Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    20. Rujan 2023. 11:31

I ja imam lagane grceve i osjecaj ko da mi curi nesto, tako da vjv stize M

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

bubamara.88
    20. Rujan 2023. 11:46

Ivyyyy

I ja imam lagane grceve i osjecaj ko da mi curi nesto, tako da vjv stize M

Isto ali sluz

nola95
    20. Rujan 2023. 11:52

Ivy i Bubamara divim vam se na strpljenju, ja bi vjerojatno već popiškila test da mi ne dođe, a grčevi su prisutni🤣🤣 držim sretnice da vam ipak izostane M idućih 9 mjeseci iz željenih razloga 🤞🏻😊
    Dobrodošle nove cure! Baš nas se skupilo puno na ovoj temi, sretno u budućim pokušajima i da što prije preplavimo temu plusićima.🙏🥰

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

nola95
    20. Rujan 2023. 11:55

Mariposa kad uloviš mobitel javi što kaže aplikacija🤞🏻😊moja vrijednost je bila 0,5 low s ovom trakicom, baš me zanima kolika mora biti za peak

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

Lela91
    20. Rujan 2023. 12:00

Bebolina2024

Lela91

Bebolina2024

Lela dobrodošla i nadam se da ćeš uskoro ugledati plusić.
    .
    Mariposa super ako je peak, samo pokrivajte.
    .
    Kod mene je sve čudno ovaj mj, imala sam neki iscjedak ali više nakon M ali mislila sam da je od čajeva, sad kad bi plodni dani već trebali biti čak i ne primjećujem neki iscjedak.
    Inače oko O mi bude obilan i postane skroz bijeli i rastezljiv.

Koje čajeve piješ? Ja sam si uzela vrkutu u kapsulama, ali nailazim na različita mišljenja kako ju treba piti pa me to malo zbunilo tako da nisam još počela. 🥴

Pijem čaj od Marulje i Vrkutu u kapima imam pa nakapam u čaj.
    Za Marulju su mi rekli da pijem od 1.dc do O, a za Vrkutu su mi rekli da je pijem do M i onda dok imam M tih nekoliko dana napravim pauzu i opet nastavim.
    Pijem čaj 2x dnevno (ujutro i popodne) i u njega nakapam 30 kapi Vrkute.

Jesi li primjetila kakve promjene od kad ih piješ? 
    Ja imam užasno bolne menstruacije pa sam čula da i za to pomaže. A taman mi je sad i završila menatruacija pa ću odmah krenuti s kombinacijom. 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

bubamara.88
    20. Rujan 2023. 12:01

nola95

Ivy i Bubamara divim vam se na strpljenju, ja bi vjerojatno već popiškila test da mi ne dođe, a grčevi su prisutni🤣🤣 držim sretnice da vam ipak izostane M idućih 9 mjeseci iz željenih razloga 🤞🏻😊
    Dobrodošle nove cure! Baš nas se skupilo puno na ovoj temi, sretno u budućim pokušajima i da što prije preplavimo temu plusićima.🙏🥰

Amin Bože da bude svima koji priželjkuju isto.Pričekati ću danas u toku dana ako ne dođe ujutro piškim test. Osjećam neku bol s lijeve strane odmah do pupka nemam pojma šta je nikad me nije bolilo tu...

Bebolina2024
    20. Rujan 2023. 12:08

Lela91

Bebolina2024

Lela91

Bebolina2024

Lela dobrodošla i nadam se da ćeš uskoro ugledati plusić.
    .
    Mariposa super ako je peak, samo pokrivajte.
    .
    Kod mene je sve čudno ovaj mj, imala sam neki iscjedak ali više nakon M ali mislila sam da je od čajeva, sad kad bi plodni dani već trebali biti čak i ne primjećujem neki iscjedak.
    Inače oko O mi bude obilan i postane skroz bijeli i rastezljiv.

Koje čajeve piješ? Ja sam si uzela vrkutu u kapsulama, ali nailazim na različita mišljenja kako ju treba piti pa me to malo zbunilo tako da nisam još počela. 🥴

Pijem čaj od Marulje i Vrkutu u kapima imam pa nakapam u čaj.
    Za Marulju su mi rekli da pijem od 1.dc do O, a za Vrkutu su mi rekli da je pijem do M i onda dok imam M tih nekoliko dana napravim pauzu i opet nastavim.
    Pijem čaj 2x dnevno (ujutro i popodne) i u njega nakapam 30 kapi Vrkute.

Jesi li primjetila kakve promjene od kad ih piješ?
    Ja imam užasno bolne menstruacije pa sam čula da i za to pomaže. A taman mi je sad i završila menatruacija pa ću odmah krenuti s kombinacijom.

Osjetila sam već zadnjih dana da me oba jajnika dosta bole. Inače oko O osjetim jedan jajnik ali ovaj mjesec oba baš bole, jučer me toliko bolilo da sam skoro tabletu popila. Imama sam nakon M neke sluzi pa zadnjih par dana i nije je bilo sad malo prije vidim da je tu ali još je prozirna.
    .
    Nola nema sad nešto određeno koliko će biti da bi bio peak, jedan mjesec dana uhvatila bila je trakica 1.24 High, kako je sljedeća bila u padu aplikacija mi je tu označila kao Peak.  Jedan mjesec mi je bilo 0.80 High i kako je sljedeća bila u padu i tu mi je označila kao Peak. Jer meni je možda tada kad je bila visoka razina 2 sata ili 3 prije možda bila viša a ja je uhvatila već u blagom padu pa je toliko koliko je ali i dalje visoka. Nadam se da ću ovaj mjesec uhvatiti pravi peak.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Mareeeee3112
    20. Rujan 2023. 12:15

Prijavljujem svjetlozuti iscjedak😳

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• eni233
    20. Rujan 2023. 12:17

Curke jel može pomoć , kako se računa 1dc , dali taj dan kad krenu M , crvena ali nije još obilna ili se računa kad bas krene Full teci ? 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

• Coko 95
    20. Rujan 2023. 12:27

Curkee, danas sam bila kod dr.Poljaka u Citu
    Po njegovom misljenu bih odma morala na ivf i da nema potrebe za hsg i inseminacijom. Obzirom da mi je mama u 37.godini usla u menopauzu moj AMH je 4.61, mene kako on kaze vjv ceka da ranije udem u menopauzu. Neznan sta da mislim. Po mom drz.gin amh nije toliko alarmantan jer mi 28g,jos ga nisu ni zanimali moji nalazi spolnih hormona.

👱‍♀️28 Amh 4.61pmol/l
    👦32 Normozoospermia
    3 godine neuspjesno prirodno
    10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.