Pročitala sam skoro cijelu temu i možda je vrijeme da nešto i napišem. 😅
    Kako staviti u novi red tekst? Stavim nešto u novi red, ali kad sejvam on prebaci sve u isti red. 🤷‍♀️

Dobro nam došla i što brže ošla na trudne teme!  Ja kod tebe vidim 4 reda, nije sve u jednom

Petra110622
    20. Rujan 2023. 09:11

pistacija13

Mislim da da, i meni ponekad zna biti mjesec bez izrazitog isjedka, pogotovo kad su svakodnevni odnosi 
    Lela91, potpis ti dobro izgleda, sve ti je u novim redovima, i naravno dobrodosla 🍀

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

melas
    20. Rujan 2023. 09:11

Ivyyyy

eni233

Mare3112

Ivyyyy

https://ibb.co/Jn0FQPSOvo je moj iscjedak, ako se kome gadi nek ne otvara🤣🙈

To je nazalost po mom misljenju iscjedak prije menstruacije …. takav imam ja sad svaka zena je individualna i razlicita no ako je kremas pod prstima onako oces ga prstima razdvojit i ko gusta krema takav je moj pred mengu

Ja recimo nemam takve iscjetke prije M , nego vise vodenasto i onda mi kreće svjetlo rozo i dođe M , po tome znam , a i grudi mi prestanu boljeti dan prije dolazka vještice 😒

I meni, vise onako ko rijetka krema mi bude, pocne malo roskaato i onda krene krv, mada kazem ovo nista ne znaci, ja sam do jucer bila uvjerena da cu dobiti, jucer sam bila samo puno umorna spavala sam od 5 popodne do pola 11, i poslje mi je bilo muka, i osjecam to nesto ko leptirice po sredini trbuha, tocno na sredini, al to sve moze biti da dolazi M😉

Meni je slicno samo u manjoj kolicini izlazilo kad je bila trudnoca tako da držim palceve da bude i kod vas

Lela91
    20. Rujan 2023. 09:16

pistacija13

Lela91

Dobro nam došla i što brže ošla na trudne teme!Ja kod tebe vidim 4 reda, nije sve u jednom

Hvala puno! ❤️
    Ma sad vidim i ja. Tamo na profilu mi je stavljalo sve u jedan red pa mi je proradio lagani OKP. 😅
    Uglavnom, ukratko o meni iako vidite i iz potpisa: jedan missed i kiretaža, jedna skoro uredna trudnoća s manjim komplikacijama 2020., spontani ove godine u drugom mjesecu, 9. tjedan, bez kiretaže i bez tableta. Od srpnja smo počeli pokušavati uz LH trakice i BBT, ali za sad bez uspjeha. Još moramo i pauzirati ovaj mjesec jer ja moram na manju operaciju, ali ok. Strpljenja. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• mariposa1510
    20. Rujan 2023. 09:20

pistacija13

Ja već jako dugo nemam uopće tog eggwhite iscjetka. Prije, dok nisam ni pokušavala trudnoću niti sam obraćala pažnju na te stvari, sam ga imala, ponekad čak i obilno. Sad više ne, ja imam u vrijeme ovulacije vodenasti iscjedak sad, onako baš doslovno kao voda.

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.