Jutro,
Kako vam ovo izgledahttps://ibb.co/xGBBT2Q?
:)
Ako je test na trudnoću onda je pozitvno
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Jutro,
Ja vidim crticu 🥰
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Jutro 😁
Laurel, ma daj ti nama sliku, ti to nesto dobro ne vidiš, samo mi znamo naći sjenu😅
A nezz, ja mislim da to ne smeta.. ja uvijek popiškim onako malo koliko mi treba, ali mislim da to stvarno ne znači ništa 🙈
Anee, opaa.. stvarno bi bilo vrijeme da ste vi nešto zakuhali 🤞🤞
Nisam niti slikala, samo bacila od bijesa😂😂😂 ali potpuno je bijelo. Možda je i bila O mrvu kasnije, ne znam, ja to kao po boli. Jer ovaj mjesec trakicama nisam pratila ništa. Ostaje mi samo čekati i to je to 🤷🏽♀️ možda i procurim vidjet ćemo. Po “kalendaru” trebala bi dobiti u utorak tek. Mada mi seta po 2-3 dana gore dole zadnjih par mj
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jura1 pozitivno cestitam 🥰
baby boy
Ali ako je taj gravignost toliko osjetljiv, a nije mi bacio niti sjenu.. nisam bas pozitivna vise 😅 ostala dva imam kući onaj first sign trakice dvije
Njih ću sačuvati za dan/dva prije nego trebam dobiti pa ću eto njih iskoristiti.
baby boy
Ali ako je taj gravignost toliko osjetljiv, a nije mi bacio niti sjenu.. nisam bas pozitivna vise 😅 ostala dva imam kući onaj first sign trakice dvije
Njih ću sačuvati za dan/dva prije nego trebam dobiti pa ću eto njih iskoristiti.
Rano je još onda .. sačekaj dva , tri dana pa ponovi ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Škicnem dosta puta ovdje da vidim kako ste i ima li šta novo.
Bebolina žao mi je ali nema predaje, vidim ja da si ti super sa samom sobom i da kod tebe nema nikakvih padova, samo kroči dalje, stići ce plus.
Cure koje ludite od simptoma, puknut cete od njih kao što sam ja pukla 😅
U dobitnom mjesecu nisam imala nikakvih simptoma i bio je plus.
Simptomi nastupaju oko 6-7tt ali tada uveliko znate da ste trudne.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Jutro,
Ovo je poz test, čestitam.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Laurel menie jajnik boluxka uvijek 2 dana prije O tako da nez kako je kod tebe. Ovaj ciklus nisam imala nikakve bol, nisam osjetila apsolutno ništa.
.
Još jel moguće da svaki ciklus masu simptoma imamo I da svaki put se prevarimo 🙈 ja nekako sebe uhvatim svaki ciklus eto u novoj nadi I onda se razocaram...bas eto I sada nekako imam dobar osjećaj, ali imam ga svaki ciklus pa na kraju ništa 🙄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Laurelmenie jajnik boluxka uvijek 2 dana prije O tako da nez kako je kod tebe. Ovaj ciklus nisam imala nikakve bol, nisam osjetila apsolutno ništa.
.
Još jel moguće da svaki ciklus masu simptoma imamo I da svaki put se prevarimo 🙈 ja nekako sebe uhvatim svaki ciklus eto u novoj nadi I onda se razocaram…bas eto I sada nekako imam dobar osjećaj, ali imam ga svaki ciklus pa na kraju ništa 🙄
Psiha cuda radi😅😅😅 ali ovaj mjesec mi je sve krenulo pre rano, zato mi je čudno. Inače mi je to samo 2-3 dana prije M. I ne ovolikog intenziteta. Ovo je krenulo 10 dana prije😂 i ta konstanta blaga bol dolje u maternici bas. A vidjet ćemo. U niti jedan dosad ciklus nisam vjerovala ko u ovaj sad (po “simptomima”). A onaj kad sam ostala trudna, tad sam najmanje jer sam imala temp 5 dana prikovana za krevet i otpisala već sve🫣
I da bi stvar bila bolja (gora) prošli tjedan me u 2 dana petero ljudi koje smo sreli pitalo JESAM LI TRUDNA 🤨🤨🤨
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji