Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    07. Rujan 2023. 14:11

Joj , nikad necu razumijet takva pitanja
     Ja sam jednom xy rendom liku rekla..trenutno nisam trudna al jesam bila 2 puta u pola godine i izgubila 2trudnoce (3bebe  prakticki) al kad budem opet trudna tebe cu obavijestit prvog. Jel ti to ok?
    I njemu je naravno bilo jako neugodno i samo otisao 😅 
    Ne znam jesam li samo ja osjetljiva na ta pitanja ili je vecini to jako glupo😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

laurell
    07. Rujan 2023. 14:32

Martina1931

Ja sam jednom xy rendom liku rekla..trenutno nisam trudna al jesam bila 2 puta u pola godine i izgubila 2trudnoce (3bebe prakticki) al kad budem opet trudna tebe cu obavijestit prvog. Jel ti to ok?

Ma i neka si.. pogotovo danas. Kad u ovo vrijeme svaki treći par ima problem s tim

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Lunolina
    07. Rujan 2023. 16:12

Martina1931

Ja sam jednom xy rendom liku rekla..trenutno nisam trudna al jesam bila 2 puta u pola godine i izgubila 2trudnoce (3bebe prakticki) al kad budem opet trudna tebe cu obavijestit prvog. Jel ti to ok?

Da se nadovezem na ovo. Ja stvarno rijetko s ljudima oko sebe  pricam o svom planiranju trudnoce jer mi se ne slusaju tudji savjeti, ali jako puno ljudi si daje za pravo komentirati moje tijelo i moje postupke. Pa evo par savjeta koje sam velikodusno dobila😂
    1. Nikad necu ostati trudna ako imam odnose u doba ovulacije jer Bog je velik i ako mi planira dati dijete, dat ce mi ga neovisno u koje doba ciklusa su odnosi.
    2. Nisam se udala i zivom u grijehu pa mi zbog toga Bog ne da dijete.
    3. Ne mogu ostati trudna jer zelim dijete.
    4. Ne mogu ostati trudna jer koristim ovulacijske trakice.
    5. Zivim prezdravo i ne mogu ocekivati da ce mi doci dijete u takvim okolnostima (treninzi 2x tjedno i raznovrsna prehrana).
    6. Sto cekam s djecom, ako sad ne krenem, nikad se necu ostvariti kao majka.
    7. Previse pretraga radim i zato nisam ostala trudna.
    Eto, mozda i vama neki savjet pomogne😂😂😂😂😂

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Tratinčica123
    07. Rujan 2023. 16:44

Lunolina

Martina1931

Da se nadovezem na ovo. Ja stvarno rijetko s ljudima oko sebe pricam o svom planiranju trudnoce jer mi se ne slusaju tudji savjeti, ali jako puno ljudi si daje za pravo komentirati moje tijelo i moje postupke. Pa evo par savjeta koje sam velikodusno dobila😂
    1. Nikad necu ostati trudna ako imam odnose u doba ovulacije jer Bog je velik i ako mi planira dati dijete, dat ce mi ga neovisno u koje doba ciklusa su odnosi.
    2. Nisam se udala i zivom u grijehu pa mi zbog toga Bog ne da dijete.
    3. Ne mogu ostati trudna jer zelim dijete.
    4. Ne mogu ostati trudna jer koristim ovulacijske trakice.
    5. Zivim prezdravo i ne mogu ocekivati da ce mi doci dijete u takvim okolnostima (treninzi 2x tjedno i raznovrsna prehrana).
    6. Sto cekam s djecom, ako sad ne krenem, nikad se necu ostvariti kao majka.
    7. Previse pretraga radim i zato nisam ostala trudna.
    Eto, mozda i vama neki savjet pomogne😂😂😂😂😂

OMG!!🙄🤣🤣🤣🤣
    Dakle- komedija!😂😂😂
    Dakle, ja sam ostala trudna jer smo se muž i ja dan prije transfera najeli "nezdrave" hrane... eto vam sad, kad ne znate kako treba!😛🤣🤣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Martina1931
    07. Rujan 2023. 16:54

Meni je najdraze kad mi netko kaze opusti se i zasto planiram odnose, bit ce kad treba😊😊😊😊
    Ja , koja radim u zoni zracenja, da se malo opustim i ne gledam kad su mi plodni dani i zasto bi radila test na trudnocu par dana prije...meni to moze biti kljucno😅😅

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931
    07. Rujan 2023. 16:57

Na sta bi licilo da ja radim potencijalno trudna 2,3tjedna u zoni zracenja. Tipa angiosale i operacijske sale gdje su direktni snopovi zracenja..normalno da moram misliti o tome😬😬 no dobro
    Nek sam se malo ispuhala😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

sisy
    07. Rujan 2023. 17:50

Aahahha, meni je moja mama rekla "ne čeprkaj se toliko" misleći na preglede i nalaze, jer sam ih u pola godine uradila tonu. Ona je uvjerena bila da meni nesto doktor radi da bih ja njemu platila vantjelesnu, jer Bože moj njemu nije u interesu da prirodno zatrudnim 🤣🤣🤣
    Rekla sam joj "mama a Hipokrat, a zakletva"
    "Ma pusti ti to" 😅
    Jedna je mama ❤️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Lunolina
    07. Rujan 2023. 17:54

Cure, bas sam se nasmijala na vase komentare😂🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Bebolina2024
    07. Rujan 2023. 20:49

Bit će da smo sve prevelike grešnice i zato ne možemo ostati trudne 🤣. Brzo na ispovijed, vjenčat se u Crkvi i sve ćemo ostati trudne 😊
    Pratim ja vas ali nisam nešto pisala, gužva mi posljednjih dana i navečer pregažena legnem.
    Na poslu imam više zaduženja i jedva stignem uhvatiti mob da vidim jel mi dijete stiglo iz škole ...
    Vidim negativan testić danas od Laurel možda je stvarno rano.
    Ali ja sam kužila da kao kad pratim simptome onda imam sve moguće. Čak sam se uhvatila da ni ne mislim pa svemu tome i onda mi skrenu misli i krenu M bolovi i mislim si kako me nije bolilo dok nisam mislila o tome. Znam da je jako teško isključit se od toga svega ali izgleda da moramo. Ja ne znam hoću li pratiti trakice ovaj mjesec, možda se samo keksnem oko plodnih dana ali s našim spermiogramom stvarno mislim da se ne mogu ni nadati prirodnom.
    Meni M sad krenula predvečer i već sam morala popiti tabletu koliko me boli. Već sam se i tušnula i zavukla u krevet jer nisam više za ništa danas.
    Inače naručila sam se na konzultacije u VG krajem mjeseca kad ih obavim javim vam sve. Tražila sam kod dr Bolanče, pa mi je rekla da taj tjedan zovem i provjerim jel radi taj tjedan jer ovaj mu će dosta izbivati. Onda sam rekla da ću doći na termin jer ne bi smjela previše čekati i odgađati pa je rekla da dođem pa tko me potrefi. Samo se nadam da ako on neće biti da mi ne bude onaj kojeg baš ne hvale. Svi ostali nadam se da će mi biti ok, a možda bi me ugodno iznenadio i taj kojeg baš ne hvale.
    Ne treba mene nitko perom gladiti nego samo želim da se odradi posao kako spada i da mi konačno se pogodi terapija pa bar da imam 2 smrzlića.
    Sretno svima 😘

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    07. Rujan 2023. 21:00

sisy

Škicnem dosta puta ovdje da vidim kako ste i ima li šta novo.
    Bebolina žao mi je ali nema predaje, vidim ja da si ti super sa samom sobom i da kod tebe nema nikakvih padova, samo kroči dalje, stići ce plus.
    Cure koje ludite od simptoma, puknut cete od njih kao što sam ja pukla 😅
    U dobitnom mjesecu nisam imala nikakvih simptoma i bio je plus.
    Simptomi nastupaju oko 6-7tt ali tada uveliko znate da ste trudne.

Hvala, naravno da nema predaje.
    Kako se ti osjećaš?
    Anchyyy kad se ti javljaš gore za histeroskopiju.
    Rekli su mi na telefon da su svi nalazi kao godinu dana osim markera na HIV i hepatitis, da su oni 6.mj. Ali rekli su mi da dođem s čime god da imam a dr će mi pisati dalje što trebam. Po tome onda svakako ću trebati ponoviti markere, hormoni mi u 12.mj bude godina dana. Papa test i briseve sam radila krajem 4. mj ove godine.
    Svakako ću ih tražiti da i D vitamin provjerimo, s obzirom da ga pijem od 2. mj a ni jednom nisu tražili nalazi da se vidi stanje.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.